O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
nie slucham cypressow, kiedy wedrowalem sciezkami hiphopu, robilem to predkim tepem odrzucajac wszystko co w minimalnym stopniu mi sie nie podobalo z kilkoma wjatkami, a cypress hill mi zapachnial za pirszym razem jak tepe raperki walkujace o kasie, dzifkach i marysi bez specjalnie interesujacego do tego stylu
moze zle cos ogarnalem, ale dalej sie za nimi nie ogladalem
jak twierdzisz, ze sa fhuj to moze zarazykuje drugie podejscie

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Zaryzukuj tę płytę. Generalnie od dni paru słucham Cypressów w kółko. Ziomek który siedzi w rapie od dawien dawna mi ich polecił. I przy okazji parę innych rzeczy. Cypress Hill sporo nawija o maryśce, ale jak już się słucha reggae to tak nie razi :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A co ja tu mogę zrobić? Mogę jedynie zdanie swoje wyrazić, narzędzia represji, znaczy się porządkowania forum leża poza moim zasięgiem. Aż czasem robi mi się tego naprawdę żal.

Zgadzam się z Tobą co do poziomu dyskusji tu prowadzonej. Ale co ma Twoim zdaniem zrobić ktoś, kto ma narzędzia po temu. Dawać warny? Banować? Temat jest o pogaduchach, a że te można prowadzić ciekawie i interesująco, krótko mówiąc trzymać poziom- fakt. Lecz jak tak się nie dzieje, to już wina userów- piszą żałosne pierdoły, jednak temat dopuszcza taką formę konwersacji. Nie ma spamu, bo temat z definicji jest spamerski.

p.s. Ticzu, dobry kawałek zapodałeś.

Cedric

GołoWąs
Lecz jak tak się nie dzieje, to już wina userów- piszą żałosne pierdoły, jednak temat dopuszcza taką formę konwersacji. Nie ma spamu, bo temat z definicji jest spamerski.
Przypomnij sobie siebie jakiś czas temu :trollface:
Nie wierzę ,żebyś nie napisał żadnej pierdoły :lolface:
Z resztą większość nowych userów na forum ma od ok .12-15 lat .
W takim wieku naprawdę tylko elita społeczeństwa nie popycha pierdół w rozmowie :cool:
No chyba że jest poważne pytanie /temat który trzeba przedyskutować.
Wtedy nawet ja piszę mądre posty :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Nie wierzę ,żebyś nie napisał żadnej pierdoły :lolface:

Przykład proszę. Link jakiś do takiego posta itp.

p.s. Nawet jak się pisze z definicji o błahych rzeczach, to jeszcze zależy w jakiej formie się to robi. To tak na marginesie.

Cedric

GołoWąs
Przykład proszę. Link jakiś do takiego posta itp.

p.s. Nawet jak się pisze z definicji o błahych rzeczach, to jeszcze zależy w jakiej formie się to robi. To tak na marginesie.
To co napisałem to nie oskarżenie.
Napisałem ,że nie mogę w to uwierzyć ,a nie że taka rzecz jak pisanie pierdół miała miejsce.
Mogłeś nie pisać takich rzeczy ,jest to wyłącznie moje przypuszczenie

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Masz racje Biaf.

Cedric, błahe pierdoły niech sobie będą. Też byliśmy w wieku 12-15 lat i jakoś wtedy posty na forum były dłuższe, forma wypowiedzi była bardziej cywilizowana i ogarnięta. Chociaż może nie. Wydaje mi się że nie było pierdół typu 'zgubiłem mój długopis, ale jak go znajde moje życie zmieni się o 360 stopni'.

Cedric

GołoWąs
Masz racje Biaf.

Cedric, błahe pierdoły niech sobie będą. Też byliśmy w wieku 12-15 lat i jakoś wtedy posty na forum były dłuższe, forma wypowiedzi była bardziej cywilizowana i ogarnięta. Chociaż może nie. Wydaje mi się że nie było pierdół typu 'zgubiłem mój długopis, ale jak go znajde moje życie zmieni się o 360 stopni'.
To nie mój post z tym długopisem :mellow:
A jak chcesz z młodszym rozmawiać ,to musisz mówić w jego języku ,bo nie zrozumie.

Ja mam dobre oceny z polaka ,z przemów do ludu itp
Nie chodzi o to ,że nie umiem pisać rozbudowanych postów.
Mnie się po prostu nie chce .
Wiem ,że to nie to forum ale na tM każdy mój mądry post usuwano,bo jakiś n00bek sie skarżył do moderatorstwa ,że za mądry i mu nie pasuje .
I w końcu się odechciało jak przeszedłem tutaj
Więc w razie czego mogę pokonać tego wewnętrznego lenia i coś bardziej rozbudowanego napisać.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
To była taka moja ogólna dygresja, niedotycząca tylko jeden osoby tylko ogółu zachowań :) Do tego różni ludzie przykładają rękę. A to że o długopisie to nie Twoja sprawka to ja dobrze wiem, przytoczyłem to jako przykład :)

