O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Rozpierdziucha jest wtedy gdy grając w Enemy Territory wbijasz na serwer na którym gra koło 120 osób, dozwolona jest bazooka i naloty. Kto miał przyjemność sprawdzić ten wie. A nie jakieś tam Bulletstrom : ]

Agree!
W sumie to stęskniłem się trochę za ET, chyba sobie pogram : ) I Diablo II coś za mną ostatnio chodzi, ale znając znowu życie znudzi mi się po godzinie gry. Niestety ta gra nie wciąga mnie już tak jak parę lat temu :|

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Baldurs Gate I + wszystkie dodatki a później BG II i wszystkie dodatki. Wciąga jak sadzawka ; )

Electric Dragon

Majster
Weteran
puściłem ten japoński trailer, wyłączyłem obraz zostawiłem dźwięk, tak jakbym anime jakieś słuchał ^^ Zawsze śmiesznie brzmią angielskie nazwy w ustach japończyków.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Kuchfa, BGII przeszedłem 3 razy, dodatek 5, ale do BGI coś kurde nie mogę się przekonać :| Tzn pogram trochę i jakoś mi się nudzi po godzinie czy dwóch. Pewnie jeszcze nie raz będę próbował go przejść i nie raz go porzucę, ale cóż - może w końcu się uda,

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No to Gothic III : D
Ja przechodziłem prawie 3 tygodnie, zdobywałem wszystko co tylko się dało. Wszystkie skrzynie, receptyy, zadania, reputacje i inne. Całkiem przyjemna zabawa i wciągająca.

Albo pograj w Assassin's Creed II też dobra gra.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja bym sobie pograł w Two Worlds II... ale komputer nie pozwala. Pół godziny gry i komputer się wyłącza :/

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Albo pograj w Assassin's Creed II też dobra gra.

Przeszedłem, zdobyłem platynę na ps3.
Gothic III jest słaby.

Generalnie to mam w co grać, aktualnie wkurzam ludzi w sampie : )

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jest jest, ale opinia o G3 już się wyrobiła jaka się wyrobiła i ciężko przekonać ludzi do jej zajebistości ; p
Ja grałem na tym quest packu 1,74 czy coś takiego i praktycznie błędów nie było. Z resztą kiedyś jak grałem pierwszy raz na starym kompie jeszcze to też nie miałem błędów, nie bardzo wiedziałem nawet na co tak wszyscy narzekają, ale cóż.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Feo, mi się gierka podobała bez tych wszystkich patchów. Nie dostrzegłem jakoś rażących błędów i chodziła mi płynnie przy średnich detalach na słabym komputerze (pamiętam że tam był 1 gb RAM i Radeon 9600), mnie całkiem wciągnęła gierka i chętnie bym znów pograł. Może przymierzę się do ZB, choć ciekawe co z tym ogromnym patche/dodatkiem który dodaje m.in rozdziały etc. Dobrze mówisz, że G3 wyrobił sobie już taką renomę i ciężko ludzi przekonać, ale co zrobić.

Ja póki co dalej zastanawiam się jaki telefon kupić ;].

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Na pewno nie taki co ma gałkę;p Psują się dosyć szybko i nie warto nawet naprawić ich :) W starym ericssonie gałka działała może z 7-8 miesięcy? po naprawie działą z 2-3 miesiące;] Co prawda klawiaturą da się wybrać opcje itd no ale gałką łątwiej... Od ponad roku mam samsunga C3050 rozsuwanego i nie narzekam póki co ;) karta pamięci 2 gb jest do tego także przydaje sięna dłuższe podróże:D

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ja mam od prawie 3 lat SE W810i i nie narzekam. Ma to co potrzebuje w telefonie, czyli MP3. Jednak przymierzam się powoli do SE Xperia X8, lub coś podobnego z Androidem. Jak ktoś ma w domu i tam gdzie przebywa większość czasu WiFi, to telefon z Androidem jest jedynym słusznym wyborem.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Mnie ciągle ciągnie do tego HTC ;]. Strasznie podoba mi się G1, kilku posiadaczy z którymi miałem przyjemność rozmawiać, mówili że wcale się nie zawiesza. Wysuwana klawiatura QWERTY to ogromny plus no i ogólnie android.. Sam już nie wiem ;p.

Silden

RPG'owiec
VIP
BI, mam taki sam telefon jak Ty. :D Faktycznie, fajny, z tym że ja nie mam karty pamięci. ;/ Dobry telefon, wytrzymały (sprawdzałem o beton ^^) no i nietrudny w obsłudze.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja tam nie patrzę czy telefon trudny czy łatwy w obsłudze:p Każdego da się ogarnąć;p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Narzekasz Baal, też mam SE z gałką. Pracuję w budownictwie, więc telefon jest narażony bardziej na uszkodzenia mechaniczne czy zakurzenie. Powiem Ci, że fakt ma rysy na obudowie, lakier starty na rogach, ale problemów z gałką do tej pory nie mam...

android android a terminatora byś nie chciał?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Co do G3 - jak grałem pierwszy raz to było ok, w miarę mi się podobało. Jednak po drodze, zanim grę przeszedłem, musiałem chyba dwie dłuższe przerwy sobie zrobić (tydzień/dwa) bo zaczęła mnie nudzić. Jak już przeszedłem to za jakiś czas zrobiłem następne podejście, szybko mi się odechciało. Kolejnym razem tak samo. Dla mnie to gra na raz, wątpię abym do niej wrócił. Po prostu nie widzę w niej nic, co mogłoby mnie na dłużej przyciągnąć, kompletnie nie czuję klimatu.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
ED ma rację. Miałem jakieś 4-5 lat SE K310i i nigdy na gałkę nie narzekałem. W tej chwili mam SE W910i - dobry telefon, da się muzyki posłuchać, jest bardzo intuicyjny i generalnie jestem zadowolony. Mam już go 2-3 lata, w te wakacje nadchodzi (chyba) okres rozwiązania umowy, więc prawdopodobnie będę mógł wziąć nowy telefon.

EDIT

Woohoo, 1100 postów ;p

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
mnie sie w g3 nie podobaly zakonczenia, cala reszta mocno przypadla do gustu i duzo czasu spedzilem nad gierka

[yt]LS3-FuxnsE8[/yt]

:trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
Wtf? ^^ rozwalili mnie na łopatki. Meh jutro praca, jak mi się nie chce. Ciekawe jaka pogoda będzie za oknem.

Do góry Bottom