Temat do luźnych rozmów, jednak, żebyśmy dobrze się zrozumieli. To nie sb na którym ktoś będzie tolerował spamerskie posty. Minimum wysiłku wymagane.
Mnie egzystencjalne myśli nachodzą jak się budzę rano i pamiętam swoje sny. Dziś stwierdziłem, że jestem psychiczny. Wiadomo, że normalnie jestem, aczkolwiek ostatnio moje sny zaczynają mnie przerażać ;/
Co do filmów: dziś obejrzę Ojca Chrzestnego na Polsacie, ostatnio parę ładnych lat temu oglądałem. Poza tym przymierzam się do "hazardzisty" i "bękartów wojny".
Oj nie znasz starych dobrych bajek z Donaldem.Z Kaczorów to najfajniejsze są te "Kacze Opowieści" z Wujkiem Sknerusem.
No do najstarszych nie należę to mogę nie znać. Ale fajny jest 13odc. o Kaczorze Donaldzie jak był hitlerowcem. ;p
No i można?? Można. Podejrzewałem, że z braku SB coś trzeba będzie wykombinować. Usunięcie Sb spowoduje masowy przyrost postów, ale to raczej nie groźny skutek uboczny
Ja daje tydzień dla desperatów . Będą szukac jakiegoś czatu, a widze tu kilka osób już.Ja osobiście na razie nie zamierzam czatować, ale ciekawy jestem, czy są jacyś desperaci, którym tak przemożnie brakuje sb, że siedzą teraz na czacie i tam liżą swoją urażoną dumę .
Ja im wróżę 3 miejsce, na podium, w końcu się teraz bardzo starają no i wszyscy są w formie.Typuję 4 miejsce naszej reprezentacji za Austrią, Norwegią i Niemcami.
Adam Małysz-Jest lepiej i powinno być jeszcze lepiej.Ja im wróżę 3 miejsce, na podium, w końcu się teraz bardzo starają no i wszyscy są w formie.