O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Panowie (i pani) zwracam się do was z małą prośbą. Zacząłem sobie dzisiaj pykać w Torchlighta i przypomniała mi się gra w której demo miałem przyjemność kiedyś zagrać. Sęk w tym, że nie pamiętam jej tytułu. Gra jest niemal na pewno rosyjskiego studia (tyle zapamiętałem z recenzji którą kiedyś czytałem) i traktuje o gildii magów (a przynajmniej pierwsza część historii dzieje się na jakimś uniwersytecie a główny bohater jest magiem, w ogóle z tego co pamiętam można było tylko magiem być). Gatunek to raczej hack'n'slash. No i nazwa składa się chyba z trzech wyrazów... Sory, że podaję taki miałki opis, ale nic więcej nie pamiętam, a może ktoś z was w to grał niedawno.Aha, gra ma już jakieś 3-4 lata pewnikiem :)

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Oż cię! Dzięki wielkie! :D Nie pomyślałem nawet, ze wygooglowanie takiego hasła coś da :D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Imprezujesz nieźle ED ;p.

Ja dopiero pierwsze ognisko w tym roku zaliczyłem, nie wiedziałem że mam takich spoko rodziców i pozwolą mi być do 2giej w nocy ;p. Jednak jak człowiek wraca trzeźwy to rodzice mogą mu zaufać ^^. niech żyją wakacje! :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jak człowiek budzi się pijany... to jakoś tak inaczej odbiera świat ;). ED, znam ten ból, łączę się z tobą w cierpieniach. Dzisiaj po południu będę się z tobą szczególnie łączył.
BTW - Pamiętaj o moim zaproszeniu w roku akademickim do akademika ^^. Opijemy twój nowy start

Randal

Banned
Kto wyłączył nabijanie postów w gildiach? Przez tego kogoś chyba nigdy nie dobiję sobie 3 tysięcy :( .

A ja żeby je nabijać najpierw muszę być w tej gildii. Cierpliwie czekam na koniec kary, ale, i tak nie wiem do której gildii dojdę...

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Witam towarzystwo ;] Dawno mnie tutaj nie było .. co tam u Was ?

Randal

Banned
No jak na razie spoko. No ja jestem nowy, i mnie raczej nie pamiętasz ale ja o Tobie wiele słyszałem. Może nick kojarzysz :trollface:

A tak poza tym to Siemka.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Powoli.. zdałem sesje, jestem na 3 roku .. teraz wakacje. Ściąłem włosy ;p No i w końcu postanowiłem zobaczyć co tam u Was słychać.

Cedric

GołoWąs
Witamy z powrotem :)
Zabawiasz na dłużej czy to tylko Quick Time Event ? :trollface:

Randal

Banned
Z tego co pamiętam to zniknąłeś bez śladu i tyle.
Najemnicy są the best. :trollface: no nie dud

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Siemando Dud :) jakoś nie mogę sobie wyobrazić ciebie ze ściętymi włosami xD

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Cześć Dudi, włosy ściąłeś? Pokaż zdjęcie :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Długie włosy to syf, dobrze zrobiłeś :] Trza walczyć z kucami : D
No i cześć tak poza tym.

Cedric

GołoWąs
Zacytuję tutaj mojego znajomego :D
Bierzcie wszyscy przykład z ******** Gdy się ściął od razu zaczął wyglądać jak normalny porządny człowiek a nie jak tolkienowy onanista.
Krótkie włosy rulez :trollface:

Do góry Bottom