O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
JSM jak już ; ]

Gry MMO są cholerstwem, ale czasem warto pograć bo co można bardzo dobrze podszkolić język. To chyba największa zaleta tych gier.

Randal

Banned
Musisz poczekać na EDa, albo kogoś kto kieruje gildiami poczkać, a to może trochę potrwać.

Do jakiego Obozu masz zamiar iść?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Pograłem chwilę w AoC... dobra gra. Ma naprawdę fajny system walki. Chyba trochę czasu przy niej spędzę :)

Ponadto strasznie denerwują mnie hejterzy Messiego. Nie idzie mu na Copa America, bo cały zespół źle gra i wszyscy od niego cudów oczekują... wystarczy spojrzeć na komentarze na portalach internetowych. Szkoda gadać.

Randal

Banned
yeed@ Zuba złożył podanie:p

No bo wszyscy myślą że jeśli w Barcelonie strzela gole to i w Copa America też powinien. Tyle tylko że Barcelona ma świetny skład i grają ze sobą często i się rozumieją. A reprezentacja Argentyny nie gra ze sobą często. Na tym polega zasadnicza różnica.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Nie, Szczur, to nawet nie o to chodzi. Cała drużyna Argentyny gra źle, a od Messiego oczekuje się cudów na kiju. A nie dość, że od początku turnieju mu nie idzie, to presja jest coraz większa i wszystko idzie na niego. Że to jego wina, że grać nie umie bez Xaviego i Iniesty. Coś w tym jest, ale Messi jest po prostu w słabej dyspozycji, która pogarszana jest jeszcze tym, że drużyna gra tragicznie.

Zuba

Banned
Dobra, odpisałem i mam nadzieję że otrzymam dostęp.
Waham się między Sektą a Starym Obozem co wybrać??

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
ale Messi jest po prostu w słabej dyspozycji

Prawda jest taka, że od kilkunastu lat, ta przypadłość (czyli dobra forma w reprezentacji na dużych turniejach) nęka większość klubowych gwiazd, niezależnie od narodowości. W klubach grają dając z siebie wszystko, a kalendarz rozgrywek jest tak napięty, że jak przychodzi grać w barwach narodowych, to traktuje się to lajtowo, albo powietrze schodzi na tyle, że nawet przy dobrych chęciach nic nie wychodzi. Bardzo częsty obrazek.
Już nawet FIFA zastanawia się, co zrobić, aby futbol reprezentacyjny nie był traktowany jak zło konieczne i aby jego poziom oraz prestiż wzrastał.
Moim zdaniem zapędzili się w tych rozgrywkach europejskich. Liga krajowa, liga mistrzów, puchar kraju i Bóg wie co jeszcze... A efekt jest, jaki jest.

Randal

Banned
Waham się między Sektą a Starym Obozem co wybrać??

Sam musisz zdecydować, My nie możemy Ci powiedzieć to by było nie fer. A poza tym to zapraszanie i zachęcanie przyłączenia się do Obozu na forum jest chyba niedozwolone. Przynajmniej w dziele "Przywitaj sie !". Wolę Ci jednak nie mówić i warna nie zgarnąć.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Argentyna ma kilka dobrych zawodników ale w klubach. Jeśli chodzi o reprezentacje to żaden nie potrafi wziąć gry na swoje barki i pociągnąć zespół do przodu. Ktoś taki jak kiedyś Zidane w Trójkolorowych ;)
Messiego nigdy nie lubiłem i cieszę się że mu nie idzie :)

Randal

Banned
Messiego nigdy nie lubiłem i cieszę się że mu nie idzie :)

Ja też za nim jakoś nie przepadam ale, cenię go pod względem strzelonych goli. O wiele bardziej wolę Ronaldo czy Teveza.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ale mnie przejrzeliście.. ;P. Miałem sobie właśnie avatar JP ustawić ;]. Pierwszy raz byłem w takiej sytuacji to wiecie, troche sie przestraszylem ;p. Ale potem jak przejechali to takiego sprinta do domu dalem ze mozna by sie pokusic o rekord swiata ^^.

Ja wolę oglądać mecze klubów, nie reprezentacji. Wiadomo, klub kupi sobie gwiazdy, a z reprezentacją może być kiepsko. Najbardziej śmieszy mnie, jak ludzie grają ze sobą w reprezentacji jak przyjaciele, a potem jak jest potyczka między klubami (np Sergio Ramos z realu i Iniesta z Barcy) to jest wielka nienawiść ;p. Sport to sport, ale bez przesady. To działa też w drugą stronę rzecz jasna ;p. Do Messiego tez nic nie mam.. Pamiętam jak wielką gwiazdą był Ronaldinho, jaki on szał robił w Barcelonie, przyszedł mundial i.. klapa.. Od tamtego momentu praktycznie zapomnieliśmy o nim ;). A szkoda..

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ronaldinho już stary jest, nie ten wiek, nie ta szybkość, nie ta technika...może i fantazja ta sama ale cóż, starość nie radość :) Ale w sumie on nigdy nie był zawodnikiem który potrafił rozegrać cały mecz na bardzo wysokim poziomie. Zazwyczaj grał chwilę świetnie, później przeciętnie a jeszcze później dobrze by na koniec meczu wrócić do świetnej gry z przebłyskami geniuszu :) Ale nie ma co mówić, piłkarzem był wielkim. Swego czasu Eto'o i messi nic by nie zdziałali bez niego.
Jestem kibicem realu a nie lubię ronaldo;f dziwne,nie?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Panowie, Bułgarzy wpierniczyli Włochom 3:0 :D Więc kibicować dzisiaj z całych sił naszej reprezentacji, bo nawet porażka 3:2 nas urządza :D

Oczywiście chodzi o siatkówkę :p

Cedric

GołoWąs
Dobra ziomki, będę leciał :trollface:
Do zobaczenia za tydzień - dwa.
Odpoczniecie sobie trochę ode mnie :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Tfu, wyżej oczywiście chodziło mi o wygraną 3:2.

ale...

WYGRALIŚMYYYYYYYYYYYYYYYY! Nie będę lepiej opowiadał jak darłem ryja w time breaku :D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Przez jakiś czas siatkówka mnie interesowała gdyż to było mi na rękę, teraz nie chce mi się o tym słuchać. Ale jeśli chodzi o reprezentacje to wyniki sprawdzam raczej na bieżąco ;)
Śląsk z Dundee United zagra w II rundzie el. do LE. Myślę że mają szanse ale muszą wykorzystać przewagę własnego boiska...żeby nie powtórzyła się sytuacja Jagiellonii.

Do góry Bottom