O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
z tej nuty, kolesie maja nakopcone w baniakach, za to ich wielbie

[yt]e_8nx5bdh2Y[/yt]

czajcie klip do konca : D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ło matko, cztery strony przelecialam w miarę zapamiętując o czy gadacie (hehe pogubiłam się)

tęsknię za sb ale się jakoś przyzwyczaję, zresztą i tak coraz rzadziej tam zaglądałam, a jak zaczynałm życie na gup to dostępne było dopiero od 80 postów, więc nawet nie wiedziałam o jego istnieniu i było spoko, więc się przyzwyczaję. chyba. fajne jest do szybkiej gadki (na dany moment) ale tematy fajniesze bo zawsze bo zawsze można doczytać i odpisać

co do snów niektórych osób. ja mam porąbane sny, po kilka/kilkanaście na dobę (bo się budzę co chwilę). czasami śni mi się coś innego albo ciąg dalszy po przebudzeniu. miesza mi się w nich życie realne z fikcją i niektóre są tak realistyczne że gdy nagle się zbudzę to muszę się zastanawiać czy to był sen czy rzeczywistość. po kilku minutach wszystko jasne. ogólnie nie są to jakieś koszmary ale i takie się zdarzają, no właśnie... średnio raz w miesiącu śni mi się inawzja kosmitów (każdy sen inny), uciekam, chowam się po piwnicach, łazienkach itd. nie wiem czy to przez to że swojego czasu oglądałam sporo filmów o tej tematyce czy mam coś z głową, pewnie to drugie :trollface:

szampon "ostatni dzwonek" to film, który każdy powinien obejrzeć, hehe mam nadzieję że 'zamykałeś oczka' na niektóre sceny, bo trochę młody jesteś :trollface:

yoyo, witam wszystkich, dzisiaj bylismy na silownia, po czym zwalalismy sobie wzajemnie pod prysznicem... xD
nie, kazdy sam sobie rzecz jasna

pluszak ty to jesteś oryginał nad oryginałami :trollface:

a kubica... no chyba się jakoś pozbiera w jedną całość, tzn mam nadzieję i kiedyś tam powróci do sporu

Fahrenheit

Pimpu?
Nie mówię że wszystkie, ale większość tych osób (michnik, kwach, urban, mazowiecki, wałęsa) mają korzenie żydowskie i nazwiska są jak najbardziej prawdziwe.

no zdaje sobie sprawę, że niektórzy znani politycy to żydzi z pochodzenia, ale jednak potem pojawiają się takie nazwiska, w takiej ilości że trochę trudniej w to uwierzyć (choćby lech z jarem). zresztą najgorszy jest potem komentarz o Hannie Suchockiej na spotkaniach Bilderbergu itd, szajba :D

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Abi, jeśli chodzi o sny, to masz na prawdę fajnie. Kilka/kilkanaście na dobę i wszystkie pamiętasz, no to grubo. Ja jak zapamiętam jeden na jakiś czas to dobrze, ostatnio czytałem, że można sobie wyrobić coś takiego jak świadomy sen. Jesteś w komfortowej sytuacji, bo nie masz problemów z zapamiętywaniem snów. ( ja tak jak mówię, musiałbym popracować nad tym by je pamiętać. Zapisywać itd.) Świadomy sen to coś takiego, że masz świadomość, że śnisz i możesz w jakimś stopniu kontrolować a nawet śnić o tym co chcesz.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
a tym kontrolowaniem to mogę co nie co jak się wybudzę z pierwszego i jak jest nie wesoły to mogę nim nieco pokierować no ale nie zawsze :), a pamiętam tylko te gdy się nagle zbudzę (czyli większość) choć po kilku godzinach są już zamazane

