O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
U mnie szaro i do tego buro :)

Zimno, wiatr wieje. nic tylko siedzieć z grzańcem przy kominku :()

switek17

Member
U mnie szaro i do tego buro :)

Zimno, wiatr wieje. nic tylko siedzieć z grzańcem przy kominku :()
Tru, mam tak samo. Na szczęście pogoda stabilna. Na żaden deszcz czy nawet śnieg się nie zanosi. I tak już tęsknię za słoneczkiem z zeszłego tygodnia :(

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Kurczę, mimo szczerych chęci nie doczytałem do końca waszej dyskusji... za dużo napisaliście ;p
No nic, pogoda u mnie kiepska, jak i u wszystkich. Życzę powodzenia maturzystom ;)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
szaro buro i ponuro.. i tak od dwóch dni.

Ostatnio przyszło do mojego starszego pismo z jakiegoś urzędu (nie znam się na tym) i napisali mu, że jeśli by chciał teraz brać rentę czy tam emeryturę, to dostanie 4,99 zł na miesiąc.. Będzie żyć jak król! :eek:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
na wino mu starczy :D...czego trzeba więcej do szczęścia :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Sądząc po Twoim wieku AS, to raczej rentę : ] Chyba że masz ojca policjanta albo wojskowego ;p
Ale idąc dalej patrząc na kwotę jest to emerytura, bo renty tak niskiej nie da się dostać, ponieważ jest ona po tym ile dana osoba zarabiała. Więc jeśli renty miałaby 5,- to strach pomyśleć co robił Twój staruszek : p
Mimo wszystko to i tak nie zmienia faktu że wszystko w tym kraju jest chore.

Randal

Banned
U mnie tak jak u większości szaro, buro i ponuro.
A dziś akademie na 3 maja mięliśmy i jak zwykle ktoś się musiał pomylić...

milioner

New Member
I niech zgadne występowałeś ??
Pogoda : słabo cicho i ponuro.

Dami 1200

Member
U mnie sypie jak cholera, wszędzie pełno kałuż, a temperatura wynosi 0 i spada ;p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
brzydko w polsce jakos, w niemczech na polnocy slonce walilo mocno przez ostatni tydzien, tyra troche chmurek powyskakiwalo na 3 dni maximum i znow czeka nas solarium
byczyz

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
U mnie deszczyk. Pokrzyżował nam trochę plany no ale trudno. Pogramy innym razem ;) W sumie to wole deszcz niż śnieg w maju: D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
U mnie słońce świeci aż firanki zasłonie : D

Elessar

Inkwizytor
Weteran
U mnie to ulice od rana pływają ale przynajmniej śniegu nie ma, jak na Śląsku.

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
U mnie właśnie burza śnieżna się skończyła, tak CIACH że net mi nie chciał działać, uroki radiówki, ale jak przestało padać to i internet zaczął działać.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
No i się rozpogodziło, niebo czyste i słońce daje w okno. Nawet trochę temperatura podskoczyła. Od razu inaczej :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
U mnie słoneczko wyskoczyło pod koniec dnia :)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mi co roku wysyłają z zus info o uzbieranych składkach, wg ich wyliczeń otrzymam ok 199zł emerytury, hehe o ile będę miała uzbierane te 30 lat pracy. wolę lokować w oszczędności i ew potem nieruchomości bo to jedyne pewna inwestycja ;)

nie mówcie mi o pogodzie bo normalnie wyć mi się chce, zamarzam :(
na dworze zimno... za oknem ciemno od drzew i słońce nigdy nie dochodzi, drugi tydzień u mnie nie grzeją, 3/4 ściany zewnętrznej to samo szkło... a 1/4 tej ściany to blacha obita styropianem i dyktą... mieszkam w termosie do lodów ..., rano za oknem było ok minus dwóch więc teraz mam aż plus 4 stopnie celcjusza a jeszcze wczoraj miałam 5-7. baterie w pilocie do tv nie chcą działać chyba że pod kołderką pilot leży. siedze sobie w łóżku z lapkiem na kolanach, a pod kołderką butelki z gorącą wodą, jak przeciekną to mnie wywali w kosmos... dobrze że pilot leży obok mnie to może trafię na ciepłą planetę :trollface:

Do góry Bottom