A więc ja zacząłem wczoraj czytać "Ojca Chrzestnego". Wątpię aby znalazła się osoba której ten tytuł nic nie mówi;p
No cóż, na razie przeczytałem pierwszy rozdział księgi pierwszej i już teraz mogę powiedzieć że książka jest świetna. Wciągnęła mnie tak że nie wiedziałem kiedy przeczytałem te 70 stron rozdziału Serdecznie polecam każdemu, nawet jak ktoś nielubi czytać;p
Około tydzień temu skończyłem "Ławę przysięgłych" Grishama. Tą książkę także każdemu polecam
powieść autorstwa Maria Puzo, po raz pierwszy wydana w roku 1969. Opowiada historię sycyliskiej rodziny mafijnej sprawującej rządy w Nowym Jorku. Akcja powieści rozgrywa się w przeciągu dziesięciu lat po drugiej wojnie światowej. Centralną postacią jest Don Vito Corleone, założyciel Rodziny i zarazem tytułowy Ojciec Chrzestny.
No cóż, na razie przeczytałem pierwszy rozdział księgi pierwszej i już teraz mogę powiedzieć że książka jest świetna. Wciągnęła mnie tak że nie wiedziałem kiedy przeczytałem te 70 stron rozdziału Serdecznie polecam każdemu, nawet jak ktoś nielubi czytać;p
Około tydzień temu skończyłem "Ławę przysięgłych" Grishama. Tą książkę także każdemu polecam