O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Randal

Banned
A ja tak od czasu do czasu lubię popatrzeć jak grają nasi siatkarze.

Dobra ziomki, będę leciał :trollface:
Do zobaczenia za tydzień - dwa.
Odpoczniecie sobie trochę ode mnie :trollface:

:trollface:

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
No nie, oni rozmawiają i PIŁCE... czy jest nudniejszy temat? :f

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Wer, ja też darłem ryja w tym tie breaku ;d. Ale warto bylo ^^. To co zrobił Kurek w tym meczu to naprawdę klasa światowa ^^. No ale nie on sam wygrał mecz, brawa dla całej drużyny. Nie rozumiem tylko, czemu Gruszka nie grał wcześniej, bo dużo wniósł do naszej gry ;p.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Najgorszy z możliwych - ten nie umie kopać, tamten kopie ładnie, blablabla - wieje nudą na kilometr :]

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jak dla kogo Arven, jak dla kogo :p Ja bym mógł gadać o piłce bardzo długo, ty nie znosisz tego tematu. I masz do tego prawo;p

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Arvi, ale teraz o siatce gadamy :D :D

AS, owszem Kurek grał niesamowicie. A Gruszka nie grał, bo Bartman był od niego po prostu lepszy, szkoda ze kontuzji dostał, bo był to zawodnik mniej więcej na poziomie Kurka imho. Ale ja się nie znam na siatkówce :D

Randal

Banned
Ej, nie myślicie że ten mój napis pod Avkiem, Spamerek, jest już nieaktualny ? Przydało by się coś fajniejszego ... :trollface:

tomisakis

Whiskas
VIP
Jest aktualny i potwierdził to twój post w tym temacie.

Co do meczu siatkówki to sędziom chyba dopiero przed 3 meczem przelew doszedł.

Electric Dragon

Majster
Weteran
:) Ależ spamicie, chłopaki

A ja się zagrałem w G3 ze wszystkimi łatkami. Teraz idę ścieżką Buntownika i rozpieprzam każdego orka na drodze. Wcześniej wypełniwszy wszystkie możliwe zadania od orków i najemników. Przede mną wyzwolenie Cape Dun. Uwierzycie, że moja taktyka na smoki w jaskini pod Cape dun to campienie z łuku na 8 poziomie? ^^

Dzyl

El Principe
E tam G3, G2 NK i tak wymiata ;D A co do gier to aktualnie grywam w Severance: Blade of Darkness. Realistyka w czasie walki w tej grze jest wręcz oszałamiająca.

Randal

Banned
Obie części są lepsze ale najlepsza jest jedynka. Ma swój klimat.
Ja teraz pykam w Just Cause coś a'la filmy z Bondem.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Dzyl, to Ty jeszcze żyjesz? Eloszna :trollface:
W sumie jak nie piszesz nigdzie poza gildią to nic dziwnego, że mało Cię widać : )

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
ED, bo taka jest taktyka na smoka w G3 :p Pamiętam, że gdy pierwszy raz grałem to szybko te gadziny z jaskini pod Cape Dun pobiłem ;)

Randal

Banned
Ja się na nie kiedyś porwałem z mieczem i chyba miąłem coś koło 20 lvl. Nie poszło mi za dobrze. Najgorzej pokonać tego smoka koło Gelder albo Trelis, więcej czasu zajmuje dojście do niego niż sama walka :p

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Dzyl, to Ty jeszcze żyjesz?

Też się lekko zdziwiłem...myślałem że Dzyl przeszedł do krainy nigdzie-nigdzie na naszym forum: D
Ja też pykam w G3, jestem w nordmarze i wilki lodowe doprowadzają mnie do szału^^

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Ja też pykam w G3, jestem w nordmarze i wilki lodowe doprowadzają mnie do szału^^

Po pierwszej grze w G3, gdy zobaczyłem co znaczy Nordmar, za każdym kolejnym podejściem, na północne krainy chadzałem już mocno wypasioną postacią. Słabiaki nie mają tam co szukać. Ale emocje są, gdy wyskoczy ci stado wilków, za chwilę jeszcze dwa szablozęby, a na dokładkę banda goblinów z ogrem na czele :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No właśnie słabiakiem mnie nazwać nie można, całkiem nieźle się wykoksiłem w myrtanie jeszcze. Ale jak się rzuci 4-5 wilków na raz to ciezko jest :trollface:

Dzyl

El Principe
Dzyl, to Ty jeszcze żyjesz?
A jakże. Jestem jak ninja, jestem na forum, ale mnie nie widać :eek:jciec:

Że się tak wtrącę do tematu piłki.
Argentyna ma kilka dobrych zawodników ale w klubach. Jeśli chodzi o reprezentacje to żaden nie potrafi wziąć gry na swoje barki i pociągnąć zespół do przodu
Właśnie dlatego Argentyna i Brazylia w Copa America grają padake. Obie reprezentacje nie mają żadnych porządnych rozgrywających. W Argentynie był kiedyś Veron czy Riquelme, a teraz niema nikogo takiego. Tacy piłkarze jak Mascherano, Banega czy Cambiasso to mało kreatywni pomocnicy i nie są w stanie pociągnąć gry całego zespołu do przodu. Argentyna ma jednak chociaż tego Pastore, który moim zdaniem powinien dostać szansę gry w wyjściowej jedenastce a nie ciągle grzeje ławę. On by trochę rozruszał grę Argentyńczyków.
Z tym trenerem oni nie mają czego szukać na Copa America. Batista nie umie wyciągać wniosków. Dlaczego cały czas w pierwszym składzie gra Lavezzi który marnuje 100 sytuacji na mecz, a tacy zawodnicy jak Aguero czy Di Maria siedzą na ławce ? Argentyna nic nie ugra w tym turnieju. Jak wyjdą z grupy to będzie już coś, gdyż taką grą z takim trenerem nic nie wygrają.
To samo Brazylia - brak klasowego rozgrywającego. Nie ma Kaki ani Ronaldinho to kto ma tam grę ciągnąć ? Ganso ? Bez jaj...To jeszcze nie ten kaliber.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A jakże. Jestem jak ninja, jestem na forum ale mnie nie widać :eek:jciec:

Bardzo źle :D

Ustawił sobie niewidoka cwaniak :trollface:

udaje że tak łatwo go nie zdobędziesz;p

Milcz Kac ..zazdrosna mendo :trollface:

Padłem. Oglądam właśnie wiadomości i informacja o zlocie żaglowców^^
Zrobili zrzuty z plaży i zatoki gdańskiej z helikoptera okraszone muzyką

[yt]_xQKQP-dp0Y[/yt]

NO padłem normalnie ze śmiechu :) Ale zmontowane było nieźle, faktycznie dało się poczuć klimat :)

Do góry Bottom