O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Używa ktoś już Firefoxa 5? Według mnie jest.. taki sam jak 4, niczym się nie różni.

Ja używam od dwóch dni i zgadzam się, że różnic w zasadzie nie widać. Myślałem, że może będzie szybszy, ale strony ładują się dokładnie tak samo...

Elessar

Inkwizytor
Weteran
W sumie to niby dlaczego on tak szybko wyszedł? ;D Firefox 3 to był i był, a teraz to bez przerwy jakaś zmiana, a między 4 a 5 nie widzę póki co żadnej różnicy.

Ave

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja do tej pory w 3 siedzę, nie podoba mi się 4.

Gael

New Member
Mnie szczerze przypadła do gustu Opera. Szybka, przyjemna w obsłudze i ładna.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
no cóż, możecie tylko przypuszczać dla czego zostałem wybrany Vipem ale pewności nigdy nie macie ....:(

my wiemy wszystko ;)

btw, mam do was pytanie, w związku z przyszłą przeprowadzką muszę zmienić operatora od neta. mam do wyboru ups albo tą zaraze z telekomunikacji, ew coś przez 'talerz' lub bezprzewodowego, i mam problem bo mam kiepskie rozeznanie. do tej pory miałam multimedia, nic wypasionego ale w miarę tanie i w miarę niezawodne ;)

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Ja mam Liveboxa i jest w porządku - w okolicach 70zł wychodzi 1mb/s plus telewizja cyfrowa. Problemy są rzadko, ale jakby co, to zawsze pozostaje ta nieszczęsna infolinia :p No, ale co by o nich nie mówić, to potrafią w ciągu 3 dni dwa razy Liveboxa wymienić, jeśli coś się stanie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Teraz chyba najlepsza jest Netia, tania dosyć i łącze też mają chyba szybkie, ale ja nie wiem dokładnie, bo sam korzystam z zaściankowego internetu bezprzewodowego 90zł/1mb. Zależy jeszcze od terenu, bo jak wyprowadzasz się na jakieś gdyńskie zadupie, to w grę może wchodzić tylko bezprzewodowy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ja bym jednak brał TP. Na mieszkaniu mam. Ostatnio awarie rozwiązałem praktycznie od ręki. zadzwoniłem o 21, a następnego dnia o 11 już miałem naprawione wszytko.

W domu mam radiówkę i często można sobie nerwów napsuć, Dużo problemów potrafi robić zwłaszcza jak jest sporo sieci w pobliżu to się zakłócają nawzajem.

Cedric

GołoWąs
A ja mam Aster i również jestem zadowolony :)
60 MBps przy 80 zł

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
I po wała Ci 60 MB, jak i tak nie zdążyłeś zgłoszenia na Arenę na czas wrzucić? :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
A ja mam Aster i również jestem zadowolony :)
60 MBps przy 80 zł
Aster? nie polecam. cholery można dostać z ich netem, rwał się, pojawiał się i znikał, same problemy - podobnie miał mój znajomy z nimi, więc nie jest to odosobniony przypadek - teraz mam upc i jest dobrze w zasadzie.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
I po wała Ci 60 MB, jak i tak nie zdążyłeś zgłoszenia na Arenę na czas wrzucić? :trollface:
osz ty złośniku :trollface:

dzieki chłopaki, no mam dylemata, do tej pory miałam 2MB za 60zł a między 23:30-13:30 4 MB, nie było najgorzej ale nie mają tam kabli ;/
yeed też myślałam nad jakimś przez kabel bo obok mnie jest jednostka wojskowa która może mi napsuć nerwów tymi swoimi antenami, zwłaszcza jak rozbudują lotnisko. to są mega psuje - dwa razy w miesiacu przez ok 2 h nie ma tam prądu (zazwyczaj niedziela wieczorem) i będę ze świeczkami siedzieć a zimą na środku rozpalę ognisko :lolface:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Abi nie pierdziel się i bierz tę nieszczęsną neostradę. Firma porządna, żabojady zrobili trochę porządku z nią. Przez 5 lat użytkowania miałem 2 awarie czy 3, zawsze wymiana sprzętu bez problemu. no raz czekałem miesiąc na naprawę fona (net działał), ale piorun rozwalił wtedy całą centralę więc zrozumiałe (poza tym odliczyli mi za ten miesiąc abonament, także sprawiedliwość istnieje).
Ja mam w tej chwili 2 mega plus pakiet podstawowy tv za 64 z groszem bodajże. Poza tym oczywiście żadnych problemów limitem danych i inne tego typu ścierwo.

Randal

Banned
Niektórzy z Was będą od poniedziałku w siódmym niebie, ponieważ Wasz szczur wyprowadza się z Włocławka i z powodu przeprowadzki nie będzie go jakiś tydzień ;p
Będziecie mieli spokój.

Cedric

GołoWąs
Jeszcze parę dni jestem szefem, uważaj sobie Vas, bo bedom bany :trollface:
U mnie Dragu nie było problemu z netem nigdy do tej pory, więc polecam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Aster? nie polecam. cholery można dostać z ich netem, rwał się, pojawiał się i znikał, same problemy - podobnie miał mój znajomy z nimi, więc nie jest to odosobniony przypadek - teraz mam upc i jest dobrze w zasadzie.

Z Asterem były jakieś jaja z umowami. Ludzi w bambuko zrobili. Wiem, że wiara z wawy masowo rozwiązywała umowy i przechodziła do Vectry :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ehhh no jaja to mogą być wszędzie z netem, zwłaszcza w tych nowszych ;), no to biorę tę neostradę, te kable tam są więc z tym akurat kłopotu nie będzie... ale jak mi nawali to bedom bany dla wszystkich :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kto wyłączył nabijanie postów w gildiach? Przez tego kogoś chyba nigdy nie dobiję sobie 3 tysięcy :( .

Cedric

GołoWąs
Pewno Yeedovsky , byśmy go nie dogonili :trollface:
Samemu to się nabije 6 k ale innym to już się nie da :trollface:

Do góry Bottom