O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Arminas

Wybraniec Adonix'a
czas.jpg

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
a so to ?

se pomyslalem ze wrzuce klasyka
[yt]6v9at5RlFu4[/yt]
:trollface:

jutro pisze matme, niczego nie umiem, nastepnie gram w kosza, a dokladniej 4 h pozniej, co nie znaczy ze ma frustracja i wkurf straca na mocy
byndzie byczo

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Bojka, kocham Twój avatar :trollface: Niesmaczny żarcik, ale przecież takie są najlepsze!
Btw w przyszłym tygodniu będę miał okazję skosztować Aramisa i jakiegoś tak Paula Gotarda Chocomint, mogę zdać Ci relację.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Nie no teraz mam ogromną sygnaturę (i nie tylko ja) :p.

Btw. Armi, nie dąło się bardziej pofalować tego napisu 'la gazette de gothic up'? ^^

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Kto wstawia te sygnaturki do podpisów? Wchodzę, a tu pod moim xfire jakiś obrazek :f

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
To taka aluzja, że "la gazette..." jest echem przeszłości, a echo się rozchodzi i to najlepiej w górach, więc est git przekaz.

Arvi, jak tylko zobaczyłem ten obrazek to od razu mnie oczarował :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Bojka, fajny avatar ;)

Ten obrazek to z gazetki, widać napis przecież

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Wiem, że z gazetki. Tylko z jakiej racji ktoś mi go do podpisu wlepił? :|

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Z takiej że siejemy propagandę xD. Jak komuś baaardzo przeszkadza to przecież może sobie usunąć, co za problem.

Ave

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Bojan, Twój avek zagina czasoprzestrzeń i w ogóle wszystko :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Co nie zmienia faktu, że jest trochę obraźliwy, zwłaszcza, że do osób nieżyjących powinno się mieć choć odrobinę szacunku.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Magik!

http://pl.wikipedia.org/wiki/Magik_%28raper%29

Przeczytaj o jego śmierci to będziesz wiedział o co chodzi.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
@AS - pewnie że się dało. xD Gorsze jest to że się jak robiłem mniej to jeszcze gorzej to wyglądało - no cóż. Ale przekaz jest więc jest ok :D
@Bojan - heh, rozszyfrowałeś to lepiej niż autor xD

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Tak patrzę na posty powyżej i widzę, że stara ekipa z GK się tu ciągle dobrze trzyma, nie wiem dlaczego, ale ostatnimi czasy ciągle wspominam dawne czasy, nawet poszedłem na konkurencyjne forum (kiedyś oficjalna strona) i poczytałem sobie jak to kiedyś pisałem. Masa błędów, okropny styl, o interpunkcji nie wspomnę. Teraz już każda przeglądarka ma słownik, więc takich problemów nie ma. Najgorsze jest to, że w realu od tamtego czasu się tyle zmieniło, że szok. Kilka lat mi przeleciało i dopiero teraz to widzę, sporo osób mi bliskich już nie ma.. Dobra, koniec refleksji bo zaczynam przynudzać ;).

Fajnie, że podczas kwalifikacji do 1wszego konkursu w skokach na MŚ będę gnił w szkole :<.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja też, AS, będę gnił w szkole. I to dodatkowo na chemii : ))))

A poza tym to nie piernicz, tylko trzymaj się realnego życia. Virtual może za dużo nawalić w głowie - check it out, bro.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ja zrobiłem sobie ostatnio dosyć długą przerwę z GUp'em i nagle się dziewczyna znalazła o_O

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No właśnie i to się dzieje nie tylko ze mną. W sumie nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem się gdzieś przejść z kumplami po szkole czy coś.. Jedynie treningi i tyle.
Tak czy siak, kiedyś nie będę miał już tyle czasu, gdy będzie praca, rodzina (mam nadzieję ^^)..

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja nigdy nie przekładałem internetu nad życie prywatne. Chciałem wyjść to wyszedłem, chciałem coś innego to robiłem to. Nie rozumiem ludzi, którzy nie ruszą się sprzed komputera bo wolą zamulać niż pochodzić z kolegami.

Kilka lat mi przeleciało i dopiero teraz to widzę, sporo osób mi bliskich już nie ma.

Czas faktycznie zapiernicza niemiłosiernie, jak zarejestrowałem się na GK to miałem 12 lat, niedawno stuknęło mi 17. Jednak nie mam tego problemu, bo jak wyżej napisałem nigdy nie przekładałem internetu nad życie prywatne.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
no, mnie tysh sie avatar bojusa nie podoba, jako ze darze Magika niemalym szacunkiem ;d

Do góry Bottom