hmm będę musiała sobie zrobić 'kolekcję filmów' bo na mojej wsi kiepsko z odbiorem tv, jedynie talerz, chyba że do sąsiada się podłączę
. coś się wykombinuje, na razie mam trochę filmów na na dvd a resztę się pożyczy od znajomych. jeszcze nad netem muszę pomyśleć zanim się przeprowadzę.
wracając do pogody, hehe z dnia na dzień mam coraz zimniej ale może za kilka dni się ociepli, oby bo taka 'zimowa' pogoda pokrzyżowała mi plany. w tym tyg mieliśmy wywalić piec kaflowy na mojej przyszłej rezydencji i tu zonk. sąsiadka z dołu ma ten sam komin co ja, więc muszę poczekać aż ona przestanie kopcić
. same kłopoty z tym remontem, dzisiaj dziubiąc w ścianie, rzekomo działowej (nie nośnej) natknęliśmy się na nowe drewniane belki więc lipa z wyburzenia ściany. najgorsze że 'spec' który mi tam wszystko remontuje itd to ciągle marudzi że lampa 'taka', że karnisz 'taki a nie inny', kurde gorzej niż baba! faceci po pięćdziesiatce są jak zrzędliwe baby
normalnie wnerwa mam i chętnie bym komuś przyłożyła, ktoś chętny aby oberwać? :trollface: