O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ktoś tu jest zazdrosny. give me a kiss Biaczf

To była szczególna odezwa do Booma, a ogólna do reszty. Tak naprawdę nawet o Tobie yeed nie myślałem pisząc to. Ale jak mówi porzekadło: uderz w stół, a nożyce się odezwą.... Coś jest na rzeczy???

I jeszcze do ciebie yeed, czytaj między wierszami, ale nie za bardzo. Chcesz być cwany i wnikliwy, lecz nie zawsze Ci wychodzi. Nie goń w piętkę, boć to durno i śmieszno. ;)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Idiotów ci u nas dostatek :trollface:

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
I jeszcze do ciebie yeed, czytaj między wierszami, ale nie za bardzo. Chcesz być cwany i wnikliwy, lecz nie zawsze Ci wychodzi. Nie goń w piętkę, boć to durno i śmieszno. ;)

Za głęboko babrzesz w gównie :) uważaj, bo się nie zorientujesz jak będziesz je miał w buźce.
Swoją drogą ty się naprawdę spinasz za mocno. Może to ze względu na sędziwe doświadczenie.
Naprawdę, czasami za wielu rzeczy się doszukujesz w zwykłych żartach.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Za głęboko babrzesz w gównie :) uważaj, bo się nie zorientujesz jak będziesz je miał w buźce.
Swoją drogą ty się naprawdę spinasz za mocno. Może to ze względu na sędziwe doświadczenie.
Naprawdę, czasami za wielu rzeczy się doszukujesz w zwykłych żartach.

Być może młody, być może :D

Ot, pierwszy przykład post wyżej :trollface:

TVN24: BEZ KOMENTARZA :wow:

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Napisałbym tu coś odnośnie idiotów, ale mogło by to zostać uznane za jawną prowokacje :) dlatego też tego nie uczynię.

No i durno i śmieszno też bym nazwał co innego. Ale dziś jestem w bojowniczym nastroju, do tego zmeczony, więc lepiej po prostu wyłącze wasze wypociny, za nim mnie język poniesie :p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Napisałbym tu coś odnośnie idiotów, ale mogło by to zostać uznane za jawną prowokacje :) dlatego też tego nie uczynię.

No i durno i śmieszno też bym nazwał co innego. Ale dziś jestem w bojowniczym nastroju, do tego zmeczony, więc lepiej po prostu wyłącze wasze wypociny, za nim mnie język poniesie :p

Cool! Więc po co w ogóle zaczynasz?:D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator

ale o co kaman ;D buehehe
look-at-my-fuckin-balls-look.jpg

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Chce mi się odrobić teraz pracę domową z fizyki. Normalnie sam siebie nie poznaję.

Fizyka sama w sobie jest ciekawa, ale cholernie trudna. Swego czasu próbowałem się trochę w nią wciągnąć, ale nie udało mi się ;/

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fizyka sama w sobie jest ciekawa, ale cholernie trudna. Wego czasu próbowałem się trochę w nią wciągnąć, ale nie udało mi się ;/

Ja swego czasu tak się wciągnąłem, że aż zagrożony byłem na półrocze w 2 LO ;D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja ledwo uniknąłem zagrożenia na semestr (1 LO). Teraz tylko mam nadzieję, że na koniec roku będzie lepiej : ) Ale w drugiej klasie to masakra będzie, bo zmieni się mi nauczyciel. Obecny nie jest szczególnie wymagający, a ten co nas przejmie to istny tyran przy obecnym. Ech, czekają mnie upojne wieczory ze zbiorem zadań Krzyśka Chyli ;/

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ojej, byliście raz zagrożeni w LO, cóż za dramat! ja po kilka zagrożeń wyłapuję co semestr, ale takie koty jak ja zawsze spadają na cztery łapy ;)
za to od maja będę miał istną rzeźnię, gdyż matematyki będzie nas wtedy uczyć jaśnie oświecona pani wicedyrektor, postrach całej szkoły

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ojej, byliście raz zagrożeni w LO, cóż za dramat! ja po kilka zagrożeń wyłapuję co semestr, ale takie koty jak ja zawsze spadają na cztery łapy ;)
Życie to nie bajka. Trza się uczyć a nie opiedalać ;p

za to od maja będę miał istną rzeźnię, gdyż matematyki będzie nas wtedy uczyć jaśnie oświecona pani wicedyrektor, postrach całej szkoły

Dasz radę. Taki kozak, zawsze da radę

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Styknie mieć wrodzone zdolności i można się opieprzać :p

To najgorsza opcja z możliwych. Znam zdolnych ludzi, acz leniwych (w tym i siebie), którzy przez takie podejście zeszli na manowce... A na pewno nie osiągnęli tego co mogliby przy trochę innej postawie...:blink:. Tak więc, jak dla mnie: najgorszy tekst miesiąca :lolface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
W LO dopiero zacząłem się trochę uczyć xd Gdybym nie robił kompletnie nic, na pewno nie skończyłbym w poprzednim semestrze tylko z pałą z matmy : D

Do góry Bottom