Cedric

GołoWąs
To była taka moja ogólna dygresja, niedotycząca tylko jeden osoby tylko ogółu zachowań :) Do tego różni ludzie przykładają rękę. A to że o długopisie to nie Twoja sprawka to ja dobrze wiem, przytoczyłem to jako przykład :)
Ja chciałem tylko z tego ogółu się usprawiedliwić ;)
A sprawa z długopisem :napisałeś to w odpowiedzi do mnie więc myślałem że się pomyliłeś :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Name, co ci się konkretnie nie podoba? Bo ja z Cedriciem i Szczurem prowadziłem pierwszą od dłuższego czasu, chociaż może niezbyt wysokich lotów, normalną grzeczną dyskusję bez bluzgów i osobistych najazdów. Ale nie, lepiej jest po prostu narzekać i zwrócić uwagę na jednego głupawego posta i swoim krytykanckim postem stwierdzić, że jesteście ode mnie głupsi, no bo TAK!

A tak w ogóle to polecam: http://www.youtube.com/watch?v=iQd5UQm4EC8&feature=topvideos

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Żyjemy w czasach w których za wiele myśli się o niepotrzebnych pierdołach, o, takie jest moje zdanie.

Idiotyczna teza. Gdyby nie myślenie o pierdołach nadal zastanawiałbyś się jak zejść z drzewa ;p

Nam. Rozmawialiśmy na gadu ale nie demonizuj i pamiętaj, że są tu ludzie w różnym wieku. Chcecie błyskotliwych rozmów to zadbajcie o odpowiednią oprawę dla takich rozmów. Biaf Może o głośnikach za 30tyś? hmmmm... :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie. Po prostu pewne rzeczy trzeba przyjąć. Przykładowo dlaczego wpierniczamy właśnie mięsko wieprzy, a nie psów. Po co o tym w ogóle myśleć? Jak broniłem tego, że jestem przeciw aborcji a człowiek stoi wyżej od zwierząt zostałem nazwany GATUNKALISTĄ. Fajnie, co? Ale to tak już odbiegając od tematu. Mam dość konserwatywne podejście do życia i tyle. Przynajmniej na tym etapie, bo jeszcze smarkacz jestem, było nie było.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja tylko obalam twoją tezę o pierdołach. Reszta to twoja prywatna sprawa. Wolność wyboru i postrzegania świata.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
A ja odbijam piłeczkę i stwierdzam, że jest nie obalona i trzyma się dzielnie :) Co nie zmienia faktu, że to nadal moje zdanie więc skoro: "Reszta to twoja prywatna sprawa. Wolność wyboru i postrzegania świata." to zaprzeczyłeś samemu sobie :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Oceniając twoją tezę o pierdołach też można uznać, że nie jest prawdziwa bo właśnie tym obecnie się zajmujesz; )

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie, bo w tej chwili prowadzę z tobą dyskusję, a forum GothicUp jest w pewnym stopniu częścią mojego życia. I ma pewien na to życie wpływ. Więc jeśli ma, to mówienie o pierdołach tutaj po prostu odpada. Bo zgodnie z tym co napisałem, myślenie o pierdołach jest czymś co nie ma żadnego wpływu na nasze życie.

Dobra, dość. Bo sam się zaraz pogubię :D Partyjny buziak i idę spać ;p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biaf Może o głośnikach za 30tyś? hmmmm... :)

Chociażby yeed, czemu nie ;). Wolę o tym, niż o zwierzętach, których mięso jemy i czy stawia nas to ponad nimi, czy też może nie.

btw, już zresztą na innym forum była taka durnowata dyskusja typu, że nie powinniśmy się wywyższać ponad zwierzaki, gdyż w niczym nie jesteśmy lepsi i wartościowszy oraz tym podobne bzdety.
Następna sekta- odłam zielonych and greenpeace, co to pseudonaukowym bełkotem przekonuje resztę społeczeństwa do wydawania mega pieniędzy na ich mrzonki, w imię ochrony płaczącej matki Gaji- wmawiająca nam wolność, równość, braterstwo, ze wszelką żyjącą amebą na kuli ziemskiej. I zanim się obejrzymy, okaże się, iż pałeczka gronkowca jest więcej warta od statystycznego Kowalskiego, który przecież psuje powietrze, zużywa cenne zasoby itp, etc. pana pułkownika.

Tyle na ten temat z mojej strony. Branoc.

p.s. wers, moja krytyka dyskusji nie dotyczyła ciebie. Piszę to, choć nie odnosiłeś się do mnie tylko do Nama, ale może też odebrałeś mój tekst pod swoim adresem. Tak wiec, nie. Jakkolwiek temat był jaki był, to nie Twoje wypowiedzi zaniżały poziom :).

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zdecydowanie trzeba zachować dystans do wszystkiego. W końcu nie możemy się dać zwariować.

Cieszy mnie twój dystans do pewnych żartów Biaf ^^

Do góry Bottom