wole pepsi z cytryną
Niech i tak będzie, to tylko takie ogólne zawołanie u nas na ziemi dolnośląskiej funkcjonujące. Każdemu według życzeń
"11 września - niewygodne fakty"- ten akurat oglądałem, tego pierwszego nie.
wole pepsi z cytryną
Dlatego powinno się znieść przymusowe ubezpieczenia i składki emerytalne. Każdy niech sobie odkłada we własnym zakresie do skarpety albo na konto w banku i będzie gitara. Każdy będzie mógł sam w pełni zarządzać swoimi finansami i mieć pretensje co najwyżej do siebie, że źle je rozdysponował.
Biaf, w Zeitgeiście poruszają jeszcze wątek Bilderbergu i banku światowego, także pozycja godna polecenia.
Niestety. Dopóki do władzy nie dojdą prawdziwi liberałowie, nie mamy nawet co marzyć o zniesieniu przymusowych składek, że o PIT i CIT już nie wspomnę.Tak byłoby dobrze, ale to utopia. Żaden rząd, niezależnie kto go sformuje, nie wypuści takiej kasy z łapy.
Tja. To mi coś takiego przyszło do głowy. Teoretyzując... Co z ludźmi, którzy bardzo źle rozdysponują swoimi... finansami i na te stare lata nie będzie niczego, co mogło by choć w najniższym stopniu zapewnić warunki do życia? Na ulicę? Do piachu? Ah no tak, wprowadzimy eutanazję Humanitaryzm na to nie pozwala.Dlatego powinno się znieść przymusowe ubezpieczenia i składki emerytalne. Każdy niech sobie odkłada we własnym zakresie do skarpety albo na konto w banku i będzie gitara. Każdy będzie mógł sam w pełni zarządzać swoimi finansami i mieć pretensje co najwyżej do siebie, że źle je rozdysponował.
Co z takimi?Omg od pół godziny czytam dzisiejszą dyskusję. Wreszcie dotarłem do końca.
Tja. To mi coś takiego przyszło do głowy. Teoretyzując... Co z ludźmi, którzy bardzo źle rozdysponują swoimi... finansami i na te stare lata nie będzie niczego, co mogło by choć w najniższym stopniu zapewnić warunki do życia? Na ulicę? Do piachu? Ah no tak, wprowadzimy eutanazję Humanitaryzm na to nie pozwala.
Btw tak czytam wasze myśli i czuję się przy was strasznie ograniczony :< Popadnę przez was w kompleksy!
Kiedyś każdy sam sobie zdobywał pożywienie, budował szałasy, robił ciuchy, walczyło przetrwanie. Państwo opiekuńcze przyzwyczaiło nas do tego, że wszystko mamy podane na tacy i nie musimy się (teoretycznie) o nic martwić.Tja. To mi coś takiego przyszło do głowy. Teoretyzując... Co z ludźmi, którzy bardzo źle rozdysponują swoimi... finansami i na te stare lata nie będzie niczego, co mogło by choć w najniższym stopniu zapewnić warunki do życia? Na ulicę? Do piachu? Ah no tak, wprowadzimy eutanazję Humanitaryzm na to nie pozwala.
U mnie też leje jak scebra... Śląsk smutny