O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Ceduś oficjalnie dostał się do teamu Soulfire tworzącego moda " Dzieje Khorinis "
Mod chyba jest wam znany :trollface:
Soulfire Team

Ach, jak tak kariera się rozkręca :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Gratuluję, Ced :)

Jagiellonia spieprzyła sprawę... tragedia, nie mecz. Skompromitowali się i tyle.

Ściągam sobie teraz Age of Conan, chcę zobaczyć czy warto zagrać w świecie jednego z moich ulubionych bohaterów fantasy ;)

Cedric

GołoWąs
Warto :cool:
To jedyne MMO przy którym posiedziałem więcej niż godzinę.
WoW - d*pa
RoM - to samo
LoL- to samo

AoC - genialne :trollface:

Randal

Banned
Ja jedyne w co dłużej pograłem to był Metin, ale i on po pewnym czasie mi się znudził. W WoW też trochę pograłem ale też mi się szybko znudziła. We wszystkich tego typu grach chodzi o to samo, żeby zabijać potworki i nabijać lvl...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
W Wowie jest większy nacisk na questy niż na bezmyślne siekanie.

Randal

Banned
W sumie to tak, ale i tak wychodzi na jedno i to samo :p

Aha, Graty Ced :)

Zuba

Banned
Witam po długiej przerwie.
No cóż, mi się takie gry jak Metin czy WoW bardzo podobają bo można przy nich spędzić wiele czasu i się przy tym dobrze bawić.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Gratz Ced, niedługo zatrudnisz się do jakiejś firmy robiącej gry i wielka kariera Cie czeka... :p.

Nie wiecie co może zrobić policja gdy zatrzyma niepełnoletniego po godzinie 22 idącego ulicą? ;p Na szczęście uniknąłem tego wczoraj, ale zapłaciłem ciuchami całymi w błocie.. xD

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
MMO nigdy mnie nie rajcowało jedyne, które jakoś na mnie działało to Silkroad Online :)

Witamy Zuba ponownie.

Ced gratki za angaż do Sulfire. Liczymy na jakieś przecieki :trollface:

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Nie wiecie co może zrobić policja gdy zatrzyma niepełnoletniego po godzinie 22 idącego ulicą? ;p Na szczęście uniknąłem tego wczoraj, ale zapłaciłem ciuchami całymi w błocie.. xD
Eee... nic? Najwyżej spisać - ale to może zawsze i każdego.
"Gdzieś tam", późno w nocy może i mogłaby uznać, że się włóczysz i odwieźliby Cię do domu po prostu (np. założywszy, że uciekłeś), ale nigdy nie słyszałem o takiej sytuacji.

Zuba

Banned
Nic by nie zrobili, nie maja takiego prawa. No może mają ale zawsze można się jakoś wykręcić, no nie.

Dzięki yeed za powitanie;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator

Spisaliby cię tylko matołku, no a jakby kogoś pobili, okradli w okolicy byłbyś podejrzany :D
Od biedy kazali by ci mykać do domu albo by cię odwieźli. A ty widzisz patrol to zaraz uciekasz :trollface:

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Cześć Zuba : )
AS, nie wiedziałem, że taki hultaj z Ciebie, naprawdę.

Kozo WSP

Member
As chciał poczuć trochę adrenaliny. Nic nie zrobił, ale uciekał przed policją. Tylko czekać aż w avatarze pojawi się JP na 100%.

Ściągam sobie teraz Age of Conan, chcę zobaczyć czy warto zagrać w świecie jednego z moich ulubionych bohaterów fantasy
Warto, warto. Gram już od dwóch dni, tzn sporadycznie, bo mój ram nie wyrabia (ale to się niedługo zmieni). W zasadzie to wymieniłem już pod tę grę grafę i wzmacniacz, no ale nie często się zdarza, żeby tak bogata gra, do tego w pełni spolszczona (jest nawet polski dubbing!) była dostępna za darmo. Wczoraj otworzono nowy serwer, gdzie wszyscy gracze zaczynają od zera. To jest świetne, bo są równe szanse. To co mi się podoba w Conanie, to dobra grafika, korzystająca w pełni z DX10, taki nietypowy, jak na MMORPG świat, w sensie, nie ma oczojebnych tekstór, tęczowych szat, albo jakichś nierealnych ras. AoC to coś zupełnie innego i ciekawego. Co zdumiewające posiada własną fabułę, której questy trzeba wykonać i dla każdej klasy się nieco różni. Jak na razie gra podoba mi się bardzo, tylko czekam jeszcze na 2 giga ramu :p

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nic nie zrobił, ale uciekał przed policją. Tylko czekać aż w avatarze pojawi się JP na 100%.

Jak uciekałem przed miejską to też mogę sobie wstawić? :D

Do góry Bottom