O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
KOOOOLLEEEEEJOOOOOOOOOOOOOOOORZ x2!

abi, dobra dobra, powiedz to masie socjologów, filozofów i polonistów, którzy poszli na studia które im się podobały a teraz robią w angielskich McDonaldach...

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
LEEECH!!! ZDEEECHŁ!!! KOOOLEEEEJOOOORZZZ!!!

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja chrzanię. Czy trenerzy drużyn z którymi gra Lech w LE mają jeden jedyny argument na złą postawę swoich piłkarzy - słaba murawa + pogoda. Tak trudno wymyślić lepszą bajkę albo przyznać się do błędu?

Arminas

Wybraniec Adonix'a

To jest właśnie powód dla którego czekam na Bulletstorm, a nie na jakiegoś tam Wieśka czy jaja ze stali od Duka

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
kto bije Lecha idzie do nieba :)

widzę że Boom&Bojka nie są typami sukcesu akademickiego ^^ oj chłopaki i po co wam te studia jak i tak ich nie ukończycie, a zresztą nawet jeśli to perspektywy takie same jak bez.

Silden

RPG'owiec
VIP
W końcu obejrzałem od początku do końca "Efekt Motyla" i muszę przyznać, że ciekawy film. Co prawda słabo kojarzę co mają wspólnego wspomnienia z tymże efektem, ale to nic.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Jak możesz stwierdzić że film jest ciekawy, skoro go nie rozumiesz?

Drago, dlatego właśnie sobie odpuściłem socjologię. Po realizacji będę miał pewniejszą robotę.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
a nie na jakiegoś tam Wieśka

Nie bluźnij waćpan. Wiesiek, to Wiesiek i nic go nie przebije.

Efekt Motyla oglądałem i nie bardzo pamiętam o czym to. A to mówi samo za siebie... Znaczy nie powalił mnie na kolana. Zresztą od kilku lat, a nawet dłużej, coraz mniej zdarza się filmów wartych uwagi, czy zapamiętania. Więcej i lepiej dzieje się ostatnio w tv, czyli seriale. I nie mówię tu o polskich gniotach typu Plebania, Klan i pochodne...

Electric Dragon

Majster
Weteran
Bulletstorm dla mnie wygląda jak powtórka z Serious Sama, jakoś tak. Taaak, dla Wieśka gotów jestem wymienić wnętrzności kompa. Kurcze, żeby chociaż jakąś porządną adaptację nakręcili. Chociażby w takiej jakości, w jakieś Tomek Bagiński stworzył intro i outro.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
W takiej jakości w jakiej Tomek Bagiński robił intro i outro to ekranizację robiliby kilkanaście lat albo i dłużej... biorąc pod uwagę, że prace nad tymi dwoma krótkimi klipami trwały 1,5 roku.

Bulletstorm - kill with skill! Jedna z gier na które czekam, już nie mogę się doczekać tej rozpierduchy :p

A Wiesiek... Wieśka to się rozumie samo przez się, nic go nie przebije ;p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Za parę dni losowanie biletów na Euro, się zarejestrowałem dzisiaj na stronce uefy, drogie trochę te bilety. No cóż zobaczymy co się uda zdobyć. Żeby chociaż obywatele państw, w których rozgrywane są mistrzostwa mieli lepszy dostęp do biletów byłoby super. A tak to ujnia

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Pozostając w tematyce gier...

Szykuje się nam kolejna rodzima produkcja, która ma aspiracje do bycia sporym hitem. Chociaż temat mocno oklepany (zombies survivall horror) to gra wygląda niezwykle realistycznie i zapowiada się bardzo ciekawie.

W ciągu 3 dni trailer obejrzano niemalże 1,5 mln razy, co świadczy o niemałym zainteresowaniu ze strony graczy.
Miło, że po raz kolejny pokazujemy, że jak Polak chce to potrafi :trollface:

ED, powiedz coś wiecej na temat tych biletów - jak to będzie wyglądało i gdzie się trzeba zarejestrować?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Szkoda tylko, że nie mam konta na YT i tego nie obejrzę :F

Havajan

Ojciec Chrzestny
Efekt motyla? Film całkiem fajny. Tytułowy efekt motyla, oparty jest na teorii, że trzepot skrzydeł motyla na jednej półkuli może wywołać tsunami (czy coś tam) na drugiej. Więc sprawa prosta, cofa się do przeszłości, coś zmienia i pojawia się schemat z efektu motyla, że całe jego życie zmienia się pod wpływem tego tsunami, dla tego, za każdym razem była gdzie indziej, z innymi ludźmi itd.

Electric Dragon

Majster
Weteran
bo widzisz, autorzy zaznaczyli, że filmik zawiera treści brutalne i trzeba potwierdzenia jakiegoś.

Wczoraj się dowiedziałem dopiero że to rodzima produkcja. Włączyłem trailer, wyłączyłem winampa i się wsłuchałem. Robi wrażenie, naprawdę procesjonalna robota. Ciekawe, kto robił ten filmik. Znaczy jakiej firmie/osobie to zlecono.

Wbijac na gupowy czat. Parę osób siedzi :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ano wiem, ale jakoś nie mam ochoty na zakładanie konta na YT... żyłem bez niego do tej pory więc będę żył dalej ;p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Omg, byłem u dentysty z mamą, na wyrywanie zęba (nie śmiać się, nie można przed 18 chodzić samemu ;]), ona siedząc obok mnie bardziej się bała ode mnie. Korzeń był ogromny, ale dałem radę, tylko że od ośmiu godzin pluję krwią ;].

No i.. KOLEJOORZ! :)

Do góry Bottom