A więc ja zacząłem wczoraj czytać "Ojca Chrzestnego". Wątpię aby znalazła się osoba której ten tytuł nic nie mówi;p
No cóż, na razie przeczytałem pierwszy rozdział księgi pierwszej i już teraz mogę powiedzieć że książka jest świetna. Wciągnęła mnie tak że nie wiedziałem kiedy przeczytałem te 70 stron rozdziału
Serdecznie polecam każdemu, nawet jak ktoś nielubi czytać;p
Około tydzień temu skończyłem "Ławę przysięgłych" Grishama. Tą książkę także każdemu polecam

powieść autorstwa Maria Puzo, po raz pierwszy wydana w roku 1969. Opowiada historię sycyliskiej rodziny mafijnej sprawującej rządy w Nowym Jorku. Akcja powieści rozgrywa się w przeciągu dziesięciu lat po drugiej wojnie światowej. Centralną postacią jest Don Vito Corleone, założyciel Rodziny i zarazem tytułowy Ojciec Chrzestny.
No cóż, na razie przeczytałem pierwszy rozdział księgi pierwszej i już teraz mogę powiedzieć że książka jest świetna. Wciągnęła mnie tak że nie wiedziałem kiedy przeczytałem te 70 stron rozdziału
Około tydzień temu skończyłem "Ławę przysięgłych" Grishama. Tą książkę także każdemu polecam