O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
AS, moja matka mało się nie porzygała jak mi wycinał chirurg kawał paznokcia : D Wyszła bardziej blada ode mnie xD

Obejrzałem połowę Incepcji - dobry film, zobaczymy co dalej. DiCaprio zadziwiające dobrze gra swoją rolę...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Omg, byłem u dentysty z mamą, na wyrywanie zęba (nie śmiać się, nie można przed 18 chodzić samemu ;]), ona siedząc obok mnie bardziej się bała ode mnie. Korzeń był ogromny, ale dałem radę, tylko że od ośmiu godzin pluję krwią ;].

U mnie identycznie było, wyrywała mi babka 2 zęby, żebym mógł bez żadnych komplikacji aparat nosić i w sumie nic nie czułem, bo miałem znieczulenie. Ze mną wszystko było OK, tylko matka jakoś się denerwowała dziwnie.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Czyli to normalne :p. Pewnie że nie bolało bo dostałem mocne znieczulenie (za darmo ^^), aczkolwiek dziwne uczucie gdy ząb z Ciebie wychodzi. Tak czy siak weekend mam świetny - zakaz biegania, ogólne zalecenia leżeć/siedzieć, w sumie normalnie nic innego nie robię =].

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
As, to jest tylko wyrwany ząb. Nie biegać? Hahaha. Nie użalaj się nad sobą jak jakaś stara zdewociała hipochondryczka/ Masz nie bieg, bo wyrwali ci zęba? Buahahaha.

Ja nawet nie liczyłem, ile to mi zębów wyrywano. Nie rozumiem, w czym tkwi twój problem ;).

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Z Po prostu powiedziała mi, że mogę dostać krwotoku, ja tam się na tym nie znam, ale wolę tego przestrzegać.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Lol, ja ze złamaną nogą i wybitym barkiem grałem w nogę xD Nawet na meczu w trampkarzach grałem tak; d Oczywiście nie miałem złamanej nogi i wybitego barka w jednym momencie;>

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Twardy jesteś ;p.

Znalazłem ciekawe zdjęcie z magazynu Kropka TV - użyli stocka ze znakiem wodnym (na co regulamin istockphoto nie zezwala), no nieźle ^^.

image127m.jpg

http://img545.imageshack.us/img545/1359/image127m.jpg

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Bullshit. Po prostu nie wiedziałem jeszcze że mam nogę złamaną bo czekałem na wizytę u lekarza; d Babka na prześwietleniu powiedziała że nic mi nie jest a potem się okazało że pęknięta kość była; d

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No bez jaj, mnie w trampkarzach jakiś kolos raz popchnął i już nie dałem rady grać, a okazało się że rękę mam tylko (albo aż) zwichniętą. Tak bolało, że się na grze nie mogłem skupić, tylko wyczekiwałem na gwizdek :D.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jedyny uraz jaki miałem z trampkarzy to stłuczone mięśnie. Nic nie złamałem ani nie wybiłem. Przynajmniej sobie... :D

tomisakis

Whiskas
VIP
Ropa w sporych ilościach pod paznokciem od obgryzania. Przez pierwsze 2 dni chirurg wyciskał ropę a w nocy tak napieprzało, że nie spałem, a 3 dnia zerwanie paznokcia. Krew, ropa, ąż boli jak sobie przypominam...

Raz grając w pilke na orliku bronilem bez rekawic i odruchowo broniąc piłka "wbiła" palec w słupek, a strzał do lekkich nie należał. Jeśli początkowo nie bolało to na następny dzień by kilka razy większy i trochę fioletowy.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi

Film inspirowany Half-Life'm dwójeczką. No normalnie nieźle im wyszedł.

Electric Dragon

Majster
Weteran
dawałem linka szkele za czasów sb :) Ale fakt., nieźle im wyszedł. Mają potencjał.

AS, dobrze, że nie plujesz ropą. Wyrwany ząb to nic wielkiego. Dzień, dwa, zależnie od organizmu, będzie trzymać.
Znalazłem ciekawe zdjęcie z magazynu Kropka TV - użyli stocka ze znakiem wodnym (na co regulamin istockphoto nie zezwala), no nieźle ^^.

Ale że co mnie to? ^^ Że jakaś gazeta coś wykorzystała? Mnie nazwa istockphoto nic nie mówi ;p Więc klasyczne WTF z mojej strony

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
dawałem linka szkele za czasów sb :) Ale fakt., nieźle im wyszedł. Mają potencjał.
Nie pamiętam, pewnie mnie wtedy na sb nie było :). Dzisiaj na to przypadkiem natrafiłem.

Silden

RPG'owiec
VIP
Wyhebistą masz bestyję, Tyuczu. ;p Jak mi się będzie chciało to i ja zrobię zdjęcia moich wszystkich pupilków.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mówi się że zwierzaki upodabniają się do swojego właściela, to możemy sobie wyobrazić jak wgląda nau :trollface:

co wy za przerażajacy temat macie o krwi, ropach, i innych strasznych przypadkacj, niczym z horroru :unsure:

a propo filmów z DiCaprio, całkiem nieźle grał w wyspie tajemnic. efekt motyla był dość ciekawy ale dwójka zdecydowanie gorsza.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe arvi o tak, te dwie chyba są najlepsze. ale w świętym gralu też było kilka scen nieźle dających się uśmiać, ale masz racje żywot zdecydowanie lepszy, szkoda ze więcej takich filmów nie ma :D. oczywiście te dwa filmiki oglądam dość często, zwłaszcza jak mam ochotę się pośmiać

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
To są genialne filmy;p Mógłbym je oglądać na okrągło dzień w dzień i nie znudziły by się :D
Dla mnie najlepszą sceną jest ta akcja z tym pustelnikiem co milczał przez ileś tam lat xD

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
ED, jeżeli nie wiesz co to za strona to chyba nie ma sensu tłumaczyć ;p. Po prostu pewna gazetka popełniła przestępstwo (jeśli tak to można nazwać).

Do góry Bottom