O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
To jest forum, a nie koncert życzeń ;p

Wiem o tym.
Nie łamie regulaminu i przypilnuje, żebyś go nie ukarał z własnego widzimisię. :trollface:

Za kogo mnie masz? Nie wykorzystałbym moda, do tego, żeby karać kogokolwiek za to, że mi nie pasuje itp. Chodziło mi o coś zupełnie innego.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Za kogo mnie masz? Nie wykorzystałbym moda, do tego, żeby karać kogokolwiek za to, że mi nie pasuje itp. Chodziło mi o coś zupełnie innego.

Mam cię za Rysia vel Biafrę, a w nerwach różne rzeczy się robi :)
Nie twierdzę, że to zrobisz tylko ostrzegam, żeby później nie było..tyle :trollface:

Randal

Banned
Nie łamie regulaminu i przypilnuje, żebyś go nie ukarał z własnego widzimisię. :trollface:

Biafra może jest na mnie cięty ale aż do takiego stopnia się nie posunie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Cóż za błyskotliwe spostrzeżenie, Biafra tego wcale nie napisał dwa posty wyżej ^_^

Electric Dragon

Majster
Weteran
Zapraszam do komentowania opowiadania naszego rosyjskiego kolegi ;p
Przynajmniej on trochę rozrusza dział Opowiadania

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/30236-the-tale-about-a-gnome-a-tramp-and-a-pirate/page__view__getnewpost

Randal

Banned
Może i bym skomentował ale mi się czytać nie chce, więc skomentuję jutro albo pojutrze:p

Pada, pada i pada - kiedy przestanie :(

Cedric

GołoWąs
Ja już skomentowałem ;P
No, chyba poczekam ze swoim modem, Czas Zapłaty jest powoli kończony, w Rzece tylko vobowanie zostało, pomniejsze modyfikacje też są kończone... :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ced, przecież wiesz, że pisałem do tych co nie skomentowali jeszcze ;] Nawet jak nie znacie inglisza dobrze, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście po polskiemu napisali a ktoś pomocny przetłumaczy.
Szczur, trzymam za słowo.

U mnie dzisiaj padało, z przerwami, zgoniło mnie z dachu :(

tomisakis

Whiskas
VIP
Byłem dzisiaj z kumplem na treningu Polonii Warszawa. Tłumy tam się zebrały licząc na jakieś gadżety oraz kradzież piłek. Wojciechowski ewidentnie tnie koszty i zawodnicy nic nie rozdali, a gdy pilka wlatywała w krzaki biegli jej szukać niczym Usain Bolt. Po pytaniu jakiegoś młodego o buty i odpowiedzi Tosika o tym, że "on nie bedzie mial w czym grać w lidze, ma tylko jedne i nie ma za co kupić nowych" dosłownie leżałem na ziemi.

Oczywiście co drugie slowo na tym treningu to "ku&*@"

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ed zmień w końcu tą rangę ;D bo już uległa przedawnieniu ;D

Electric Dragon

Majster
Weteran
SSSpadaj ;p podbudowuję swoje ego czy jak to zwał.

Hee kupiłem dzisiaj CDA z G3. W końcu w coś będę mógł pograć.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator

Miało być od 4 lipca, a wczoraj byłem w Empiku i nie było.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Miało być od 4 lipca, a wczoraj byłem w Empiku i nie było.

Na stronie CDA pisało, że od 5 lipca, takową datę też w newsie wpisałem. Jak zakupisz yeed, spójrz w lewy dolny róg czasopisma. Ciąg dalszy kampanii reklamowej serii o Wiedźminie?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na stronie CDA pisało, że od 5 lipca, takową datę też w newsie wpisałem. Jak zakupisz yeed, spójrz w lewy dolny róg czasopisma

Byłem przekonany, ze pisałeś 4 lipca ;D

wersus

Esteta ekstraordynaryjny

Hahaha :D Genialny skecz ukazujący w krzywym (a momentami wcale nie...) zwierciadle robotę nauczyciela :D

Electric Dragon

Majster
Weteran
Nie obejrzę, póki nie naprawię dźwięku a w zasadzie go nie przywrócę w przeglądarkach.

Dobra, na razie biorę się za znalezienie sterowników do nowego dysku twardego

Randal

Banned
Coś się tu cicho w ostatnim czasie zrobiło, trzeba to zmienić.

Mnie chyba z całej Sagi najbardziej wciągnął G3, nie chodzi tutaj o fabułę ale raczej o godziny spędzone przy komputerze. Ale chyba z wszystkich gier najbardziej wciągnął mnie Wiedźmin.

Do góry Bottom