W czasach wczesnego dzieciństwa (nie oszukujmy się do 21 nadal jest się dzieckiem )
Pierwszy raz od kiedy tu jesteś napisałeś coś z dużym rozsądkiem i rozwagą. Gratulacje! Robisz postępy
W czasach wczesnego dzieciństwa (nie oszukujmy się do 21 nadal jest się dzieckiem )
Wow ,pierwsza pochwała od Yeeda :wow: ^_^Pierwszy raz od kiedy tu jesteś napisałeś coś z dużym rozsądkiem i rozwagą. Gratulacje! Robisz postępy
Ja mam charakter zabawowicza i zawadiaki więc nawet mając 50 lat nie dorosnę,tylko w środku będzie nadal ten sam Rymara SPAMER co dziś :lolface:
Nie chce mi się was czytać... szczególnie że 2/3 to kolejna kłótnia. No nic. W każdym razie wpadłem na chwilę, przeczytałem parę tematów i zawijam się znowu do lekcji... siedzę dwie godziny nad trzema zadaniami z matmy. Tragedia. Zostało jeszcze tylko jedno do zrobienia, ale i tak czarno to widzę.
Boom, z drugiej strony na Jowiszu szaleje huragan od 300 lat od wielkości 3 kul ziemskich.
Ale... dlaczego nie?samo z niczego się nie bierze
skąś na pewno to powstało, tak samo jak nadal nie wiemy co było pierwsze jajko czy kura. jak kura to kto ją wysiedział, jak jajko to kto je zniósł i tak w kółko, więc łatwiej jest powiedzieć że bóg stworzył kurę która potem zniosła jajko.
1. A ty wierzysz w jakąś pierwszą substancję .Ale... dlaczego nie?
Kogut. Albo jajko dinozaura, z którego wyewoluowały ptaki
Tak ogólnie jeszcze - ech, to mówienie o tym, że nie ma tu specjalisty... A kto ma być autorytetem w dziedzinie metafizyki - chyba nie koleś w sukience?
Właśnie ^_^Boga nikt nie stworzył. On jest bytem samoistnym i nie posiada przyczyny.