O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
A tam, jedna partia to zło, druga to jeszcze większe zło... Dopóki do władzy nie dostanie się ktoś, kto chce coś dla Polski zrobić, to dalej będzie jak jest. Każdy tylko patrzy by sobie jak najlepiej ustawić życie, a łosie niech tylko zagłosują.

Nie jestem zwolennikiem PO (ba, nie przepadam za nimi) ale PiS według mnie troszeczkę przesadza ;]. Szczególnie pan Macierewicz oraz Jarosław. Przez co? Przez te wszystkie teorie spiskowe, głównie dotyczące Smoleńska. Rozbili się, mam to gdzieś, szkoda ludzi, ale nie patrzę na to że zginęli wysoko postawieni obywatele, lecz po prostu ludzie.. Nawet jeśli był zamach - również mam to gdzieś ;]. Czasu się nie cofnie, a gdyby się okazało że jednak Putin i spółka maczałaby w tym palce, pewnie wybuchłaby wojna, a ja chcę sobie spokojnie dożyć starości ;x.

Jestem młody i za przeproszeniem g*wno wiem, jestem tego świadom, ale jak napisałem wyżej - mam swoje zdanie i takie ono jest.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No tak to teraz mamy przegląd politycznej sytuacji kraju. Pomyśleć, że jak wchodzimy na tematy polityki to nikt nie spamuje tylko wszyscy nagle się tacy elokwentni robią :)

Pomyśleć, że na żaden inny temat taka chęć do dyskusji was nie ogarnia... trochę to smutne patrząc z perspektywy czasu
Ja się wstrzymam co by nie dolewać oliwy do ognia :) Wystarczy mi polityki dookoła mnie, żebym jeszcze na forum to robił heh

Btw wiedzieliście, że na YT są pełne wersje filmów?

Właśnie śledzę Malene z Monicą Bellucci Yaammmy ^^

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Btw wiedzieliście, że na YT są pełne wersje filmów?
No są, są. Ale pewnie trzeba im coś bulić, ahh ta komercja. Pomyśleć że wszystko przez politykę.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No są, są. Ale pewnie trzeba im coś bulić, ahh ta komercja. Pomyśleć że wszystko przez politykę.

No właśnie nie...piszę, że oglądam Malenę właśnie przez YT Kukushkę też przez YT oglądałem ^^

a co z limitami? Myślałem, ze nie można uploadować więcej niż 10 min za jednym zamachem.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jak ktoś zabuli to może wrzucać, znalazłem kiedyś kanał, gdzie było kilka pełnych filmów wrzuconych :) . Bardzo ułatwia oglądanie filmów takie coś, ale póki co spotkałem się z czymś takim kilka razy.

Cedric

GołoWąs
a co z limitami? Myślałem, ze nie można uploadować więcej niż 10 min za jednym zamachem.
Jak ktoś zabuli to może wrzucać, znalazłem kiedyś kanał, gdzie było kilka pełnych filmów wrzuconych . Bardzo ułatwia oglądanie filmów takie coś, ale póki co spotkałem się z czymś takim kilka razy.
Przy rejestracji wybierasz Opcje:
Youtuber (zwykłe konto z limitami)
Komik
Reżyser
Muzyk
Coś tam jeszcze :trollface:
Wszytskie poza youtuberem mogą wrzucać nawet 3 godzinne filmy

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A ja dodam od siebie, że gdy wrzucisz więcej niż 5 filmików (lub więcej, nie pamiętam), to ci napisze coś takiego "Gratulujemy, teraz możesz upload'ować filmu trwające ponad 15 minut". Bynajmniej u mnie tak jest i mogę wrzucać filmiki trwające ponad 40 minut.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
. Bynajmniej u mnie tak jest i mogę wrzucać filmiki trwające ponad 40 minut.
Bynajmniej co?

Wszystko da się obejść, to jest opcja- http://www.youtube.com/watch?v=CsA9PhnYASQ

albo to xd http://www.youtube.com/watch?v=hoIfTOlljfQ

Cedric

GołoWąs
1300541579_by_Brut24_500.jpg

trochę racji w tym jest :|

Randal

Banned
Taka opcja jest możliwa. , nawet bardzo mozliwa
Tylko jest jeden problem a mianowicie :skąd węźmiemy tyle koni??

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Z masarni , dzisiejsze wędliny są z konia i z wody.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Taka opcja jest możliwa. , nawet bardzo mozliwa
Tylko jest jeden problem a mianowicie :skąd węźmiemy tyle koni??

Ty tak serio, czy dla jaj? :trollface:

A Polak jeździł i za komuny, gdy paliwo było drogie i na talony. Do bagaja pchało się kanistry z benzyną i heja w na mazury, albo nad morze. Puste autostrady to ostatnia rzecz, która zaprzątałaby moją uwagę. Ważne żeby w końcu były i coby nie trzeba było płacić co i rusz, za odcinek 40km 12 zeta.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
co jakiś czas ratują szkapy skazane za rzeź, więc spoko, każdy jedną zagarnie i luzik, tylko gdzie będzie się je trzymać, no chyba nie w bloku pod kołderką :trollface:
czsa na rowerki się przerzucić, ew są transpotry zbiorowe (autobusy itd), powietrze będzie lepsze, mniej korków na drogach, hehe same plusy poza wygodą

Do góry Bottom