O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
mówi się że zwierzaki upodabniają się do swojego właściela, to możemy sobie wyobrazić jak wgląda nau

moj stary to bardziej jego mistrz niz ja, oni sa do siebie podobni, ja zas kompletnie inna mam sylwete ; )

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Też sobie ostatnio odświeżyłem oba filmy. W Świętym Graalu praktycznie każda scena jest rozbrajająca, natomiast w Żywocie Briana kamieniowanie i scena jak Brian robi graffiti zawsze mnie rozwalały :D

Co do efektu motyla to zgodzę sie, że jednyka jest o wiele lepsza od dwójki. Trójki nawet nie oglądąłem.

Electric Dragon

Majster
Weteran
http://risen2.deepsilver.com/

Brak słów, zaskoczyli mnie totalnie.

Świętego gralla dopiero drugi raz obejrzałem niedawno. Króliczek najlepszy ^^ Żywot Briana znam tylko z yt kawałków.

moj stary to bardziej jego mistrz niz ja, oni sa do siebie podobni, ja zas kompletnie inna mam sylwete ; )

po matce ;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Brak słów, zaskoczyli mnie totalnie.

A mam mam swoja teorię, iż główny bohater uciekł z Patty z Farangy. Skoro Patty była córką kapitana piratów o miałą znajomości u piratów. No i się wkręcili do ich grupy stająć sie piratami. Troche naciagana teoria, ale zawsze teoria :).

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie koncepcja Risena 2 jest świetna.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Kochani, macie dział Risen 2 do dyskusji. Prosiłbym o przeniesienie tam swoich wrażeń i ocen. Rozruszajmy dział :) Szkele dobre domysły, jak zamieścimy tłumaczenie, zobaczysz dlaczego ;)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Some random internet stuff:

http://www.youtube.com/watch?v=wE5W6WQKmjQ&feature=topvideos

http://www.youtube.com/watch?v=h4TH_N_5bH8&feature=topvideos :trollface:

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Widział to ktoś z was? Moim zdaniem trailer mistrzostwo a podobno i sama gra zapowiada się bardzo dobrze, i czekam na to tym bardziej że polska produkcja.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Widział to ktoś z was? Moim zdaniem trailer mistrzostwo a podobno i sama gra zapowiada się bardzo dobrze, i czekam na to tym bardziej że polska produkcja.

Widziałem całe. Można by rzecz mastersko zrobiony. Czuć klimat. W dodatku to ma być RPG z widoku z oczu postaci.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
O, w końcu dorwałem się do niezabezpieczonego trailera. Hmm... melancholijne nieco. Ale zapowiada się naprawdę świetnie. Chociaż z samego trailera, za przeproszeniem, gafno można wyczytać, bo nie prezentuje niczego co mogłoby być podstawą do domysłów na temat rozgrywki.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Wer ten trailer ma zachęcić do szukania informacji, do szumu wokół tej gry. Widziałeś ile odsłon traileru. Przyjdzie czas i na materiały z gry. Już i tak ogromnie wzrosło zainteresowanie ta produkcją. Swoją rolę spełnił, wg mnie. Gratulacje dla ludzi, którzy stworzyli ten klip. Polska potrafi ^^

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
W sumie masz rację. Niewielki trailer narobił wokół siebie bardzo dużo szumu - czyli niewielkim nakładem poruszyli społeczność graczy - dobra reklama dźwignią handlu.

Btw.

http://www.eioba.pl/a94598/u_ywasz_praw_czy_lew_p_kul_m_zgu_podczas_my_lenia

Patrzcie w którą stroną wam się ta babka kręci. Wiem, że stare, ale zobaczcie. Tylko nie pomylcie ruchu wskazówek zegara :trollface:

Mi generalnie ciągle kręci się w prawo, jeśli jednak się odprężę i skupię to zaczyna kręcić się w lewo.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
urwa, nie zwracalem uwagi na te wasze trailery, myslac, ze raczej mnie niczym by nie zaskoczyly

mistrzowski trailer, czy do gry czy filmu, nie widzialem nigdy tak emocjonujacego szitu, lacznie z piekna muzyka przyprawilo mnie wsio o niezly orgazm

a trailer zrobili szkoci btw

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Co do urazów. Kiedyś całkiem zdrowo przypierdzieliłem w betonowy krawężnik nogą, co się okazało? Nic. Ani Złamania, pęknięcia czy chociaż zwichnięcia. Dziwne bo palec mnie do dziś czasem boli, a wtedy przez dwa tygodnie nie mogłem na tą nogę nastąpić całym ciałem. Jestem po prostu k***a niezniszczalny ; ]

Trailer zajebisty, na Joemonster niezła gadka się rozkręciła w tej kwestii. Moim zdaniem polskie gry robią się coraz lepszy, dla przykładu Wiedźmin, Sniper Ghost Warrior czy właśnie zapowiadany Dead Island. Będzie ciekawie.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Może właśnie rodzi się nam towar eksportowy z którego wreszcie możemy być dumni. A mój wyczekiwany faworyt (Bulletstorm) podbija swym trailerem Japonie :D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Kill with skill? Wybacz, ale to mi wygląda na bezmyślną napierdalanke we wszystko co się rusza, gra bez większego sensu. Popraw jeśli się mylę : ]

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Feo a jest coś fajniejszego? Bo ja już od dawna szukam takiej gry w której będę mógł się odmóżdżyć po szkole xD

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Chcesz się odmóżdżyć? Ściągnij sobie Hard Trucka. No brain required game.

Strzelanki akurat preferuje takie, w których dużo trzeba kombinować by przejść dalej ; )

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
W Bulletstormie chodzi o świetną zabawę i ogromną rozpierduchę - generalnie jakoś takiego sposobu rozgrywki nie preferuję, ale to co widzę na trailerach jest wyjedwabiaszcze :p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Rozpierdziucha jest wtedy gdy grając w Enemy Territory wbijasz na serwer na którym gra koło 120 osób, dozwolona jest bazooka i naloty. Kto miał przyjemność sprawdzić ten wie. A nie jakieś tam Bulletstrom : ]

Do góry Bottom