Czas pokaze lecz chyba napewno kupie ta czesc gry chocby po to by pozniej skrytykowac albo pochwalic autorow gry. Moze moj komputer tego nie pociagnie ale bede mial komplet calej serii tej swietnej gry.
Kupię na 100 % (albo i więcej xD). O kasę się nie martwię, o wymagania też nie. I nie kupię tylko ze względu na serię (chociaż to też ma duży wpływ na moją decyzję), ale dlatego, że mam ochotę na dobrą grę ^_^.
Najpierw poczytał bym Recenzje lub ściągnął jakieś demko sprawdził bym wymagania itp.
A tak w ogóle Gothic 4:Arcania zawita dopiero końcem 2009 roku :angry:
Jak tylko wyjdzie to wsiadam w bana jade do empiku i kupuje. Jak kolekcja to kolekcja, a może poczekam, aż
zrobią gothic universe razem ze czwórką, poczekamy zobaczymy.
Napewno nie kupie bo gothic bez PB to juz nie to samo... I wogóle gra innym bohaterem...To już nie ten sam gothic.
A i tak mam za słabego kompa żeby mi poszedł G4,nawet na G3 mam za słabego kompa...
no ja kupie napewno,mam tylko nadzieje ze zdaze kupic nowego kompa bo na moim to nawet gothic götterdämerung nie pojdzie. no ale co jak co na 100% kupie bo lepszej gry nie ma
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.