O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Kupisz, sprawdzisz - napisz. Odżałuje jedną słabszą imprezę i kupię jeśli polecisz.

Jesteśmy na etapie...szukamy Jelenia, który to kupi ^^

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ktoś musi być tym jeleniem;p A że Biaf sam się bądź co bądź na to stanowiska zgłosił... :rolleyes:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
o_O Za takie teksty, to ja wam wygłoszę peany pochwalne na temat tej opaski, nawet gdy to będzie krap. I w ten sposób zemsta się dokona :eek:jciec: .

Zresztą jeleń to szlachetny zwierz, o ile nie ma konotacji do zdradzanego męża/chłopaka etc. :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja tam nie mam zamiaru kupować magicznych obroży także nie zemścisz się na mnie;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://www.youtube.com/watch?v=H4JnPbrk9vs

a ja sobie zainwestuje w magnetyczną opaskę doktora Levinea :trollface:

Ale byde Gibki :lolface:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Słownik slangu rządzi.
http://www.miejski.pl/slowo-Czochra%C4%87+bobra
http://www.miejski.pl/slowo-Czochra%C4%87+Predatora

- I co, czochrałeś dziś Predatora?

Sikam pod siebie ^^

Edit
http://www.miejski.pl/slowo-Czoko
haha

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Te zdania jako przykłady to są już legendarne...nie wiem kto to tworzy ale ma fantazje... :trollface:

a ja wczoraj justynę w czoko jechałem, a ona makowiec jadła.
:wow: niszczy system

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Swego czasu miałem polewę z palestyńskich pomykaczy, bizonów i digi dongów. Świetna strona ; D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
- I co, czochrałeś dziś Predatora?

Eee... Cienko... U nas na dzielni mówi się tak: Czochrałeś dziś Freda? I to brzmi naturalniej he he, sam nie wiem dlaczego. Predator, to jakiś ekshibicjonizm dla mnie :trollface:.

Co do bobra- cool. To funkcjonuje już chyba od Bolka Chrobrego i klanu Piastów, tak więc (wbrew pozorom) nic nowego- ale genialne teksty są ponadczasowe :).

Przykro tylko, że byle chodnikowy grafoman z dostępem do internetu rości sobie pretensje do autorstwa danych tekstów/zwrotów itp...
Niestety, dziś to nieuniknione. A im bardziej ignorancka publiczność, tym łatwiej zapewnić sobie prawa autorskie.

Karpielek

VIP
VIP
Siema
Byłem dzisiaj w Krakowie, bo miałem załatwienie i przy okazji zajrzałem do Media Marktu. Nareszcie zakupiłem drugą cześć Wiedźmina i to w dodatku z medalionem :D W sumie 99,90 zł się poszło jebać, ale sądzę, że było warto. Dzisiaj nie zainstaluje, bo sperdalam spać, jakaś taka pogoda dziwna ;/

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jakiś czas temu byłem w saturnie i udało mi się wyrwać "3:44" Kalibru 44 i "Nic dziwnego" Łony, niach niach. Jak włączam wieżę to na 90% jest to któraś z tych płyt, są po prostu miodne : )
Pogoda? Nie jest zła, gdyby nie fakt, że jest duszno to byłoby OK. Najgorsze są komary, dziś na moment wyszedłem z kolegą i psem i zostałem strasznie przez te owady pogryziony. Dobrze, że w pokoju mam siatkę przy oknie (moskitiera chyba się to zwie), gdyby nie ona to w ogóle okna nie mógłbym otworzyć wieczorem.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Pogoda nie jest zła? Dobre sobie...

Moje miasto od powodzi dzieli jeszcze doba takiej pogody jak w tej chwili- czyli pada już od półtorej doby bez przerwy, a wszystkie poziomy alarmowe już dawno przekroczone...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Pogoda?
Od dwóch dni ciągle pada, bez przerwy. I wy mi tu mówicie o dobrej i ładnej pogodzie...

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
U mnie takowa jest. Mieszkam w Mazowieckim, 40 km od Warszawy.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
U mnie pada od wczoraj, ale jest ok. Na Orliku granie w taką pogodę to poezja sama. O wiele lepiej się gra gdy pada niż kiedy słońce świeci niemiłosiernie, wolniej się męczysz i nie pocisz praktycznie w ogóle. W każdym razie mówię o sobie, ale znajomi jak grają tez preferują deszcz do gry : ]

Chociaż poopalać się czy w ogóle wyjść na dwór by poczytać książkę, to ciężko raczej.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://www.youtube.com/watch?v=IqSwPlFkb8I&feature=related

O mamuśu :trollface: umarłem ze śmiechu normalnie. Nawet nie wiedziałem, że robili takie pocieszne parodiie ^^ z trzy już zobaczyłem i wszystkie wymiatają. Polecam. Fajnie domontowali.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
pogoda. w okolicach wegrowa 'essem, miedzna, to przelecial wczoraj szturm se, polowe dachow zabral i park tysh ze soba wzial, drzewa na ulicach i brak pradu, ou jee, tyra gra

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Brak prądu. To ty z agregatem prądotwórczym przy kompie siedzisz ;p

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
podłączył sobie wtyczkę do nosa i ma prund ;P

pluszak szczęście że ciebie nie zabrało to wietrzysko :D

Bojan

Spirit Crusher