Imo 1 nic nie przebija jak na razie, choć ostatnie odcinki 3 trzymały na prawde wysoki poziom. Aż mnie ściska że trzeab czekać żeby zobaczyć co dalej.
Acha i taka ciekawostka:
CYTAT
Dlaczego Lincoln ciągle ucieka?
Linc musi uciekać przed policjantami, ponieważ świadkowie wiedzieli go gdy porywał autobus w 11 epizodzie. Jest numerem jeden podejrzanym jako pomagający w ucieczce z Sony.
Co z Mahonem i Whistlerem?
Nie mogę zdradzić o co dokładnie chodziło w rozmowie Whistlera z Mahonem, dowiecie się oglądając kolejny sezon, wtedy będziecie mogli wrócić do tych scen.
Co jest w 'książce z ptakami'?
Niestety nie mogę zdradzić co zawiera książka (dowiecie się tefo w następnym sezonie), ale to czego się dowiedzieliśmy, to że są tam współrzędne - o które było tyle zamieszania. Jeśli przypomnicie sobie starsze epizody, to zobaczycie tam torturowanie Sophie przez Suzan, tylko dlatego , żeby udowodnić Michaelowi, że Whistler jest też w złej sytuacji i w nie najlepszych stosunkach z Susan. To było przedstawienie dla Michaela, wiadomo było, że nie pozwoli on na tortury. To sprawiło, że kłamstwo było jeszcze bardziej efektywne. Wow, Susan to prawdziwa 'zdzira'.
Nick Santora, źródło prisonbreak.org
Tak więc 4 sezonu się doczekamy, szkoda że znowu musze czekać te kilka miesięcy bo na prawde po 13 odcinku aż mnie ściska ;[ Bardzo sie ciesze że Sara może wciąż życ
Edit: Tu text w oryginale
CYTAT
So what DOES the Bird Book Contain?
I can’t tell you what Whistler’s book was really about (you’ll find out if you watch next season) but as we all learned tonight, there were no coordinates - that was all a ruse — which, if you go back and watch older episodes, you’ll see that Susan was torturing Sophia for no reason other than convincing Michael that Whister was also in a bad situation with Susan — i.e., to convince Michael that if Whistler’s true love was being tortured, then he must be an innocent pawn as well. It was all a show for Michael — a show that Whistler did not agree to — so his reaction to the torture was genuine anger, which only served to make the lie even more effective. Wow, Susan really is a bitch.
Ta ździra mnie dobiła ;]