O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
no wątpię żeby Magik się znowu pojawił z nową płytą :trollface:

Havajan

Ojciec Chrzestny
Płyta Michaela Jacksona wyszła po jego śmierci, a Polska to kraj, po którym można się wszystkiego spodziewać. ; )

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Feo, ja miałem kiedyś zapalenie jamy ustnej, ale to dawno temu (może 1 klasa podstawówki, może zerówka - naprawdę nie pamiętam). Okropne uczucie, kawałek ciasta drożdżowego męczyłem parę ładnych minut, malutkimi kawałeczkami, a i tak bolało niemiłosiernie.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
nie piedol, majk zyje i ma sie dobrze na kichs walonych tropikalach poludniowych

[yt]JO7ruUF1AzA[/yt]

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
I co jeszcze Nau, nagrywa nową płytę z makiavellim ?
a w ogóle, co to za typki u Ciebie w sygnie?

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Arven, Ja też jakoś w podstawówce, co dziwne nie spotkałem od tamtego czasu ani jednej osoby która miała podobną chorobę. Jesteśmy zajebiście po prostu ; P

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Po prostu braliście do ust nieodpowiednie rzeczy i się skończyło jakimś syfem ;D

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
dragu, holenderska seria komediowa, niemcy sobie zdubbingowali, reszta swiata zyje w niewiedzy

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Yeed, nie życzę Ci tej choroby. Więc daruj takie teksty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Yeed, nie życzę Ci tej choroby. Więc daruj takie teksty.

Nie foszkaj. Miałem gorsze, a to był tylko żart :)

Wiadomo, że nic przyjemnego. Zdrowia życzę.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Jaram się aktualnie epickimi nutkami :D Przeszła mi na nie ochota jakieś pół roku temu, a teraz znowu słucham wszelkiego epickiego szitu jaki mi wpadnie w ucho. Muzyka filmowa rlz :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czyli zakładam, że Globusy/ Immediate music/ X ray dogi / Two Steps from Helle / Posthumusy obsłuchane :D

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No ba :D Dokładnie, dzisiaj dzień epickich nutek, a jutro pewnie będę słuchał ost'ów z anime :D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
A ja się dziś zacząłem ostro niepokoić.
W gardle (na migdałach) od kilku lat mam jakby dziury. Przeważnie są one wypełnione.. no właśnie, nie wiem jak to nazwać. Jakby białe grudki, kulki, coś w tym stylu. Gdy patrzę w lustro, wydaje się to być małe, ale w rzeczywistości rozmiary są naprawdę duże. Najgorsze jest, gdy owe grudki odpadają, okropne uczucie. Bywa, że nie zdążę zakaszleć i wpadają mi gdzieś do przełyku przez co się krztuszę. Jeśli zaś uda mi się je wypluć, śmierdzą okropnie no i wyglądają jak ser.. Problem dość nietypowy, ale chyba muszę wybrać się do lekarza, bo zaczyna mnie to irytować. Szczególnie podczas jedzenia, po prostu czuję, że ono mi się o nie ociera. Coś ohydnego no i niepokoje się. Może ma ktoś taki sam problem? :<

Ah, pamiętam, że kiedyś miałem niby anginę i właśnie coś takiego - lekarz kazał mi to smarować jakąś maścią (tak, trzeba było na patyczku do migdałów dojechać, ciągnęło mnie na wymioty) i to od tamtej pory mam to (czyli dobre 5 lat..)

http://www.youtube.com/watch?v=5ypsygjSBow

http://www.youtube.com/watch?v=a_hKKleXkgo&feature=related

Obrzydliwe ale prawdziwe ;]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Stary nie rób tego więcej. Aż mi się słabo zrobiło, podczas czytania Twojego sugestywnego opisu... blehhh

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
no tak, może troszkę przesadziłem.. ten filmik wszystko wyjaśnia, choć jeżeli ktoś chce zjeść dziś kolacje, niech nie ogląda ;].

tak czy siak jest to naprawdę poważny problem, bo tym się można udusić choćby podczas snu (raz takie coś miało rozmiar ok 2 cm..) dobra starczy :p

btw http://screenshooter.net/5964358/fuqcdhs :|

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Biafra, słaby jesteś. Ja już takich historii się nasłuchałem od znajomych że to co AS opisał, nie robi większego wrażenia na mnie : P
Zahartowali mnie na uczelni, kurna ich mać.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ja po prostu nie trawię takich rzeczy. Jedno jest pewne: na medycynę nie mógłbym pójść z moim podejściem do tematu. Jakbym miał komuś, po np. wypadku samochodowym udzielić pierwszej pomocy, to chyba prędzej bym zemdlał i sam takowej potrzebował.
Tak to już jest- niektórzy są hardcorowcami w tym względzie i nic ich nie rusza. I dobrze, tacy też są potrzebni, ale to nie moja bajka.
Natomiast wyobraźnia mi służy i gdy czytam taki opis, to tak, jakbym to miał przed oczami -_-.

xenex

Member
Po prostu braliście do ust nieodpowiednie rzeczy i się skończyło jakimś syfem ;D
tobie tylko jedno w głowie!
o tak, może troszkę przesadziłem.. ten filmik wszystko wyjaśnia, choć jeżeli ktoś chce zjeść dziś kolacje, niech nie ogląda ;]
po tym filmiku stwierdzam że ludzie juz niedługo będa na yt pokazywali jak sobie czopki w dupe wkłądają -.-

Do góry Bottom