Lwóweckie
No i tego się trzymajmyja nie piję i nie narzekałam na brak znajomości (nadal nie narzekam), po prostu znajomi sobie pili piwko, drina czy co tak kto lubił a ja soczek i nikomu to nie przeszkadzało , nie jestem typem sztywniaka więc wszyscy mieliśmy fajne humorki i świetnie się bawiliśmy. brak picia nie równa się brakiem znajomości, a jeżeli znajomi chcą się wyśmiewać z kogoś że się nie pije czy nie pali, to chrzanić takich znajomych
Mi to na razie wystarczy, przynajmniej pogram w Wiedźmina 2 i GTA IV na max. detalachMi by było szkoda kasy na tak drogi sprzęt... ale to twoje pieniądze. W moim komputerze na szczęście się nic nie psuje i jestem pewny, że w ciągu najbliższych 2-3 lat nie będę w nim nic zmieniał.
Tylko że PCety swoimi możliwościami biją na głowę konsole. A problem całego przemysłu z grami polega na tym, że wszyscy robią teraz grę na konsole, a potem konwertują ją na PCety przez co nie można osiągnać maksymalnej jakości . Od czasów Kryśki nie było gry z lepszą grafiką. Dlaczego? Bo Kryśka pierwsza była na PCtaDlatego konsole > PC (oczywiście jeśli chodzi o gry).