O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]kHjT-TEqLBs[/yt]

walic 'ocen to'
tam przepadnie nuta tak samo jak w tym topicu, gdy zostanie pokryta kolejnymi warstwami spamu
zreszta, nie mam co o niej napisac procz tego, ze 'est zahebysta, no i zaczalem se przyblizac the proclaimers z tego powodu, szkockie urwesyny sa dobre w tym co robia/robily

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Co do tematu Kubicy to bardzo niedobrze że miał poważny wypadek. Jest całkiem zdolnym kierowcą i wielka strata dla niego jeśli nie wystartuje w tym sezonie.

Powiem więcej, w tej chwili jednym z najlepszych. Kwestia zdobycia tytułu w jego wykonaniu, to kwestia dobrego bolidu, a teraz dużo wskazuje na to, że miałby lepszy niż w ubiegłym sezonie. Wielka strata... Kurna, rajdów się mu zachciało!!! :bobrface:

Randal

Banned
Dobra , a ja mam pytanko odnośnie tematu sportowego: jakie miejsca zaięli wczoraj Polacy w Skokach Narciarskich (nie oglądałem więc nie wiem>)??

Co do tematu Kubicy to bardzo niedobrze że miał poważny wypadek. Jest całkiem zdolnym kierowcą i wielka strata dla niego jeśli nie wystartuje w tym sezonie.
Powiem więcej, w tej chwili jednym z najlepszych.

Z tym się absolutnie zgadzam.

tomisakis

Whiskas
VIP
Stoch był wczoraj 11 a Małysz 6. Dzisiaj po pierwszej serii mamy 6 miejsce w drużynówce. Słabo Żyła i Hula skoczyli niestety.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dobra , a ja mam pytanko odnośnie tematu sportowego: jakie miejsca zaięli wczoraj Polacy w Skokach Narciarskich (nie oglądałem więc nie wiem>)??

Nie czytałeś uważnie, tomi podawał wyniki w tym temacie

Stoch był wczoraj 11 a Małysz 6. Dzisiaj po pierwszej serii mamy 6 miejsce w drużynówce. Słabo Żyła i Hula skoczyli niestety.

A wyżej masz odpowiedź.

EDIT: tomi mnie uprzedził ;)

Silden

RPG'owiec
VIP
Obejrzałem własnie "Ostatni Dzwonek". Ciekawy film psychologiczny. Szczerze polecam, zwłaszcza, że wykorzystują tam piosenki Kaczmarskiego.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
U Was też dzisiaj taki wiosenny dzień był? W Warszawie słoneczko cały dzień i w miarę ciepło, więc postanowiłem sobie skorzystać z chwilowej poprawy pogody i wybrałem się na spacer. Teraz tylko czekać aż błoto wyschnie i zrobi sie trochę cieplej, i można będzie śmigać na rower :trollface:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Dzisiaj pogoda miodzio, aż się chciało wyjść na podwórze. Trochę denerwują te "psie niespodzianki" na chodniku oraz dużo błota ale sie poczeka i będzie git :trollface:.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
U mnie też było okiej, ale jako, że się rozchorowałem to wyjść nie mogłem.
Psie niespodzianki - wysiadając z autobusu i udając się w stronę szkoły zaczyna się prawdziwa "walka o byt i czystość podeszwy", że tak pewien artykuł zacytuję.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
U mnie wprawdzie bez słońca, ale 13 st. w plusie, także ogólnie dość przyjemnie, wiało dość mocno i dziś też trochę, to wysuszyło ulice i chodniki. Fajnie jakby już więcej nie sypał śnieg. Szczerze mówiąc zimy mam już dość.

A przy okazji roweru. Jak się zrobi konkretniejsza aura, to też sobie pośmigam, muszę zrobić przegląd i konserwację i można jeździć :).

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Z tego co mi wiadomo ferie (u mnie w mazowieckim od 14 lutego) mają być śnieżne : ( Też mam już dość zimy, zła pora roku.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
U mnie tak samo jak u Arviego, mam dość śniegu, niszczy wsxzystkie plany i nie mozna nawet posiedzieć dłużej na dworze bo gwiździ.

Bez takich tam Romek...

tomisakis

Whiskas
VIP
Zima jest zua. Ani na rowerze, ani w piłke, zwyczajnie nie ma nic do roboty. Mam nadzieję, że już śniegu w tym roku u mnie nie będzie.

Na szczęście Kubicy już nie grozi amputacja dłoni.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
U mnie wspaniała pogoda - zachmurzone niebo, lekki deszcz, silny wiatr. Jest gut i tak mogłoby być dłużej.
Nie, nie ma tu żadnej ironii. Serio lubię taką pogodę.

Ave

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Chyba mnie coś bierze ;/

Kurdę nie chce być chory :( Znacie jakieś domowe sposoby na uniknięcie choróbska

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Gorące mleko z czosnkiem albo sok z malin i pod pierzynę.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Oj Yeedo, u mnie to się wszyscy pochorowali, ja też ostatni tydzień cały zasmarkany chodziłem ;p.

Wszyscy marsz na nasz chat :D. Trzeba go ruszyć.

Ave

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Wszyscy marsz na nasz chat :D. Trzeba go ruszyć.
Widać , że niektórym brakuje sb :trollface:.

Zmiana pogody to i zmiana samopoczucia oraz same choroby w około.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kurka jedna, po co wam było to wywalenie sb? ostatnimi czasy było spokojnie. Tak wgl, jak wbiłem wczoraj, czy przedwczoraj na gup i zobaczyłem, że sb nie ma, myślałem że bana dostałem :p ale potem temat zobaczyłem.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Dobrze, że nie ma tego sb. Teraz się przynajmniej dyskusja przeniosła do tematów i nabijamy statsy :trollface:

Do góry Bottom