O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Czyli jestem "brzydką babą"... Że brzydki to racja, ale z tą babą to bym się spierał.
AS - napisz na gadu jakie konkretnie tematy, może rzeczywiście warte odświeżenia.

Ave

Cedric

GołoWąs
Ja oprócz koksów siadam właśnie w cichociemnych.
Zazwyczaj wolę koksów ,bo blisko okna ,uciec można :trollface: ( Mamy gimnazjum na parterze )

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
[yt]5RxI6LoyxZ0[/yt]
genialny soundtrack, 'eszcze lepszy film
ralph fiennes mimo swojej dwulicowo prezentujacej sie facjaty ladnie gra targanego emocjami w sumie dobrego czleka

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
już to sobie wyobrażam - Cedric mówi do kolegi z ławki "dobra ziomek, będę leciał" a potem :trollface:

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
ja w podstawówce miałem klasę pod ziemią, okna był na wysokości podwórka szkolnego, więc łatwo było uciec, bez większego wysiłku ;p. To były czasy :)..

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehe niezłe te kombinacje z ławkami ale nie wliczono opcji że biurko nauczyciela może stać np na środku (u nie często tak bywało w zależnosci od sali) ale wg tego schematu to byłam skrytym leniem i zgadza się :D

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Siedzę w "Strefie Autyzmu", "Lizidupach" (efekt przeniesienia się do innej klasy po tygodniu nauki, wszystkie miejscówki zajęte) i Planktonie. Lulz.

A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Zmartwychwstania Pańskiego WSZYSTKIM. Czy ateistom, czy ludziom wyznającym inną wiarę niż katolicka bądź ogólnie chrześcijańska, życzę wam wszystkiego najlepszego :)

Cedric

GołoWąs
Siedzę w "Strefie Autyzmu", "Lizidupach" (efekt przeniesienia się do innej klasy po tygodniu nauki, wszystkie miejscówki zajęte) i Planktonie. Lulz.

A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Zmartwychwstania Pańskiego WSZYSTKIM. Czy ateistom, czy ludziom wyznającym inną wiarę niż katolicka bądź ogólnie chrześcijańska, życzę wam wszystkiego najlepszego :)
Dzięki :cool:
Życzenia ode mnie masz (chyba) stronę wcześniej
Coś jednak jest w tym tekście poniżej :lolface:
(wersja dla dziewczyn ,ale można sobie dopasować odpowiednik męski do zdań tu zawartych )

56006-.jpg

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Cedric, ja nigdy nie chciałem dorosnąć. Gdy byłem mały, ba, miałem 7-8 lat wiedziałem już, że nie chcę żeby cokolwiek się zmieniało, bo nie będę mógł się swobodnie opierniczać i żyć jak chcę. Jutro mam 17 urodziny i prawdę mówiąc trochę poraża mnie to, że za rok będę pełnoletni, za dwa skończę szkołę i najprawdopodobniej pójdę na studia... czuję się, że nie jestem po prostu przygotowany do niczego i wcale taki być nie chcę. Innymi słowy: chciałbym jak najdłużej zostać pod spódnicą matki i żreć jej smaczne obiady, pogadać na jakiekolwiek tematy z ojcem czy pograć z FIFĘ z bratem. Ot, tyle. Nie spieszę się ku dorosłości, dorosłego także nigdy nie udaję i bawi mnie w sumie, kiedy z zawodowego obowiązku ekspedientka w markecie zwraca się do mnie na "pan". Chciałbym być po prostu nadal dzieciakiem, szkoda że nie da się zatrzymać czasu ;)

Cedric

GołoWąs
Cedric, ja nigdy nie chciałem dorosnąć. Gdy byłem mały, ba, miałem 7-8 lat wiedziałem już, że nie chcę żeby cokolwiek się zmieniało, bo nie będę mógł się swobodnie opierniczać i żyć jak chcę. Jutro mam 17 urodziny i prawdę mówiąc trochę poraża mnie to, że za rok będę pełnoletni, za dwa skończę szkołę i najprawdopodobniej pójdę na studia... czuję się, że nie jestem po prostu przygotowany do niczego i wcale taki być nie chcę. Innymi słowy: chciałbym jak najdłużej zostać pod spódnicą matki i żreć jej smaczne obiady, pogadać na jakiekolwiek tematy z ojcem czy pograć z FIFĘ z bratem. Ot, tyle. Nie spieszę się ku dorosłości, dorosłego także nigdy nie udaję i bawi mnie w sumie, kiedy z zawodowego obowiązku ekspedientka w markecie zwraca się do mnie na "pan". Chciałbym być po prostu nadal dzieciakiem, szkoda że nie da się zatrzymać czasu ;)
Ja dopiero 3 lata temu zauważyłem ,że jakby czas przyspieszył .
Szczerze ,to też nie chciałem być nigdy dorosły .
Jak patrzę z perspektywy czasu to widać jak sobie zwaliłem życie decyzjami ,które wtedy były dobre ,a teraz są błędne .
Chciałbym chociaż cofnąć się w czasie do 1 podstawówki ,ale z tą wiedzą na temat życia , co mam teraz .

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ach, rozterki jak na demotywatorkach!
Nie wchodźcie na takie strony, źle na Was działają.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No właśnie o to chodzi, Arvi :)

EDIT

Cedric, chyba trochę źle mnie zrozumiałeś. Nie sadzę, bym ja sam podjął w życiu jakąś kategorycznie złą decyzję którą cokolwiek zepsułem, bo... nie zarabiam na siebie, jedyną rzeczą jaką MUSZĘ robić to nauka i jakaśtam pomoc rodzicom... i to wszystko. Dla mnie takie myślenia jest trochę śmieszne, prawdę mówiąc :D Według mnie żadną decyzją nie da się spierniczyć sobie życia. A takie mniej więcej prawdy propagują wspomniane Demotywatory i inne badziewia z pseudopsychologicznymi aforyzmami.
Z resztą, trzeba iść naprzód, o.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Taka informacja dla modków, albo dla tych co mi posta usunęli. On był napisany w innym języku, ale zgodny z powszechnymi normami, więc można by go przywrócić.

Cedric

GołoWąs
Świetne :lolface:
Najlepszy jest początek z jak song z Godfathera zaczynają grać :cool:
Ja jedynie zębami na elektyku potrafię zagrać ten song ,kolega mnie nauczył .

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
http://kwejk.pl/obrazek/55679/kocia,historia.html

Umarłem po prostu xD Nie obchodzi mnie to, czy to jest fake czy nie, uśmiałem się tak że aż mnie brzuch boli xD

Cedric

GołoWąs
O rany XD
Dobrze ,że ja zwierzaka nie trzymam w domu :lolface:
Historyjka nawet prawdopodobna

Kto się pisze na live action Stalkera w tym lub przyszłym roku ?
Rzecz dzieje sie na Krymie,osób grających ok 500
116856309.jpg

Do góry Bottom