O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dziękuję, że ktoś rozumie sens moich wypowiedzi, bo Biafrze jak zwykle uprzedzenia zaślepiają obraz wypowiedzi.

Dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź yeed. Ja po prostu uważam, że jak ktoś nie radzi sobie rządzeniem w kraju, to jako sternik prezydencji też się nie sprawdzi, a czekanie pół roku, aby się o tym przekonać to tylko pro forma. Ci co się jeszcze łudzą, przestaną gdy oddamy tzw. ster unijny w inne ręce. Tyle.

Randal

Banned
No wiesz Biafra, zawsze pan Donald i spółka mogą pokazać na co ich stać. To że nie za bardzo radzą sobie na naszym Polskim podwórku nie znaczy że nie poradzą sobie z prezydencją. Zawsze mają do pomocy inne głowy państw.

Dziękuję, że ktoś rozumie sens moich wypowiedzi, bo Biafrze jak zwykle uprzedzenia zaślepiają obraz wypowiedzi.

:trollface: też tak mam czasami

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź yeed. Ja po prostu uważam, że jak ktoś nie radzi sobie rządzeniem w kraju, to jako sternik prezydencji też się nie sprawdzi, a czekanie pół roku, aby się o tym przekonać to tylko pro forma. Ci co się jeszcze łudzą, przestaną gdy oddamy tzw. ster unijny w inne ręce. Tyle.

Nie będę kontynuował tej rozmowy bo skończy się znowu kłótnią, a co za dużo to niezdrowo jak na tak krótki czas. Wolna wola i wypowiedz. Problematyczne jest tyko to, że będziesz musiał poczekać te pół roku i kolejną kadencję.

Randal

Banned
No cóż, patrząc na Biafrę obiektywnie to jest bardzo konfliktowy... sam się o tym przekonałem.

Niezłe.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Szczur, już Ci mówiłem i jeszcze raz powtórzę:

Odpimpaj się ode mnie. Jak zauważyłeś, ostatnio nie odnoszę się do niczego co piszesz, więc proszę o wzajemność, a jak się nie dostosujesz, to zacznę po tobie jeździć jak po burej suce i dopiero wtedy odczujesz moją prawdziwą konfliktowość. Kumasz?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż, patrząc na Biafrę obiektywnie to jest bardzo konfliktowy...

Nadrabia innymi zaletami. W gruncie rzeczy to jesteśmy do siebie podobni, aczkolwiek w wielu tematach po przeciwnej stronie barykady :eek:jciec:

Odpimpaj się ode mnie. Jak zauważyłeś, ostatnio nie odnoszę się do niczego co piszesz, więc proszę o wzajemność, a jak się nie dostosujesz, to zacznę po tobie jeździć jak po burej suce i dopiero wtedy odczujesz moją prawdziwą konfliktowość. Kumasz?

Luzjuj. Ja jednak jestem spokojniejszy, bo nie daje się wyprowadzić z równowagi szczurowi tak jak ty ;D
Chociaż ostatnio na gadu też mu się oberwało :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Luzjuj. Ja jednak jestem spokojniejszy, bo nie daje się wyprowadzić z równowagi szczurowi tak jak ty ;D

Wiem, że się za szybko podpalam, ale na prawdę od pewnego czasu nie zwracam uwagi na to co wypisuje szczur (nie poprawiam go, nie krytykuje itp.), a on jak widzę nie potrafi zrozumieć pewnych kwestii, dlatego uprzedzam go lojalnie, co będzie i tyle... :trollface:

Randal

Banned
Chociaż ostatnio na gadu też mu się oberwało :trollface:

Ale chociaż masz spokój i tyle. :trollface:

W jakim świecie Ty żyjesz?

Nie chciałem żeby to zabrzmiało jak rutyna podczas polskiej prezydencji ale jako ostatnia deska ratunku.

Wiem, że się za szybko podpalam, ale na prawdę od pewnego czasu nie zwracam uwagi na to co wypisuje szczur (nie poprawiam go, nie krytykuje itp.), a on jak widzę nie potrafi zrozumieć pewnych kwestii, dlatego uprzedzam go lojalnie, co będzie i tyle... :trollface:

Po prostu jesteś łatwopalny i tyle mam do powiedzenia. :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Po prostu jesteś łatwopalny i tyle mam do powiedzenia. :trollface:

Gościu, przeczytaj sobie jeszcze raz to:

Szczur, już Ci mówiłem i jeszcze raz powtórzę:

Bo chyba nie dałeś rady i zastosuj się, proszę.

Randal

Banned

Dobra, postaram się to zapamiętać i się zastosować. Ale nie gwarantuje sukcesu. Aha, nie chcę z Tobą konfliktu, bo jedziemy na tym samym wózku. Zaraz się przekonasz o co mi chodzi.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
nie, Ty już to wiesz :trollface:

namiastka :) Wiem, ze stać cię na więcej.

To jest forum, a nie koncert życzeń ;p
Nie łamie regulaminu i przypilnuje, żebyś go nie ukarał z własnego widzimisię. :trollface:

Ucz się Panować nad emocjami ;) Bo to trochę śmieszne dać się prowokować 12 latkowi. Kto jak kto ale taki stary byk jak ty...nu nu :trollface:

Cedric

GołoWąs
Strzeż się. Gniew, agresja. Ciemną stroną one są. Raz zejdziesz na mroczną ścieżkę, a na zawsze zawładnie ona twoim przeznaczeniem. :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
Dobra, postaram się to zapamiętać i się zastosować. Ale nie gwarantuje sukcesu. Aha, nie chcę z Tobą konfliktu, bo jedziemy na tym samym wózku. Zaraz się przekonasz o co mi chodzi.

Ja już wiem o co chodzi. ;p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No bo w sumie to Twoja zasługa. A teraz wszyscy chyba to wiedzą. Yeed też już od paru dni to wie. :trollface:

no tak ;D Powodzenia :)

Randal

Banned
Dzięki.

Strzeż się. Gniew, agresja. Ciemną stroną one są. Raz zejdziesz na mroczną ścieżkę, a na zawsze zawładnie ona twoim przeznaczeniem. :trollface:

Za dużo Gwiezdnych Wojen się naoglądałeś, czy jak ?!

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cholera, pochwalę się - po ponad roku niemocy twórczej w końcu zacząłem pisać coś nowego... mam nadzieję, że wena i chęć do pracy mnie nie opuści.

Do góry Bottom