O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Ja również Magika lubię i szanuję wielce, ale jak widzę ten obrazek to automatycznie mi się banan na ryju pojawia :trollface:

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jak myślę o tym co się działo rok temu czy dwa lata wstecz to wydaje mi się że jakieś takie dziecko ze mnie. Hm... A tak btw, nie przypominam sobie co się działo tutaj te parę lat temu, jakoś życie w "realu" u mnie tak przyśpieszyło że nie przykładam już wagi do forum. Teraz żyje się spotkaniami ze znajomymi, z dziewczyną a jak zacznie się tylko sezon łapię swoją żaglóweczkę i płynę :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
I ja też Magika lubię (nawet w tej chwili paktofoniki słucham), ale nic nie poradzę na to, że te humorki po prostu mnie śmieszą :trollface:
Dobra ziomki, będę leciał!

xenex

Member
Magik? Ten orzeł nielot ?

Ja nigdy nie przekładałem internetu nad życie prywatne. Chciałem wyjść to wyszedłem, chciałem coś innego to robiłem to. Nie rozumiem ludzi, którzy nie ruszą się sprzed komputera bo wolą zamulać niż pochodzić z kolegami.

to powinieneś się cieszyć że masz kolegów!!

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
a w ogóle na marginesie fajnie wasze sygnatury kontrastują Panowie Bojan i xenex :trollface:

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Magik? Ten orzeł nielot ?

Człowiek-Nietoperz.
Ale poważnie mówiąc to naprawdę wkręciłem się w jego muzykę. Wg niektórych gość może jest trochę przereklamowany, dla mnie to bardzo dobry artysta. Paktofonika to jedna z lepszych rzeczy jakiej miałem ostatnio okazję słuchać, teraz zagłębiam się w Kaliber 44.

to powinieneś się cieszyć że masz kolegów!!

Cieszę się, koleżko!

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
psuedo filozoficzne podpisy niektórych rządzą, po co komu takiej pro wywody w sygnie?

Bo mogę, chcę i lubię- jasne?

p.s. po co, to się nogi nocą, a czasami pod pachami.

-17 dziś rano. Ledwo garaż otworzyłem :bobrface:.

Havajan

Ojciec Chrzestny
Od dwóch tygodni się leczę na tchawicę, a dzisiaj byłem jeszcze raz u lekarza, bo mi się pogorszyło, to się dowiedziałem, że teraz mam kaszel "tchawiczno-krtaniowy"... ;/ Kolejne dwie paczki tabletek mi napisała. ;/ Coś czuję, że zdechnę nie długo, więc uj wyjdzie z tego arta do gazetki. ;D ;D ;D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Durny jesteś Havajan ; ]

Miałeś kiedyś zapalenie jamy ustnej? To jest dopiero choroba ; ]

Havajan

Ojciec Chrzestny
Zgaduję, że jedzenie nie podchodzi w tedy za bardzo. ;p Miałem aftę na gardle, więc tak samo nie mogłem jeść i pić. ;)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jogurty pitne i wszystko o konsystencji zbliżonej do wody. Nic przyjemnego. Najbardziej dobija widok jak reszta rodzinki miała kotlety na obiad, na głowę można dostać wtedy. 2 tygodnie męki w najgorszym tego słowa znaczeniu.

Dzisiaj Lecha gra. Wie ktoś o której? Bo mi z głowy wyleciało kompletnie ;p

Havajan

Ojciec Chrzestny
Tak, ten ból z patrzeniem na jedzenie znam. Jeszcze gdy w lecie się choruje to porażka... Na obiad schabowy, ziemniaczki i sałatka ze świeżych warzyw, zerwanych chwilę wcześniej. :( Masakra.

Następny mecz: Braga z Lech 24-02-2011 20:05CET
Jak dla mnie, to dzisiaj Lech przegra. ; )

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jak dla mnie miał przegrać już tydzień temu. Dzisiaj będą kłopoty, ale stawiam na remis.

Havajan

Ojciec Chrzestny
No niby tak, ale remis dla Lecha będzie sukcesem. ; ))

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Wiem, dlatego obstawiam właśnie taki wynik, ale jedno mnie cieszy. W końcu będzie widać normalnie piłkę : p

Havajan

Ojciec Chrzestny
Jak jej nie było widać, to można było sobie chociaż wyobrazić, że nasi coś robią. :)

Powoli obok laptopa tworzy się Góra Chusteczek. Porażka, zaraz na ekran padnie cień... ;/

Do góry Bottom