O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Pierdzielicie :p Ja mam włosy do łopatek, a noszę w kucyku i jest czym pomachać na koncertach. Poza tym schłodzenie wody głową przynosi lepszy, dłuższy efekt , jak komuś jest za ciepło :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Je teraz też mam w uj długie włosy, ale to przez to, że nie chce mi się iść do Fryzjera.

Vasemir

Je teraz też mam w uj długie włosy, ale to przez to, że nie chce mi się iść do Fryzjera.
I nie idź - wizyta u fryzjera to koszt kilku piw. Ja chodzę tylko przystrzyc brodę, ale za to nawet nie bierze znajoma kasy :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja też mam teraz długie kudły (z 2-3 cm), muszę ściąć bo źle się dzieje. A kucyki to najgorsze co może być.

Cedric

GołoWąs
Obcinaj sobie sam, to nie jest trudne. :trollface:
Kiedyś miałem długie włosy, ale cały czas zasłaniały mi oczy , wnerwiłem się i obciąłem ;)
A teraz nie chcą rosnąć ;D

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Myślę, że dłużej posiedzę, jak czasu będzie więcej. Co do włosów, długie są zajebiste ale i bardzo niepraktyczne i niewygodne. Bez włosów o wiele przyjemniej.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Szczur, Vas chyba mówił do mnie, idę do fryzjera bo we wtorek mam urodziny koleżanek (bliźniaczki hehe) i trzeba wyglądać jak ludzie, a takich włosów jakie mam teraz nawet na żel za bardzo nie postawię.

Cedric

GołoWąs
bliźniaczki powiadasz ? To jest najlepsza opcja dla kumpli :trollface:

Czujecie, że są wakacje ?
Bo ja w ogóle :mellow:

Randal

Banned
Czujecie, że są wakacje ?
Bo ja w ogóle :mellow:

Nie, poza tym że można więcej przed kompem posiedzieć. Wakacje zaczną się już jutro. Jakoś wcześnie się w tym roku zaczęły.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
nie powiem ze dlugie wlosy do göfno, jednakze przynzac musze ze syf zaczyna z czasem nudzic i wkurfiac niemalo
sam nosilem jak vas do lopatek swego czasu, poki stalo sie co napisalem i wsio na 3mm skrocilem :D tyra regularnie se na prawie-lysa pale robie

Randal

Banned
Może i tak, ale, są piękne dla oka no i kibice maja z nich radochę.

są po to żeby szpanować i tyle.

Są po to żeby popisać się swoimi umiejętnościami ale nie radzę ich wykonywać na trawie.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
haj fajf nau, też nosiłem przystrzyżone przy łbie ale uznałem że wyglądam jak idiota, teraz mam normalne i jest git.
a długie włosy to syf dla brudasów, joł!

...:trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Długich włosów nigdy nie miałem i nigdy mnie nie kręciły. Do niektórych to pasuje, do innych nie. Nie jestem przeciwnikiem takich fryzur, ale jak już ktoś pisał- są totalnie nie praktyczne.
Ja myję łeb co rano, bo zawsze mam sfilcowany fryc. Nie wyobrażam sobie, by w zimie umyć głowę i 10 minut potem wyjść tak na dwór... Nie mówiąc już o innych niedogodnościach.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
dudi no w końcu :*, mam nadzieję że na dłużej a gdybyś nie miał co robić i gdyby żaden obóz ci się nie podobał... to ja mam dla ciebie robotę na gup :D
dud w krótkich włosach, musze to zobaczyć, pokaż fote.

j moje też ciągle ścinam. sama to robię więc wygladają śmiesznie ale lubię je katować ;) i tak odrosną i to bardzo szybko, za szybko. długie tak mnie wnerwiają że w domu mam związane i podpięte spinkami ale po ulicy chodzę w luźnych. teraz mam nieco za łopatki (lekko wycieniowane)
biaf ja też myję codziennie jak wstaję, zimą też, zazwyczaj myję pół godz przed wyjściem, od tego jest suszarka aby były suche a potem kaptur i w drogę...

Vasemir

Długich włosów nigdy nie miałem i nigdy mnie nie kręciły. Do niektórych to pasuje, do innych nie. Nie jestem przeciwnikiem takich fryzur, ale jak już ktoś pisał- są totalnie nie praktyczne.
Ja myję łeb co rano, bo zawsze mam sfilcowany fryc. Nie wyobrażam sobie, by w zimie umyć głowę i 10 minut potem wyjść tak na dwór... Nie mówiąc już o innych niedogodnościach.
biaf ja też myję codziennie jak wstaję, zimą też, zazwyczaj myję pół godz przed wyjściem, od tego jest suszarka aby były suche a potem kaptur i w drogę...

Przesada... ja też zimą myłem co rano - około 6.40, a z domu wychodziłem o 7.00, a nie używam żadnych czapek, ewentualnie kaptur, gdy sypie. Wcale nie jest tak źle, sopli na włosach nie ma :D
Suszarka? Jak ja jej używałem, to w ciągu tygodnia-dwóch miałem roztrojone końcówki ^^

Cedric

GołoWąs
A ja nie myje :trollface:
HUE HUE, żarcik.
Jak napisałem wyżej długie włosy były dla mnie niepraktyczne, więc ściąłem.
Mój wygląd można zobaczyć w galerii.
Dzięki w miarę krótkim włosom suszę się tylko 3-5 min . Bez suszarki , ona niszczy włosy :wow:
A rano wyglądają mniej więcej jak na tym obrazku :trollface:
41644_100001815433441_3132546_n.jpg

Do góry Bottom