Przez chwile miałem naprawdę mega ochotę zabrać głos w temacie, bo w temacie sprzętu grającego posiadam jakąś wiedzę, wydaje mi się niezgorszą nawet, chociaż sprzęt po x tysięcy złotych głównie oglądałem w sklepie, tudzież ogrywałem. I dalej miałbym tę ochotę, ale z każdym następnym postem, zaczynam wątpić czy w ogóle chce mi się czytać tę dyskusję i podnosić jej wyzwanie. I do czego dochodzę? Że nie. Bardzo nieprzyjemnie czyta się posty niektórych osób tutaj i aż odechciewa się podejmowania dyskusji. Także temat sprzętu grającego oleje strużką ciepłego moczu
Przechodząc nad tym wszystkim do innych, bardziej sympatycznych kwestii. Zajmuje się tu ktoś żeglarstwem? Bo właśnie na dniach przyatakował mnie Arminas pytaniem czy żegluje i postanowiłem, że może uda się znaleźć jeszcze jakich żeglarzy wśród g.upowiczów. Anyone?
Przechodząc nad tym wszystkim do innych, bardziej sympatycznych kwestii. Zajmuje się tu ktoś żeglarstwem? Bo właśnie na dniach przyatakował mnie Arminas pytaniem czy żegluje i postanowiłem, że może uda się znaleźć jeszcze jakich żeglarzy wśród g.upowiczów. Anyone?