O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

switek17

Member
U abi znam to. Na poprzedniej stancji, gdy wracałem po świętach, było tak zimno, że musiałem siedzieć w kurtce :< A zima była. Jak na złość skończyło się drewno do kominka a ogrzewania nie chciałem używać, bo drogie jak cholera. Oczywiście ostatecznie nie wytrzymałem i zrobiłem elektryczne ciepło ;) Teraz to dobrze, bo gazowe ogrzewanie mam. Mmm kocham ciepełko ^^ Ok wracam pod kołdrę xD

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
U mnie pogoda znośna, chociaż chlapaka jest. Około 5-7 stopni, ale słoneczko świeci chociaż. Może się jeszcze ociepli, to na dzisiejsze granie nie będę musiał wkładać dresu.
Abi xD
Chciałem jeszcze dzisiaj wyskoczyć do sportowego i kupić opaskę na włosy i nowe getry... ale patrząc za okno to strasznie mi się nie chce. No nic, chyba trzeba będzie jednak wyskoczyć, bo nie widzi mi się gra, szczególnie bez tego pierwszego.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Chciałem jeszcze dzisiaj wyskoczyć do sportowego i kupić opaskę na włosy i nowe getry...

Ścięcie włosów - polecam, Frącz Piotrewski.

U mnie znośnie, trochę kałuż, chłodny wiatr i słoneczko, da się wytrzymać.
Btw - niezła zmiana tematu z polityki na pogodę.

Cedric

GołoWąs
Loserzy :trollface:
A u mnie cały czas świeci słoneczko ^^
Ostatnio pocinam sobie w całą serię GTA i naszła mnie trochę wena twórcza .
Postaci chyba przedstawiać nie muszę :trollface:
backgrond.jpg

Nie mogę doczekać sie kolejnego arcydzieła z pod reki Rockstara :lolface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Arvi, nie mam zamiaru :p

Co do tematyki - pogoda to przynajmniej temat przy którym prawdopodobieństwo kłótni jest dużo mniejsze niż przy polityce, Żydach itp.

O właśnie, co do Żydów:

Miłego oglądania. Rozumiem nasze kawały o Żydach, ba, o Jezusie też akceptuję jak jest na poziomie. Ale takie perfidne coś?

Cedric

GołoWąs
No cóż ,oni Jezusa nienawidzą od 2000 lat :trollface:
I nadal uważaja że był zwykłym człowiekiem

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No wiesz Cedric, to jest jasne. Ale to jest według mnie ostra przesada.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Teraz o religii? Zbyt lepki temat żeby zabierać w nim głos moim zdaniem.

Pogoda u mnie tak jak wczoraj, słońce ostro świeci i jest elegancko, ciut chłodno ale nie przeszkadza. Byle w sobotę słonce świeciło jak się da najmocniej, reszta mnie nie obchodzi : p

switek17

Member
Cedric gra (LA Noire) zapowiada się ciekawie. Z chęcią zagrałbym w tych klimatach. Szkoda, że Rockstar Games nie przewiduje póki co wersji na PC ;(

Co do filmu tak często reklamowanego przez Nauczyciela (Bad Lieutenant) - próbowałem wczoraj obejrzeć, ale po 45 minutach doszedłem do wniosku, że szkoda mojego wieczoru. Nudny był jak flaki z olejem. Cóż, widać nie adresowany do takich osób jak ja, skoro inni coś w nim widzą. Może i dobra gra Nicolasa Cage'a, ale film nie potrafił przykuć mej uwagi.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
wersus, całkiem fajna ta żydówka; zasymilowałbym się z nią; ale język mają straszny. poza tym nie wszyscy żydzi są tacy jak syjoniści z izraela, tak samo jak nie wszyscy muzułmanie to terroryści, ale poszufladkować sobie przecież można że to żydzi się naśmiewają, prawda?

Randal

Banned
Żydówka nawet fajna niczego sobie.
Nareszcie słońce i nareszcie można sobie spokojnie pograć w piłkę.
Forum bez SB przestało się mulić. Dal jednych okno na świat dla innych zbędna rzecz. Dla mnie to drugie.

switek17

Member
Ja tam nie zauważyłem, by mi forum muliło. Z czy bez SB - żadna różnica. Jedynie dodatkowa platforma do pogadanek z userami ;>

Cedric

GołoWąs
Chyba szykuje się kolejny hit z filmów
Przynajmniej moim zdaniem

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Co do filmu tak często reklamowanego przez Nauczyciela (Bad Lieutenant) - próbowałem wczoraj obejrzeć, ale po 45 minutach doszedłem do wniosku, że szkoda mojego wieczoru. Nudny był jak flaki z olejem. Cóż, widać nie adresowany do takich osób jak ja, skoro inni coś w nim widzą. Może i dobra gra Nicolasa Cage'a, ale film nie potrafił przykuć mej uwagi.

a jakiego filmu oczekiwales szwitek? gustuje w psychodelicznych dramatach, rzadko w kichs nudnych filmach akcji bez polotu, wyjatkiem 'est tutaj crank, gdyz 'est tak przesiakniety korupcja, ze az mi jaja klekocza z radosci, gdy go ogladam
zreszta, z napisami czy lektorem przy kazdym filmie latwiej zasnac, niemiecki dubbing jak zwykle byl epicki ;d

macie ludzie jakies filmy polecic co je mozna ogladac zajarany? jak gabinet doktora parnassusa czy alice in wonderland

zauwazylem poza tym, ze ktos mi stopniowo zwieksza reputacje w profilu, ale za uja nie wiem gdzie to 'est plusowane i kto za tym stoi, co mnie z lekka niepokoi ;o

Cedric

GołoWąs
Nau ,spróbuj Labirynt Fauna ,bardzo fajny film
O ile nie oglądałeś oczywiście :D

Yeedzio ,uczę się rysować komiksy ,a wiem jak ty mnie lubisz :trollface: ,więc narysowałem Ciebie
I adekwatne jest to do double posta :trollface:
unled1zg.jpg

Ced, staraj się nie przeginać, bo wiesz co...
ok

Randal

Banned
oj będzie warn za dwa posty pod rząd nieładnie Ced nieładnie

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Hah, dobre Cedric :D Masz talent, zazdroszczę ci umiejętności.

Do góry Bottom