Dyskusje Na Temat Haseł

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Hasło bojana o magach ognia niech będzie wzorem dla każdego. To jest best faking hasło jakie powstało ostatnio.

Gaan

Handlarz
SKOŃCZYŁEM !!!

Do wszystkich którzy piszą hasła a nie mają sreenów:

W temacie "Screenshoty" (powyrzej) znajduje się spis NPC z G2 i G3. Nazwy NPC są odnośnikami które po kliknięciu na nie pokazują screena danej osoby.

PS: Nie wszystkich NPC udało mi się znaleść lub po prostu o nich zapomniałem dlatego czasem może brakować jednego lub dwóch NPC

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/23098-lista-hase/

Gaan, na przyszłość przeglądaj ten temat, zarezerwowałem hasła o przełęczy i wieży Xardasa...

Gaan

Handlarz
Sorry ale i tak długo nie były wykonywane a ja nie miałem innych haseł do roboty

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Gaan jest masa innych haseł do roboty więc nie pitol .. bo następnym razem po prostu te hasła usuniemy.
I który to już raz przypominam ? Bez obrazków nie zakładaj nowych haseł .. poczekaj na obrazki ?

Gaan

Handlarz
Ja mam te screeny tylko poprostu jestem u ciotki na urodzinach i jakby nie było nie mam dostępu do swojego kompa.
Na sete jutro rano dodam screeny.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Na "stuwe" to ty sobie daruj .. dodawanie haseł u ciotki na urodzinach. Hasła mają być od razu ze screenami. Koniec kropka.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
gaan zamiast robić kolejne screeny POPRACUJ nad tymi które zrobiłeś (przelecz i wieza xardasa) bo one sa...puste i niewykorzystane (równie dobrze ich nie ma) a z hasłem "mumia" sie baaardzo wysililes, obys sie nie przemęczył
bier sie do roboty !

i nie wymigaj się, masz czekać a dopiero potem robić...na urodzinach u ciotki przejmujesz komputer zamiast sie tam bawić...ehh...gorszej wymówki nie widziałęm

Gaan

Handlarz
Już poprawiam

i nie wymigaj się, masz czekać a dopiero potem robić...na urodzinach u ciotki przejmujesz komputer zamiast sie tam bawić...ehh...gorszej wymówki nie widziałęm

Z kim? z czteroletnimi kuzynami?

Fahrenheit

Pimpu?
Gaan, trochę złej jakości hasła, nie wiedziałem, że Sędzia każe ubić Mordragha, postaraj się bardziej.

tomisakis

Whiskas
VIP
MAm prośbe o zmienienie nazwy tematu z "[t] Tom" na Skinner .Z powodu mojego rozmyślenia zapomniałem zmienić nazwy tematu.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
proszę o usunięcie dwóch tematów (albo nawet trzech):
[W] Wambo
tomi zrobił, lecz opcja szukaj coś innego mi pokazała...
[C] Chrzest wody
został on ponownie oraz poprawnie wykonany, ten pierwszy jest zbędny
[K] Kamienie druidów
jak Vezyr tego nie poprawi to prawdopodobnie ja te hasło wykonam z potem tetam ten trzeby było usunąć

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Luuudzie ... rozumiem chęć wygranej ale bądźcie bardziej ogarnięci ... 2 osoby piszą to samo hasło -_- będę wywalał to gorsze. Dlatego albo się ogarniecie albo będą poszkodowani.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
ja uzgadniam z innymi jakie robią hasła by potem się nie powtórzyły, mi się zdarzyło [w]Wambo dlatego już napisałem wcześnie aby usunać, wtedy to mi opcja szukał nie pokazała tego hasła chociaż było wykonane

Teraz mamy troche..podzielone części
ogólnie to 3 osoby tu jako tako piszą i te wszystkie niewykorzystane hasła zostały podzielone na te 3 częsci (tomi- G1, ja -G3 (myrtana), gaan - G3 (varant i nordmar))

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ale sytuacja wygląda tak :
Sprawdzam wasze hasełka ... widzę hasełko Bill a 3 wersy wyżej też Bill.... Ten sam screen nawet -_-

A i jak dajecie jakieś prośby o usunięcie czegoś czy edycje ... dawać linki bo nie będę robił. Bo znaleźć teraz coś co było napisane miesiąc temu to istna katorga i strata czasu.

Do góry Bottom