Dyskusje Na Temat Haseł

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Rio zrobił ogólnie hasło, z każdej części po trochę. Twoje jest tylko z G3. Moim zdaniem jego jest lepsze;p Ale że dud ma tu władze moderatorską to jak mu się będzie chciało to usunie to co uzna za słuszne;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Gdyby lista była stale aktualizowana nie byłoby takich wpadek.

A tak w ogóle to czemu np. Milten był na liście haseł z G1, G2 i G3?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Był bo każdy kto spisywał imiona nie myślał nad tym czy ktoś inny go spisze czy nie.
Lista jest aktualizowana ale ja nie sprawdzałem i nie szukałem wpadek poprzednika który się nią zajmował^^

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zostało do wykonania 10 haseł Gothic I, lecz są one zarezerwowanego dla Bojana, tym samym robota innych została ukończona. Co dalej robimy z encyklopedią?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Sprawdzamy każde hasło i szukamy błędów! :) Ale to już jak Bojan odda te 10 haseł;p A co będzie dalej, to się zobaczy.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Nie ma haseł "Stary Obóz", "Nowy Obóz" i "Innos". Są to dość ważne zagadnienia. Z tym, że ja się tego nie podejmę - ostatnio przechodziłem któregoś Gothica chyba ze 2 lata temu, więc mało pamiętam ;D

Później można zająć się wyposażeniem (na początku np. zbroje, później oręż itp).

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Arven była już mowa o zbrojach itp. będzie o tym krucjata. Stary Obóz itp. to chyba w bibliotece takie prace są. O ile mnie pamięć nie myli pozostał Zmierzch Bogów i Risen ale to tylko zależy od duda.

PS.Widzę, że sie niektórzy biorą do roboty jak prawie nic nie ma...

tomisakis

Whiskas
VIP
Wzieli isę do roboty dzięki nam, bo to my zaczęlismy "szturmować" kończenie encyklopedii. Ale zaraz znajdą się osoby, które powiedzą, że to tylko ich robota

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
A więc tak niech bojan sobie robi te 10 haseł. przypomnę mu o tym. Bardzo mnie to cieszy że to zakończyliśmy. Teraz tak. Szukamy błędów, jak Baal powiedział. O moderke postów proście najlepiej modów i spółkę gdyż ja jestem dyspozycyjny przed kompem dopiero wieczorami. Gdy wszystko zakończymy plus sprawdzimy i poprawimy oddam encyklopedie dalej wtedy dopiero się zastanowimy nad dalszą pracą. No i to co tygryski lubią najbardziej : rozdamy należyte awanse.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja dzisiaj dokończę hasła Bojana. Zostało mi ich 5 czyli jakaś godzinę mi to zajmie. Potem trzeba jakoś zaangażować moderatorów do poprawy i pozamykania tematów.

PS. Tylko mnie nie pozabijajcie.

Osobiście ogłaszam, że encyklopedia została ukończona. Dziękuję za uwagę.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Szkelo, jakoś sobie nie przypominam, żebym Cie prosił o wykonanie za mnie haseł...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja dzisiaj dokończę hasła Bojana. Zostało mi ich 5 czyli jakaś godzinę mi to zajmie. Potem trzeba jakoś zaangażować moderatorów do poprawy i pozamykania tematów.

PS. Tylko mnie nie pozabijajcie.

Osobiście ogłaszam, że encyklopedia została ukończona. Dziękuję za uwagę.

Albo ci zalezy na nabiciu postów albo nie masz co robić w domu;p Bojan jest duży chłopczyk to se da radę, dopóki nieda ci sygnału że nie zrobi ich nie wrzucaj żadnych jego haseł do encyklopedii;]

Silden

RPG'owiec
VIP
MWahahaha! Koniec Encyklopedii. :D Teraz tylko poprawki i zaczynamy Risena, nie? ^^ Czekam na to z niecierpliwością od dawna. :<

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Baal, chyba troszku za późno na takie pouczenia ;f

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Lepiej późno niż wcale xDZgłoś się do krucjaty, tam se popiszesz troche;p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
I Szkelo znowu mi podpierdoli robotę. Dziękuję, postoję.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Cóż, szkelo trzeba było zapytać najpierw Bojana albo chociaż mnie. Nie rób proszę tak następnym razem ok ? Myślę, że fair będzie jeśli zapytamy bojkę, czy ma ochotę robić te hasła, a jeśli on powie, że tak te które zamieściłeś ty po prostu skasować. chyba uczciwe prawda ?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Tak będzie najlepiej. Rób co uważasz za słuszne.

Niekiedy mnie tak ponosi. Przepraszam Bojan jeszcze raz.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Doooooobra tam, niech se już wiszą te hasła ;f Przeprosiny przyjęte ;p

Do góry Bottom