As chciał poczuć trochę adrenaliny. Nic nie zrobił, ale uciekał przed policją. Tylko czekać aż w avatarze pojawi się JP na 100%.
Ściągam sobie teraz Age of Conan, chcę zobaczyć czy warto zagrać w świecie jednego z moich ulubionych bohaterów fantasy
Warto, warto. Gram już od dwóch dni, tzn sporadycznie, bo mój ram nie wyrabia (ale to się niedługo zmieni). W zasadzie to wymieniłem już pod tę grę grafę i wzmacniacz, no ale nie często się zdarza, żeby tak bogata gra, do tego w pełni spolszczona (jest nawet polski dubbing!) była dostępna za darmo. Wczoraj otworzono nowy serwer, gdzie wszyscy gracze zaczynają od zera. To jest świetne, bo są równe szanse. To co mi się podoba w Conanie, to dobra grafika, korzystająca w pełni z DX10, taki nietypowy, jak na MMORPG świat, w sensie, nie ma oczojebnych tekstór, tęczowych szat, albo jakichś nierealnych ras. AoC to coś zupełnie innego i ciekawego. Co zdumiewające posiada własną fabułę, której questy trzeba wykonać i dla każdej klasy się nieco różni. Jak na razie gra podoba mi się bardzo, tylko czekam jeszcze na 2 giga ramu