O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wolałbym to wszystko pisać na sb....

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ale pisanie tam nie sprzyja forum, a pisanie postów - jak najbardziej :). Choćby czystymi statystykami.

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jeżeli napiszę tu posta na jeden wyraz, pewnie będzie uznany za spam i wywalony. A sb własnie służyło do szybkich rozmów bez rozpisywania się.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
najwyraźniej forum nie jest miejscem na szybkie, niezobowiązujące rozmowy... kto się nie przystosuje zginie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Właśnie. Jeżeli komuś tak dramatycznie doskwiera brak sb, to zawsze może wbić na chat. Wcześniej umówić się z kilkoma innymi desperatami i po sprawie.

U mnie wiosny ciąg dalszy, ale słuchy chodzą, że ochłodzenie nas nie ominie. Znowu mają przyjść mrozy :/

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
U mnie wiosny ciąg dalszy, ale słuchy chodzą, że ochłodzenie nas nie ominie. Znowu mają przyjść mrozy :/
U mnie podobnie. Jak tak patrzę za oknem to ludzie w samych bluzach chodzą. Cieplutko ... ale nie na długo bo zapowiadają "ponowną" zimę ...

Randal

Banned
A u mnie silny wiatr i lekki deszczyk , pozatym nie jest za ciepło : 3 stopnie na plusie.

Właśnie. Jeżeli komuś tak dramatycznie doskwiera brak sb, to zawsze może wbić na chat. Wcześniej umówić się z kilkoma innymi desperatami i po sprawie.

Nie mam zamiaru wchodzić na chat ponieważ na forum jest dosyć tematów do pisania. :p

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
To żałuj : ) Ja nie traktuję chatu jako alternatywy dla SB. Po prostu przypomniało mi się, jak kilka lat temu umawialiśmy się kilkuosobową grupką (powiedzmy z 10 użytkowników) i spotykaliśmy wieczorem na tym właśnie chacie. Dosyć długo tam rozmawialiśmy, gadaliśmy o pierdółkach, śmialiśmy się... po prostu to było coś : ) Uważam, że trzeba to powtórzyć : )

milioner

New Member
Nie jestem na forum za długo więc nie wiem gdzie jest ten chat ,ale mógłby mi ktoś podać linka to może się przyłączę.

Co do pogody to nie jest zła ponieważ w moich stronach jest ładnie i słonecznie i tzreba wykorzystać chwilę na relaks na świeżym powietrzu.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
U mnie do słońca 19 na plusie :D Na północ 11 także jest dobrze;]

Wczoraj pierwszy raz zasnąłem podczas oglądania meczu... ;)

; d

milioner

New Member
A co do meczu to grali jakby chcieli a nie mogli.

Gra im się nie kleiła cały czas cofali piłkę do obrońców zamiast podawać ją do przodu.

Pochwały należż się Sandomierskiemu ponieważ obronił pare groźnych strzałów w tym akcję sam na sam.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nawet nie wiedziałem że był mecz wczoraj.

Polscy sportowcy to mają kur... pecha ;/

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Stalker:
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/18636-ikari-chat-gup/

Z tym, że jeśli wcześniej nie umówi się kilku ludzi to raczej nikogo tam nie spotkasz.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Z tym, że jeśli wcześniej nie umówi się kilku ludzi to raczej nikogo tam nie spotkasz.

Więc trzeba się jakoś na forum umawiać, a nie pisać do wszystkich z listy gadu "Chodź na chat" xD. Ja mam to włączone cały czas jak siedzę przy kompie, niech sobie będzie w tle ;p.

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
ja chyba nigdy z tego czatu nie korzystałem;p I nie wiem czy się to zmieni;d

tomisakis

Whiskas
VIP
Ja również nigdy nie używałem. Wczoraj próbowałem, ale miałem jakieś problemy z połączeniem i zrezygnowałem.

Co do meczu kopaczy to żenada. Lepsze zagrania widziałem w lidze okręgowej. Nowak to porażka. Miał kilka sytuacji 1 na 1, a ani razu nie strzelił. Myśli ktoś, że będziemy mieli z Francuzami, albo kimś innym po 7 sytuacji? NIE! Będziemy mieć 2-3 i trzeba je wykorzystać, a z tym nasi zawodnicy maja problem.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ja już od dawna nie oglądam popisów naszej reprezentacji. Za słabe nerwy mam, a i masochistycznych skłonności nie mam, tak więc odpuszczam sobie te wątpliwej jakości widowiska, w których udział biorą rodzime patałachy. Smutne, ale prawdziwe. Do póki nie rozgoni się obecnego PZPN na cztery strony świata i nie zreformuje gruntownie Polskiej piłki, począwszy od trampkarzy, to nie mamy na co liczyć. Z g**na bata nie ulepisz, za przeproszeniem.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja już od kilku lat nie oglądam piłki nożnej. No normalnie już mnie nie "kręci" i nie interesuje. A oglądanie popisów polskich piłkarzy to nie na moje nerwy. Prędzej to kabaret.

Do góry Bottom