O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Karpielek

VIP
VIP
Hello
Jak widzę 2 dni tu nikt nie pisał, bardzo dziwne. Skoro o grach to mówimy, to przechodzę właśnie Gothica gildią Straży Świątynnej. Ta gra mimo upływu tyle lat trzyma poziom. Za tydzień powinienem go skończyć, gdyż mam trochę wolnego od pracy. Po wypłacie kupuje Wiedźmina 2, bo taki tytuł jest obowiązkowy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja poczatkowo mialem sporo za zle wieskowi 2. Ale fakt ze wczoraj tuklem do 4 nad ranem swiadczy sam za siebie xd. Mimo to zgrzyciory sie pojawiaja jednak drobne.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Jak mówiłem yeedowi, świat gier zszedl na psy. Gra ze sklepu nie działa a ściągnięta z torrentów tak.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Hej boommlando bloom :)

Byłeś wymienić w końcu?

Generalnie takie przypadki zdarzają się raz na miliona :D

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie chcieli jebańce wymienić. Generalnie pojawiły się nowe rozwiązania tego problemu, ale na razie nie fatygowałem się ich sprawdzać. Grę przeszedłem dzięki torrentom, drugi raz na razie nie mam ochoty. Gra fajna ale nie wciąga na dłużej. Zamiast mieć III akty i 16 zakończeń wolę mieć V albo VI aktów i 3 zakończenia. Tak jak w jedynce.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zamiast mieć III akty i 16 zakończeń wolę mieć V albo VI aktów i 3 zakończenia. Tak jak w jedynce.

Nie da się nie zgodzić

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
pozdrowenia z apmii! Widze, forym nie ginie. To milo :D siedze sobie noca dyzurnym i robic absolutnie nie ma co!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Oooo kto to do nas zawitał;p Mogliby ci weterani częściej wpadać na forum^^

Electric Dragon

Majster
Weteran
Cześć Arcane, pozdrowienia skąd? ^^
I znów niedziela, która szybko zleci. Łeh, kawa i tiger jeszcze mnie nie podniosły na nogi po nocnym ognisku.

btw, wybiera się ktoś na Woodstock?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jak mniemam pozdrowienia z armii, przynajmniej ja tak to odczytałem ;p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Trzeba poczekać na Arcane', jak znów wpadnie w nocy :D

Coraz bardziej wszystko wskazuje, że pojadę na Woodstock

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Z armii, z armii. 3 miesiace jeszcze i na wolnosci :D

daria

Szejn
Weteran
ED, ja być może sie wybieram na Woodstock, ale to jak na razie nic pewnego ;d Nikt nie chce jechać, a sama też nie zamierzam się wybierać ;p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Słyszeliście może o M*Balance? To taka opaska energetyczna naładowana jonami ujemnymi, których brakuje nam w środowisku naturalnym, a ponoć wpływają one na poprawę samopoczucia, koncentracji. Niweluje uczucie senności i zmęczenia.
Podobno stosują to już powszechnie sportowcy, głównie koszykarze, piłkarze, kierowcy F1 itp. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, aby stosował tę opaskę każdy z nas.
Kolega sobie zakupił takową na allegro i twierdzi (choć sam przyznaje, że nie wie na ile to opaska, a na ile autosugestia), że czuje się lepiej, bardziej rześko itp.
Stwierdził wręcz, że po weekendowej bibce, na drugi dzień nie miał praktycznie kaca i ogólnie czół się dobrze :D.

Co o tym myślicie- marketing i naciąganie naiwnych, czy rzeczywiście coś w tym jest?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Prawda jest taka, że nikt z nas nie posiada takiej wiedzy, by zweryfikować działanie tej opaski. Po ile one stoją?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Na allegro po 64 zeta, za przesyłkę 0zł. Ponoć normalnie można to dostać za ponad 120 zeta, czy coś koło tego. Sam się nad tym zastanawiam. Może bym wciągnął- autosugestia czy nie, jeżeli działa, to powód nie ważny. A dla mnie 64 zł, to nie majątek :).
Przemyślę jeszcze sprawę.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Kupisz, sprawdzisz - napisz. Odżałuje jedną słabszą imprezę i kupię jeśli polecisz.

Do góry Bottom