O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Electric Dragon

Majster
Weteran
Niestety nie wiemy czy CD Projekt - polski wydawca gry, wyda w naszym kraju DLC.

Tyle razy mówić że, Upadek Setarrif to nie DLC. Niektórzy nie wiedzą o czym piszą.

Bojka niezłe, znaczy nie mój problem, bo nie oglądam niemieckiego dubbingu. U mnie dzisiaj pomimo, że z rana koło -10, po południu już na plusie. PRzyjemnie się pracowało hehe

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
102095875.jpg

Edycja kolekcjonerska nowego Duke Nukem Forever. Trza przyznać, że dobra. Czemu takich ogółem nie robią? Np. do Arcanii?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Chcą zapchać pierdołami danie główne, coby było bardziej zjadliwe, przynajmniej takie jest moje zdanie : O

Generalnie to na pewno chcą w kolekcjonerce jakoś te lata czekania zrekompensować...

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Duke Nuken, haha ^^. Dawno temu grałem w Manhatan Project, podobało mi się, jedna z lepszych gier w jakie grałem.

Swoją drogą wczoraj pożyczyłem się od szwagra Rise of Nations i strasznie mnie to wciągnęło. Co z tego, że z 2003 roku, jak dla mnie jest kozacka i strasznie szybko czas przy niej leci, w sam raz na wieczory :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Wisi mi ten cały duke : ) Kiedyś pogrywałem w 3D i jakiegoś tam jeszcze (chyba Manhatan) i nie było złe, ale nie powiem, żebym wyczekiwał Forever.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A ja natomiast jestem pozytywnie nastawiony. Mam już dość tych COD'ów co rok i strzelaninek na półtorej godziny.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Chyba się wzorowali mocno na CD Projekcie, bo praktycznie te same gadżety są co w kolekcjonerce Wiedźmaka dwójki :trollface:

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Mi się wydaje, czy jak po wczorajszym różu przywrócili normalne kolorki, skazańcy nie różnią się niczym od Zakonu?
Duke Nukem mi wisi, i tak mało gram w strzelanki.

Ave

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Chyba się wzorowali mocno na CD Projekcie, bo praktycznie te same gadżety są co w kolekcjonerce Wiedźmaka dwójki :trollface:
He? Ja jeszcze nie widzialem kolekcjonerki wiedzmina dwojeczki ; o. Ale Bojan albo plagiat albo nowa moda na kolekcjonerki ;p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ty jeszcze nie widziałeś, a ja już mam zamówioną :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No właśnie mi też się skojarzyło ostro z Wiedźminem dwójeczką :F

A ja mimo wszytsko wolę CoD'y i Battlefieldy. Co z tego, że singiel krótki, zabawa zaczyna się na multi.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ty jeszcze nie widziałeś, a ja już mam zamówioną :trollface:

Ja też :trollface: Faktycznie wygląda ja kopia kolekcjonerki TW2, nie moda tylko dobry chwyt 'maketindody'

No właśnie mi też się skojarzyło ostro z Wiedźminem dwójeczką :F

A ja mimo wszytsko wolę CoD'y i Battlefieldy. Co z tego, że singiel krótki, zabawa zaczyna się na multi.

E tam, solisz za przeproszeniem. CoD to lupa jest, w ogóle mnie odrzuca od tego czegoś. Battlefieldy, cóż, pro pozostaną dla mnie pierwsze dwie gry z tego cyklu. B2 ujdzie jeszcze. Ale siłą jest Operation Flashpoint plus dodatek czy Armed Assault, w którego nie miałem okazji za wiele pograć. Te wszystkie fajerwerki, błyski w dzisiejszych strzelankach typu CoD mnie osobiście nie zaimponowały. stwarzają sztuczne wrażenie...nawet sam nie wiem czego.

Havajan

Ojciec Chrzestny
Wiedźmin 2 już od listopada jest zamówiony. :lolface:

http://www.youtube.com/watch?v=45tiTmHyz9U&feature=player_embedded

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No, Wieśka już też dawno temu zamówiłem. :trollface:

Co Duke Nuken, to ani mnie ziębi, ani grzeje. Kumpel na pewno będzie miał. Zobaczę u niego jak to wygląda i wtedy ewentualnie zdecyduję, czy chce mi się w to zagrać...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na gogu wiesława z 2 tygodnie temu zamówiłem. :trollface:

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Z tego co do tej pory widziałem, Wiesiek to będzie hit. A ja przyznam się szczerze ściągnąłem betę Crysisa 2 i dobrze zrobiłem, bo wiem już na 100% że kupię oryginał jak wyjdzie, gra jest nie tylko przepiękna ale i diabelnie grywalna.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Mi pewnie nawet nie ruszy...

Lulz, a jednak według stronki system requirements pójdzie mi na full : OOO

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
No sam się zdziwiłem bo mimo że wygląda lepiej niż jedynka na moim sprzęcie chodzi płynniej w rozdzielczości hd i ustawianiach Hardcore.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Hmm. W takim razie chyba się poważnie zastanowię, czy nie odłożyć sobie pieniędzy na tę grę, bo na gameplayach i trailerach wygląda miodnie.

Do góry Bottom