Randal
Banned
Widzieliście jak kaczor płacił w sklepie? dwoma stówkami xD
Nominał prawie nie znany prostemu Polakowi...Pieprzona burżuazja ;]
Jak on bierze kase to tylko takimi, nie mniejszymi nominałami.
Widzieliście jak kaczor płacił w sklepie? dwoma stówkami xD
Nominał prawie nie znany prostemu Polakowi...Pieprzona burżuazja ;]
Aż się łezka w oku zakręciła jak to czytałemA tak w ogóle to tyle w temacie "polityki" http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/26361-1b39fb288e96c8faab46a93ab008876d..jpg
A ja tam łączę się w bulu z PO i jestem pełen nadzieji ,żę przestaną dostawać te batyCo do wroga mediów - na pewno nim jest, po cześci niesłusznie, ale po części zasłużył na to chamskimi opiniami, które wygłaszał on i jego rząd. Nie oglądam telewizji więc pewnie większość nienawiści jest z TVNu :lolface:
Ale dobrze, że i PO dostaje ostatnio baty.
A ja tam łączę się w bulu z PO i jestem pełen nadzieji ,żę przestaną dostawać te baty
Sorry ,to była ironia.Ciekawe. Przez cały czas rządów Tuska, PO daje d*py raz za razem, a w mediach do tej pory ich głaskano i taktownie odwracano (czyt. nie nagłaśniano) oczy od ich wtop. Dopiero jak porwali się na OFE i wielki biznes (który reprezentuje Balcerowicz) się wnerwił, media dostały zielone światło, żeby kopać PO. A i tak kopanie owo, nie jest tak chamskie i wszechobecne jak to miało miejsce i ma nadal pod adresem PiS. A ty nagle spuszczasz się nad ciężkim losem platformersów. Niech znikną ze sceny politycznej (nierealne), a przynajmniej niech przestaną rządzić, bo prowadzą prosto do katastrofy.
jest alternatywa.PO rządzi bo nie ma alternatywy.
PSL jest za słabe SLD choć wzrasta w siłę to ludzie też nie do końca im jeszcze ufają po ostatnich aferach a PiS miało włądzę ale ją utraciło. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, zwłaszcza teraz jak partią rządzi nieobliczalny gość, który stracił brata.
PO rządzi bo nie ma alternatywy.
PSL jest za słabe SLD choć wzrasta w siłę to ludzie też nie do końca im jeszcze ufają po ostatnich aferach a PiS miało włądzę ale ją utraciło. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, zwłaszcza teraz jak partią rządzi nieobliczalny gość, który stracił brata.
Ja jestem pewien co do zamachu .Facet, a jesteś pewny, że zamachu nie było? Uważasz, że raport MAK jest rzetelny i obiektywny? Gratulacje!