O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
U mnie dziś rano na termometrze -10 st. i wieje jak cholera. Miód, malina normalnie :bobrface:.

Dobrze przynajmniej, że śniegu nie dowaliło. Ja chcę już wiosny...

Nad G3 też spędziłem mnóstwo godzin, pomimo wszelkich wad tej gry, lubię pośmigać po świecie w niej wykreowanym.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Hahaha, Nau, wywalony cover :D

Ja dzisiaj się maksymalnie wurwiłem... Pojechałem po bilet na piątkowy wyjazd Legii do Krakowa, ale się nie wyrobiłem... 2 godziny czatowałem na 15 stopniowym mrozie pod kasą na stadionie, żeby ostatecznie odejść z kwitkiem ;/

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
życie bojka, życie... jak chcesz mogę ci załatwić bilety na parapetówkę u mnie, koszt 200zł od osoby, hehe może i drogo ale zabytkowy pałac nad morzem więc taka okazja ;)

dzisiaj dostałam tel w sprawie mojej chaty, teoretycznie w czwartek odbieram klucze, wszystko zależy od tego w jakim jest stanie po rzekomym remoncie bo babka z administracji jeszcze tam nie była i nie wie co ekipa tam wyrabiała :rolleyes:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
http://www.youtube.com/watch?v=xcjV21bBDHM&feature=topvideos

KRYSTE PANE!

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
pyszniutkie, podobnie bynda mi skrobac w glowie za dwa tygodnie, takie paskudne wypukle znamie wiekosci 1-2cm mam z tylu czerepu

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja też mam coś takiego jak ty Nau, ale u mnie jest to nieszkodliwe, po prostu prawdopodobnie pieprznąłem się za małego w głowę i wyrosła taka kostna narośl. O wycinaniu tego będzie można myśleć dopiero za 4-5 lat, a to i tak ze względów bardziej estetycznych.

Silden

RPG'owiec
VIP
Mniam. :> Ale coś mi się zdaje, że to po prostu mózg gościowi wycisnęli. Ot, szare komórki facetowi wywaliło.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
fuuuuj co za pskudstwo, już więcej nie kliknę w wasze linki czy filmiki
własnie miałam w buzi cukierka i nagle przestał mi smakować, musiałam go wyrzucić. kurcze wy to potraficie umilić życie :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ogląda ktoś ten test historyczny?; D Takie proste pytania zadają że aż nie chce mi się tego oglądać; d Jedyne pytanie na które nie znałem odpowiedzi jak do tej pory to to o Sikorskiego(którą armią dowodził).

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Widziałem 6 pierwszych pytań, znałem odpowiedź na 2 : D Szczerze mówiąc nigdy nie interesowała mnie historia, więc wisi mi to : )

A filmik dobry, lubię takie rzeczy oglądać. Polecam BME Pain Olympics i spankwire (filmik, nie stronę) :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja tam historię lubię;> Także pewnie dlatego łatwe te pytania dla mnie; d

tomisakis

Whiskas
VIP
Ja oglądam. idzie jak idzie. Na 18 pytań na razie mam 13 dobrze. Zobaczymy jak dalej pójdzie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ajajajaj zapomniałem, a dobry z tego przedmiotu jestem. Czy Sikorski przypadkiem nie rządził Brygadą Strzelców Podhalańskich, we francji, bodajze 1940 rok?

tomisakis

Whiskas
VIP
Mój mistrz :trollface:, ciekawe ile mu zajelo przejscie g1? 2 lata?
Chyba człek musiał grać po 20 minut dziennie. Mi Arcania zajęła 2 dni(sobotę i niedziele).

Przeczytałem recenzje bulletstorma i umocniłem sie w przekonaniu, że musze to mieć.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
22 - świat, 25 - polonia xD

Dobre jest na tvgry.pl, bo tam masz filmiki z komentarzami jak grają :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cholera, mam odłożoną kasę na "Króla Bólu" Dukaja... :/ Zakup Bulletstorma się trochę odwlecze w czasie...

Do góry Bottom