O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ludzie spokojnie. Wszyscy zaczynacie powoli przesadzać. Debilny spór o głośniki się już skończył a widzę że paru osobom puls się jeszcze nie uspokoił. Drag, ja mogę ci powiedzieć że co do żeglarzy, Biafra ma rację. Może bogami to oni nie są, ale o wiele milej gdy nieznający cie ludzie których mijasz obchodzą się z tobą jak ze starym kumplem a nie jak z powietrzem. Każdy* jest chętny do pomocy nie wymagając niczego w zamian - na ulicy tego nie spotkasz

*oczywiście są wyjątki

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Draguś btw. Była skype nawijka. Abi boomek i jo. Next tajm ju mast bi :)

Może bogami to oni nie są, ale o wiele milej gdy ludzie których mijasz nieznające cie obchodzą się z tobą jak ze starym kumplem a nie jak z powietrzem.

Nom pamiętam moją wyprawę na mazury.
Co by nie być fagasami z silnikiem to wynajęliśmy łódeczkę bez i kanały trzeba było przeprawiać się ciągnąc łódź sznurem z brzegu.
Ile obelg od kurw i ch*jów usłyszeliśmy przy przeprawianiu się przez każdy kanał szkoda wspominać. BO co to za żeglarze łódkę bez silnika mają...

Robicie jakąś sztuczną legendę. Istnieje kultura żeglarska jednak tak jak wszędzie są ludzie, którzy się stosują i są tacy co mają to w d*pie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Naturalnie, jakże moglibyśmy zapomnieć że żeglarze są lepsi od innych osób, które jedynie marzą aby chociażby dotknąć stópek owych nadludzi, samemu będąc ewidentnie gorszym gatunkiem, któremu brakuje intelektu i nie tylko. Taki na przykład Biafra ewidentnie się pozytywnie wyróżnia spośród mas, wybija się ponad przeciętność i przez to szambo które reprezentuje każdy nie-żeglarz, ale jak widać na załączonym obrazku mimo swej wspaniałości wprost promieniuje życzliwością w stosunku do innych osób.

Lol, odezwał się forumowy buntownik bez powodu, czy też z wyboru... Wyintelektualizowany (jak mu się zadaje) skarb światów, powszechny ... Jak się chcesz przyczepić, to zawsze powód znajdziesz... Jeżeli uważasz, że się wywyższam, to oczywiście postarasz się to udowodnić, wbrew moim intencją, za wszelką cenę...

Taki na przykład Biafra ewidentnie się pozytywnie wyróżnia spośród mas, wybija się ponad przeciętność i przez to szambo które reprezentuje każdy nie-żeglarz, ale jak widać na załączonym obrazku mimo swej wspaniałości wprost promieniuje życzliwością w stosunku do innych osób

Jedno jest pewne! Do ciebie dziś nie pałam życzliwością. Czy ci się to podoba czy nie, i niezależnie od tego jak to może zabrzmieć, stwierdzam fakty. Statystycznie- 9 na 10 żeglarzy pomoże ci w potrzebie, gdy biorąc pod uwagę np. kierowców ten odsetek jest dużo mniejszy (zakładając, że kierowca nie jest żeglarzem he he). Jakby to nie brzmiało takie są fakty...
A ty się czepiasz jak gówniarz, że piszę rzeczy oczywiste, przez co obrażam twoje ego oraz poczucie twej wielkości... i tobie podobnych...

Wyróżniam się? Tak sądzę, A ty Drago wyróżniasz się?

Na sb brylowałeś, pytam dlaczego? Bo chciałeś być skromny i nie zauważony? Pytanie retoryczne, of course...

Ok, niesmaczne jest, iż chwalę atrybuty dostatniego życia, gdy w tym czasie, student przymiera głodem... Jak mogę być takim ujem nieczułym....??? Brry, aż mnie ciarki przeszły, straszne...

Ale co mnie to... pytam? Ja ten etap mam za sobą. Mówię o swoich doświadczeniach i nie muszę liczyć się z każdym zasmarkanym 15 latkiem, bo może ugodziłem jego uczucia, gdyż on ma tylko na colę, a na grę zbiera rok czasu...

Chyba się tu komuś coś pomieszało...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Gdyby żeglarzy było tylu co kierowców sytuacja byłaby taka sama.

Ogólnie Biafra, tekst "zmień podpaskę" oficjalnie z Yeeda przeznaczam dla Ciebie. Biafra, zmień podpaskę bo się ciskasz jak nastka podczas okresu.

Pewnie masz 40 lat, myślisz że masz 30 wyglądasz na 20 a zachowujesz się jak 10 ;p. Weź wyluzuj...

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Biafra, po alkoholu nie powinno się wchodzić na forum, bo się potem będziesz wstydził tego co napisałeś.

