Temat do luźnych rozmów, jednak, żebyśmy dobrze się zrozumieli. To nie sb na którym ktoś będzie tolerował spamerskie posty. Minimum wysiłku wymagane.
Mnie egzystencjalne myśli nachodzą jak się budzę rano i pamiętam swoje sny. Dziś stwierdziłem, że jestem psychiczny. Wiadomo, że normalnie jestem, aczkolwiek ostatnio moje sny zaczynają mnie przerażać ;/
Co do filmów: dziś obejrzę Ojca Chrzestnego na Polsacie, ostatnio parę ładnych lat temu oglądałem. Poza tym przymierzam się do "hazardzisty" i "bękartów wojny".
Oj nie znasz starych dobrych bajek z Donaldem.Z Kaczorów to najfajniejsze są te "Kacze Opowieści" z Wujkiem Sknerusem.![]()
No do najstarszych nie należę to mogę nie znać.Ale fajny jest 13odc. o Kaczorze Donaldzie jak był hitlerowcem. ;p
No i można?? Można. Podejrzewałem, że z braku SB coś trzeba będzie wykombinować. Usunięcie Sb spowoduje masowy przyrost postów, ale to raczej nie groźny skutek uboczny
Ja daje tydzień dla desperatówJa osobiście na razie nie zamierzam czatować, ale ciekawy jestem, czy są jacyś desperaci, którym tak przemożnie brakuje sb, że siedzą teraz na czacie i tam liżą swoją urażoną dumę.
Ja im wróżę 3 miejsce, na podium, w końcu się teraz bardzo starają no i wszyscy są w formie.Typuję 4 miejsce naszej reprezentacji za Austrią, Norwegią i Niemcami.
Adam Małysz-Jest lepiej i powinno być jeszcze lepiej.Ja im wróżę 3 miejsce, na podium, w końcu się teraz bardzo starają no i wszyscy są w formie.