O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Lech to piwo dla szarej masy, bardzo dobry jest Kasztelan oraz Lwóweckie :)

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Sam jesteś niesmaczny. Co ja na to poradzę że lubie zimnego lecha. A jeśli chodzi o inne piwa to chwale sobie Ciechana Miodowego na ten przykład.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja nie piję i nie narzekałam na brak znajomości (nadal nie narzekam), po prostu znajomi sobie pili piwko, drina czy co tak kto lubił a ja soczek i nikomu to nie przeszkadzało :), nie jestem typem sztywniaka więc wszyscy mieliśmy fajne humorki i świetnie się bawiliśmy. brak picia nie równa się brakiem znajomości, a jeżeli znajomi chcą się wyśmiewać z kogoś że się nie pije czy nie pali, to chrzanić takich znajomych ;)

Cedric

GołoWąs
ja nie piję i nie narzekałam na brak znajomości (nadal nie narzekam), po prostu znajomi sobie pili piwko, drina czy co tak kto lubił a ja soczek i nikomu to nie przeszkadzało :), nie jestem typem sztywniaka więc wszyscy mieliśmy fajne humorki i świetnie się bawiliśmy. brak picia nie równa się brakiem znajomości, a jeżeli znajomi chcą się wyśmiewać z kogoś że się nie pije czy nie pali, to chrzanić takich znajomych ;)
No i tego się trzymajmy :cool:
Nie pijemy ,by mieć przyjaciół ,bo wtedy to nie są przyjaciele .
Jak patrzę na rozmowy w tym dziale ,to jest on bardziej o wszystkim niż o niczym :lolface:
Mamy tutaj takie fajne :cool: rozkminy

Vendetta

Deathproof
VIP
Pamiętam Książęce.
ksiaze.jpg

[*] :(

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
V, teraz to piwo nazywa się Lwóweckie i dalej jest produkowane. Nawet niedawno byłem w tamtejszym browarze w Lwówku.

Vendetta

Deathproof
VIP
:eek:

A ja zamówiłem cooler:
cooler_CNPS_10_Quiet_2.jpg

i kartę graficzną Zotac GeForce GTX470 AMP!:
zotac_gtx_470_amp_1.jpg

W jednym 8800GT mam stopione HDMI, w drugim wypadł jakiś cylinderek, a w obu nie działa SLI. Rofl.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Mi by było szkoda kasy na tak drogi sprzęt... ale to twoje pieniądze. W moim komputerze na szczęście się nic nie psuje i jestem pewny, że w ciągu najbliższych 2-3 lat nie będę w nim nic zmieniał.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Dlatego konsole > PC (oczywiście jeśli chodzi o gry).

Vendetta

Deathproof
VIP
Mi by było szkoda kasy na tak drogi sprzęt... ale to twoje pieniądze. W moim komputerze na szczęście się nic nie psuje i jestem pewny, że w ciągu najbliższych 2-3 lat nie będę w nim nic zmieniał.
Mi to na razie wystarczy, przynajmniej pogram w Wiedźmina 2 i GTA IV na max. detalach :)
Teraz jeszcze będę zbierał na obudowę i napęd DVD. Obudowę dlatego, że moja obecna jest zbyt głośna i uszkodzona (przedni panel kaput). Napęd DVD, bo ten, który mam, nie czyta mi większości płyt i nic nie nagrywa.
Muszę jeszcze sprawić sobie duży hub usb, bo mam w kompie łącznie 3 działające wejścia usb (mysz, klawiatura, internet).

Cedric

GołoWąs
A ,byłbym zapomniał​

Wesołej Wielkanocy !
Święta, świąt czas tuż tuż
wcinaj jajka ale już.
Kiedy zając Cię zaś wzruszy,
daj mu marchew, podrap uszy.
A gdy jajko będzie puste,
...daj mu kopa wprost w kapustę.
Niech nie myśli, że jest cwany,
za to Ty miej rok udany.​

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
V, a dalej jedziesz na tym Q6600 czy kupiłeś tego i5, a jeżeli dalej na Quadzie, to sprawdzałeś ile masz punktów w 3D Marku 06 i Vantage?

Vendetta

Deathproof
VIP
Nie podkręcałem Quada. Na 2,4GHz w 3dmark06 CPU wyciąga chyba 3,6k punktów.
W środę/czwartek podkręcę i pokażę wyniki :p

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Dlatego konsole > PC (oczywiście jeśli chodzi o gry).
Tylko że PCety swoimi możliwościami biją na głowę konsole. A problem całego przemysłu z grami polega na tym, że wszyscy robią teraz grę na konsole, a potem konwertują ją na PCety przez co nie można osiągnać maksymalnej jakości :). Od czasów Kryśki nie było gry z lepszą grafiką. Dlaczego? Bo Kryśka pierwsza była na PCta :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Wiesz, raczej nie chodzi mi teraz o możliwości tylko o sam fakt ulepszania - konsolę kupujesz i grasz, na komputerze trzeba pilnować wymagań : )
Generalnie wolę grać na konsoli, ale nie jestem fanboyem - gdybym miał mieć tylko konsolę to zaraz stęskniłbym się za baldurami, pierwszymi falloutami itp : )

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Tylko jeśli mówimy o kupowaniu gier, to to co zaoszczędzisz na grach kupując je na PC (jak wiemy na konsole są sporo droższe) możesz wydać na systematyczną modernizacje komputera. Suma sumarum, konsole i tu wymiękają.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
A jeszcze więcej zaoszczędzają ludzie, którzy nie kupują tych gier na PC :p

1303053719_by_shomei_500.jpg

Haha, nie wiem jaką metodą myślenia autor to wywnioskował, ale jak patrzę na moją klasę to wszystko się sprawdza, chociaż ja lubię siedzieć tam gdzie chuligani, a się za takiego aż nie uważam :p

Cedric

GołoWąs
Romek ,ja siedze w koksach :trollface:

Hej czy rozpoznaje ktoś tą gre po screenie ? Potrzebuje znać nazwę gry
s0964823c_hnrarpr.jpg

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
ja sobie dziś czytałem tematy w tym dziale z 2005-6 roku i muszę powiedzieć, że całkiem mnie to wciągnęło. Szczególnie te Jodełka ^^. W sumie chętnie bym je odświeżył i też się wypowiedział, gdyby nie byłby zamknięte (bo dyskusja w niektórych mogłaby być ciekawa).

RoMek - wychodzi na to ze jestem 'Babą' :)

Do góry Bottom