CYTAT
Jeszcze porcja pytań :
1. Co to są raidy, jak, gdzie, po co i dlaczego je sie organizuje?
2. Gdzie znajdę duże niedźwiedzie, a nie te młode forest beary?
3. Czy do skórowania wystarczy mi tylko Skinnable Knife?
4. Czy obrażenia 31-110 na levelu 10 to dużo?
5. Gdzie kupię dobrą zbroję, lub gdzie znajdę?
6. Co to są instancje?
7. Burning Legion jest w zwykłym WoWie czy w TBC?
8. Gdzie znajdę, kupię lub zdobędę dobrą bron, damage od 30? (mam Short Bastard Sword of the Bear 21-30 dmg, a zadaje 30-110 )
9. Gdzie i w jakiej dzielnicy, i kto, nauczy nas miningu i herbalismu??
10. JAKI JEST NAJWIĘKSZY SERWIS O WOWIE?
1. Wypadydo instancji na 70 lvl.
2. Musisz poszukać na ospowiednich stronkach. Polecam
http://www.wowhead.com/ i
http://thottbot.com/
3. Potrzebujesz jeszcze sie profesji wyuczyć.
4. Zależy od klasy postaci.
5. Jeśli masz jeszcze mały lvl to radzę Ci iść do instancji pod Stormwind.
6. Gdzieś gdzie idzesz z drużyną i nikt wam nie zarąbie ani potworków ani itemków, ale jest o wielę większy poziom trudności.
7. Nie ma czegoś takiego, że servy są na dodatek czy bez. Poprostu bez dodatku nie wejdziesz na niektóre tereny, nie możesz grać Dranei ani Blood elfem i max to 60 lvl.
8. Instancja lub AH.
9. Zapytaj się strażnika lub Thottbot.
10. Polecam Ci to co EdGaR
CYTAT
No i polecam Ci grać po stronie hordy ponieważ w alienach przeważnie gra dużo dzieci neo (w hordzie mają koszmary z powodu odpowiedniego klimatu)
Glupi stereotyp A co do "dzieci" w grze, uznaje sie za dzieci kogos kto nie moze grac np. cala noc lub inne podobne bzdury.
Gdy grałem jeszcze na Wildhamerze ja i mój bracik zapisaliśmy się do gildi z tym, że ja byłem w hordzie a on w alienach. No i w jego gildi na 100 osób było chyba ze 30 dzieci od lat 9-14 a niektóre z nich to były takie śmiecie, że się grać odechciewało.
CYTAT
A ja nadal czekam na przykłady co ma WoW, a czego nie mają inne gry.
Eeeee unikatowe środki transportu.
PS. Vergil jakby co to na burnin legionie mam nick Wismerlhil jeśli co to napisz do mnie to skombinuje Ci jakieś dobre itemki. ;]