Ogry ? ;> Hmmm kusza i nie ma co z nich zbierać ;O Cieniostwory podobnie, za nim dobiegnie 3 razy glebe zaliczy, poza tym zawsze można odbiegać i wracać jak ich nie zabijesz odrau co dla mnie żaden problem ;] Szamani owszem, obojetnie czy Orkowie czy Gobliny, wkurzają ostro, ale zawsze staram sie Gobliny do strzału położyć, Orkowi cóż, jedynie na dystans i chować się, ewentualnie fartem podbiec i pociąć ;] Jednak nic tak bardzo nie sprawia mi kłopotu jak wilki ... Jak sie zwieszą to postać aż się przywiesza (w sensie gryzienia przez wilki) nie mogę wykonać żadnego ruchu wręcz ... Dlatego staram sie te "gówna" omijać, a jak nie to celnie strzelać ... co czasem tez jest zbugowane bo trafiam centrala, a strzała czy też bełt znika w wilku nie zadając mu obrażeń ... Choć czasem nie powiem, jak jestem w transie, pozytywny dzień to wilki kłade mieczem i nie mam problemu
Poza tym nie spotkałem się z żadną inna przeszkodą
Jednak i tak uważam, że G3 to nie jest prawdziwy Gothic, to sa jego resztki ;P G1 rulezzzzzzz, G2 mniej ale też gitara ;] G3 dla mnie za kolorowe, za bajeczne