O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Hah, dobre Cedric Masz talent, zazdroszczę ci umiejętności.
Nic nie ma do zazdroszczenia , trzeba tylko sie przez jakiś czas uczyć
A potem efekty są nawet fajne
Jak ma talent to niech się zgłosi do Mam Talent
1.takiego talentu nie przyjmują w kwalifikacjach
2.Mam Talent jest to program w PO-skim TVN w którym wygrywa już na początku wybrana osoba .
Nie ,dziękuję .

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hmm będę musiała sobie zrobić 'kolekcję filmów' bo na mojej wsi kiepsko z odbiorem tv, jedynie talerz, chyba że do sąsiada się podłączę ;). coś się wykombinuje, na razie mam trochę filmów na na dvd a resztę się pożyczy od znajomych. jeszcze nad netem muszę pomyśleć zanim się przeprowadzę.
wracając do pogody, hehe z dnia na dzień mam coraz zimniej ale może za kilka dni się ociepli, oby bo taka 'zimowa' pogoda pokrzyżowała mi plany. w tym tyg mieliśmy wywalić piec kaflowy na mojej przyszłej rezydencji i tu zonk. sąsiadka z dołu ma ten sam komin co ja, więc muszę poczekać aż ona przestanie kopcić ;). same kłopoty z tym remontem, dzisiaj dziubiąc w ścianie, rzekomo działowej (nie nośnej) natknęliśmy się na nowe drewniane belki więc lipa z wyburzenia ściany. najgorsze że 'spec' który mi tam wszystko remontuje itd to ciągle marudzi że lampa 'taka', że karnisz 'taki a nie inny', kurde gorzej niż baba! faceci po pięćdziesiatce są jak zrzędliwe baby ;)
normalnie wnerwa mam i chętnie bym komuś przyłożyła, ktoś chętny aby oberwać? :trollface:

Cedric

GołoWąs
normalnie wnerwa mam i chętnie bym komuś przyłożyła, ktoś chętny aby oberwać? :trollface:
Wal Abi ,jestem niezniszczalny :trollface:
Uwa,potrzebny mi jakiś grafik 3D,ktoś chętny do roboty ? :ph34r:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Cedric, nie cytuj ostatniego posta, bo to się mija z celem, robi się to gdy post jest trochę oddalony, a tak to razi w oczy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ZNowu się rozbrykaliście z wrzucaniem wielkoformatowych zdjęć i filmików w tagach youtube.

Zobaczę coś...BEDOM BANY CIECIE

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe bedom, bedom, ja ci w tym pomogę :D

ced szykuj się a ty romek czepiasz sie drobiazgów ;P

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Co do filmów: pojechałem dziś z kolegami do kina na "Niepokonanych" , w sumie dobry film. Może nie jest doskonały, ale na pewno warto obejrzeć, polecam - Frącz Piotrewski.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
BEDOM BANY I WARNY!
W sumie dawno nie dostałem warna, chyba od 4 lat : p
Muszę gdzieś przyspamować by zobaczyć jak to było ;]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
BEDOM BANY I WARNY!
W sumie dawno nie dostałem warna, chyba od 4 lat : p
Muszę gdzieś przyspamować by zobaczyć jak to było ;]

Wyszalej się :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Spokojnie spokojnie Yeedo. Ty nie dostąpisz tego zaszczytu : P

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
fefcio ja mogę ci tak na zachętę wlepić, żaden kłopot, jak masz ochotę to ja służe pomocą :D

Frącz Piotrewski
hmm już drugi post widzę w ten sposób podpisany, arvi rozjaśnij mi o co chodzi :D

Cedric

GołoWąs
Co do filmów: pojechałem dziś z kolegami do kina na "Niepokonanych" , w sumie dobry film. Może nie jest doskonały, ale na pewno warto obejrzeć, polecam - Frącz Piotrewski.
Moim zdaniem dobry film ,niby zero akcji ,tylko na poczatku na Sybirze ,ale fajny .
No i oczywiście kto ? -Polacy! :trollface:
Yeedo ,jak się sobie podobasz na obrazku ? Próbowałem połączyć twój wizerunek z avkiem .

Dragomir

Adam Konopka
Weteran

dawaj abi na gołe klaty jak taki z Ciebie kozak :trollface:

ja też dawno warna nie dostałem, ale nie powinienem przeginać bo jak wiadomo - 100% warna to ban :trollface:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Nie miałbym odwagi :)
tak? a ja bym miała tylko gdyby się trafiła taka okazja ;)

musze przyznać że odważni jsteście służąc sobą jako żywa tarcza do rzutek,
hehe ale ja nie mogę być taka zła czarownica i nie bedę was krzywdzila, tym bardziej że przeszły mi nerwy jak poczytałam wasze posty. dzięki miśki :*

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
hmm już drugi post widzę w ten sposób podpisany, arvi rozjaśnij mi o co chodzi :D
Jak kupujesz grę z "Kolekcji Klasyki" to przy włączaniu jest krótki splash, gdzie każdą grę poleca Piotr Fronczewski, chyba o to chodzi :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Piotr i śliniak poleca lokatę na dobrym oprocentowaniu a nie gry ;p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Abi teraz wyszło że jesteś czarownica, gdybyś tylko mogła to od razu pazurki w plecy wbijesz : >
Yeed za to pokorny zawodnik i nie chce być nadgorliwy : p

Do góry Bottom