Dyskusje Na Temat Haseł

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Poprawione.
Przypominam o rozgarnięciu przy dodawaniu haseł bo tomi już wrzucił jedno poza encyklopedie ;]

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Biorę się za uaktualnianie listy. Za jakiś czas oddam ją do Duda^^

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Hmm coś maj owocny w hasła nie jest. Czym to spowodowane ? Mam nadzieję, że przynajmniej w czerwcu pojawi się tego więcej. Bo wiadomo w stricte wakacje nie ma co liczyć na szał pod tym względem. Ale chciałbym jak najszybciej zamknąć ten rozdział życia zakonu. Panowie, więcej ognia !!
PS. Po wymianie kompa sam coś skrobnę.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Szkelo. Screen w haśle domenik do wymiany.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Niech ktoś poprawi temat hasła [a]Ben na, Ben, ponieważ źle skopiowałem....

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Niech ktoś poprawi tytuł hasła Potros na [p] Potros, przy okazji poprawiając wyświetlanie screena

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/27227-potros/

tytuł poprawiony, ze screenem coś nie tak z linkiem ;/ - abi

wyślij mi go na PW to dam inny. ten link ze screenem

ok wsio poprawione wedle życzenia - abi

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Jutro jak wstanę to biorę się za aktualizacje listy.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Mam pytanie.

Robimy hasła z Gothic 3 : Zmierzch Bogów oraz Risen gdy skończymy to co teraz robimy?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Kwestia do obgadania xD Wątpie żeby ktokolwiek chciał je robić. Z tego co kojarzę to ktoś pisał że się zajmie listą npc z zb...i nie ma listy do tej pory;p Zagadam do Duda na ten temat i zdecydujemy po konsultacji z Karpiem ;)
Ale już teraz mogę powiedzieć że risen na 99% odpada. Encyklopedia jest Gothicowa także sam gothic raczej będzie. Chyba że Dud inaczej zdecyduje.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Baal skoro strona Gothic Up ma swój dział Risen to czemu niby encyklopedia była by tego pozbawiona? Jak nie mówiąc jest to Gothic w przebraniu. A co do listy haseł z G3 : ZB. Skończymy encyklopedie i porobię listę. Ale to za jakiś miech, dwa.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Jak skończymy z tymi gothicami z którymi się już tyle męczymy to podyskutujemy na temat Risena i ZB. Póki co zróbmy jedno a nie planujemy już drugie.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Baal skoro strona Gothic Up ma swój dział Risen to czemu niby encyklopedia była by tego pozbawiona? J
Dokładnie mówiąc - Zakon Świętego Miecza. Jest to zamknięte ugrupowanie którego głównym zadaniem jest przedyskutowanie i spisanie wszystkich szczegółów dotyczących świata Gothic.

To chyba mówi samo za siebie;p Encyklopedia jest encyklopedią Gothica a nie risen. Jak dla mnie to risen nie powinien mieć miejsca w tej encyklopedii. Jak zakończymy pracę nad tą to można zrobić encyklopedię Risen ;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A co to za różnica? I tak potem Zig Zrobi osobny dział na forum o encyklopedii dzieląc postacie na grupy częściowe itp. (czyli Gothic 1, Gothic 2 itp.).

Ale jak to powiedział dudu, wpierw trza skończyć to jedno. Możliwe że do końca kolejnego tygodnia zdążę zrobić resztę haseł z G3. Tyle, że nikt nie umie zrobić screenów z G1.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Otóż podczas szukania znalazłem dwa te same tematy.

Baal Parvez - autor Fahrenheit

Baal Parvez - autor tomisakis

I proszę zaktualizować listę usuwając
[g] Glen
Santino
Szakal
Ponieważ te tematy są wykonane a nadal są na liście.

Po długim namyśle można stworzyć taką małą encyklopedię na temat Gothic 3 : The Begining, która ukazuje Khorinis przed wojną z orkami i młodość Xardasa sprzed 140 lat.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Aktualizując listę haseł znalazłem dwa hasła [z] Zuben...obydwa szkeletona xD

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/27615-z-zuben/page__p__256400__hl__zuben__fromsearch__1&#entry256400

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/26144-z-zuben/page__p__244874__hl__zuben__fromsearch__1&#entry244874

Szkelo zdecyduj które usunąć a które zostawić;p

Tak samo z hasłem [m] Milten...tym razem jedno hasło szkela a drugie Riodriana.

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/24380-m-milten/page__p__226184__hl__milten__fromsearch__1&#entry226184

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/27636-m-milten/page__p__256434__hl__milten__fromsearch__1&#entry256434

Hasła szkela do usunięcia;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Kurde mi szukaj nie znalazło tego tematu, to samo co z Miltenem. Ogólnie to całe forum mi się dosłownie wali na moim necie.

Z Zubena usunąć to pierwsze, drugie zostawić :p.

PS. Baal jego Milten jest z G1, a mój Milten z G3. Trzeba by było zmienić na od rio MIlten(G1), a moje Milten(G3), ale to już jak chcecie.

Do góry Bottom