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
sny są spoko

a generalnie zbaczając z tematu słów, wpadłem na ten stary materiał który jest na joe i mnie po prostu zniszczył

http://www.joemonster.org/filmy/32628/Wspolczesna_poprawnosc_polityczna_

Silden

RPG'owiec
VIP
Abi, z tym zamykaniem oczu to taki żart, nie? ;p Ja nie lubię omijać jakiejkolwiek sceny w filmie. Potem mam problem ze zrozumieniem. :trollface:
Co do OOBE: Kiedyś próbowałem ale mi nigdy w życiu nie wyszło. Za to mój kumpel potrafi takie coś na zawołanie zrobić. Ale to cziter jest, na kodach gra w życie. :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja nad ranem mogę kierować snami swymi; d Taki półsen-półjawa xD Choć nieczęsto śni mi się coś nad ranem. Częściej w środku nocy jakoś. Ciekawa rzecz takie kierowanie snami.

Silden

RPG'owiec
VIP
Zwolniłem się z trzech ostatnich lekcji bo "muszę przygotować się do konkursu", na który jadę za pół godziny. :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Siedzę w domu bo mam ferie :trollface:

Silden

RPG'owiec
VIP
Od poniedziałku będę siedział w domu ob będę miał ferie. :trollface:

milioner

New Member
A mi w poniedziałek kończą się ferie:(

Taka pogoda mi pasuje, słoneczko ,ciepło i nie trzeba chodzić w kurtce wystarczy bluza:)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A ja dostałem właśnie zwolnienie na 6 dzionków. Do pracy dopiero w środę, także luzik :D.

Dziś rano był lekki mróz, tak ok. -3 st. Ale w tej chwili normalnie wiosna, słońce, czyste niebo i ciepło, aż chce się śmigać po mieście. Lubię te klimaty :trollface:.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Miałem dzisiaj niesamowitego farta :trollface: Baba z fizyki mnie nie zapytała, a pytała innych z rzeczy o których pojęcie nie mam, z chemii przełożyła klasówkę na piątek (też nie umiałem) a z ruskiego nikogo nie spytała, a jakby spytała to cienko by było, bo też niezbyt umiałem :trollface:

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
9-10 lekca gra w kosza, wersja burtal bez sedziego, futbol z koszem, wyhebioza, zajalem sie cala defensywa, kazdemu kto sie zblizyl bodislema i jebutz

[yt]xNJ-rD_CnRM[/yt]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Boś ty Ticzu mega koksu jest :trollface: i nie ma opheldalania, na biceps trza pakować, nie ma lipy :trollface:, a nasze suple są the best :lolface:

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
A propos, ogarnijcie to :trollface:

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Bojka, widziałem ^^. Inne z jego udziałem też są 'dobre'.

Btw. Nau - jeszcze niedawno z Vendettą wyśmiewaliście mnie na SB, że pakuję =].

Ogólnie jestem trochę zirytowany, bo coraz częściej dostaję PW (nie tutaj), lub oglądam tematy w których ludzie chcą layout na stronę za doładowanie 20 zł... Szlag mnie trafia, bo dzieci (ja też jestem w sumie dzieckiem ;]) właśnie za taką darmochę robią strony (o ich jakości nie wspomnę) a potem klienci są zdziwieni jak się im zaproponuje choćby 300 zł..

Musiałem się wyżalić :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A propos, ogarnijcie to :trollface:

Boja, przyjacielu! Ja już mam to na twardzielu i zapodaję wszystkim znajomym, którzy odwiedzą moje skromne progi, tudzież kumplom w pracy :trollface:.

Polewanko na maxa :D. Ale ten Robi coś w sobie ma. Czasem zastanawiam się, czy on naprawdę jest taki prosto/tępy, czy tylko nas tak ładuje... Tak czy siak, dla mnie to odkrycie roku :lolface:.

p.s. any way, sympatyczny jak szlag, na swój pokrętny sposób...

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
as, o pakowaniu przez ciebie bicuf nie mialem pojecia, wysmiewalem twoje sklonnosci do smarowania sobie wlosow smalcem i walenia fotek przed lustrem

Do góry Bottom