Po alkoholu - nie miałem na myśli wspinania się po butelkach, ale ktoś mógłby to wziąć dosłownie i sratatata. Chciałem przez to ująć Pod wpływem alkoholu albo W czasie upojenia alkoholowego

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Tak sobie właśnie poczytałem o tym jak to na sprzęcie za ileś tam tysięcy słychać wielką różnicę w jakości muzyki... i się załamałem. Normalny człowiek, który nie jest audiofilem nie odróżni na jakim sprzęcie grany jest dany utwór, chyba że mowa tu o różnicach miedzy głośnikami za 5zł z tesco a głośnikami creative'a czy logitecha. Z kolei, jak to się sam dowiedziałem ostatnio na studiach, na przedmiocie "Podstawy wiedzy o kulturze" u Dr Celińskiego (podaje dane gdyby ktoś miał wątpliwości i sam go chciał zapytać) audiofile nie słuchają muzyki na swoim kilkunasto-kilkudziesięcio tysięcznym sprzęcie, a dźwięków takich jak tłuczone szło, śpiew ptaków które występują w realnym świecie bo bardziej od melodii obchodzi ich sama czystość i oddanie tego dźwięku. Ale utarło się w naszym jakże wspaniałym i inteligentnym społeczeństwie że audiofil to osoba która ma w autobusie najdroższe, największe i oczywiście najgłośniejsze słuchawki....

A tak pomyślałem że się wtrącę :D.

Edit: Czy w wymaganiach do moderatora nie było coś o szacunku do innych userów? Tak tylko pytam.... może jest inaczej niż za moich czasów.

Silden

RPG'owiec
VIP
Poza tym po co kupować takie głośniki, skoro większość płyt i prawie wszystkie piosenki na YT brzmią tam jak ścierwo? Przecieżto wyrzucanie pieniędzy, bo nijak nie idzie posłuchać dowolnej piosenki w każdej chwili.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A tak pomyślałem że się wtrącę :D.

Oby częściej :)

Edit: Czy w wymaganiach do moderatora nie było coś o szacunku do innych userów? Tak tylko pytam.... może jest inaczej niż za moich czasów.

Ojczulku :) Dobrze cię widzieć. Nic się nie zmieniło, jednak kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień. AŁA!!! *ojciec rzucił* xD
Biaf narzekał na sztywną atmosferę u kolegów z GS, a tutaj dla odmiany poczuł się za swobodnie...
Oczywiście wszystko ma swoje granice. Zapewniam, że na dalsze "brykanie" nie mam zamiaru pozwalać.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Z innej beczki, serwery UEFy znów przeciążone. Trza będzie się wbić chyba o 2 w nocy.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Tak sobie właśnie poczytałem o tym jak to na sprzęcie za ileś tam tysięcy słychać wielką różnicę w jakości muzyki... i się załamałem. Normalny człowiek, który nie jest audiofilem nie odróżni na jakim sprzęcie grany jest dany utwór, chyba że mowa tu o różnicach miedzy głośnikami za 5zł z tesco a głośnikami creative'a czy logitecha. Z kolei, jak to się sam dowiedziałem ostatnio na studiach, na przedmiocie "Podstawy wiedzy o kulturze" u Dr Celińskiego (podaje dane gdyby ktoś miał wątpliwości i sam go chciał zapytać) audiofile nie słuchają muzyki na swoim kilkunasto-kilkudziesięcio tysięcznym sprzęcie, a dźwięków takich jak tłuczone szło, śpiew ptaków które występują w realnym świecie bo bardziej od melodii obchodzi ich sama czystość i oddanie tego dźwięku. Ale utarło się w naszym jakże wspaniałym i inteligentnym społeczeństwie że audiofil to osoba która ma w autobusie najdroższe, największe i oczywiście najgłośniejsze słuchawki....
Zią, chyba sie nie znasz. Ja mam zaje**ste głosniki za 90 tysiąców i zaje**ste kable , nie musze mowic ze Jutuba nie mogem oglondac, ale cos za cos, za to grajom hardkorowo.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Z innej beczki, serwery UEFy znów przeciążone. Trza będzie się wbić chyba o 2 w nocy.

A właśnie. Trzeba by się zapisać. Dobrze, że mi przypomniałeś.

Romuś...to moje głośniki rzondzom!

Electric Dragon

Majster
Weteran
Romuś, nie spamuj i używaj normalnych słów na określenie emocji. Bo ostrzeżenie wstawie.

yeed, się zapisałem 2 tyg temu, teraz chcę wejść, wybrać bilety.

Update: musiałem przekaz myślowy wysłać spikerowi w radiu, właśnie powiedział, że od 16 będą sprzedawane bilety i od rana cały czas przeciążone serwery.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ogarnijcie poślady, bo powietrze zaczyna już śmierdzieć. Bez przesady, panowie...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Za co?

Mnie zablokowali na Deviantarcie.
Ktoś mi się prawdopodobnie włamał i skasowało mi całą galerię. Potem okazało się, ze jestem z Izraela i mam 32 lata Oo

btw widzieliście jaki fajny mail ma szkelo xD seksista.a8@gmail.com

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Minął termin ważności, że tak to ujmę. Muszę po prostu od nowa aktywować ; )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bueh więc jesteś w lepszej sytuacji niż ja.

Do góry Bottom