O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Frag

New Member
Jeżeli chodzi o stan umysłu, to obejrzyjcie sobie to:
http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY&feature=player_embedded#!&t=0m19s

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wersus, widziałem to przedwczoraj, uśmiałem się tak, że aż brzuch bolał.

Radeghost

New Member
Tu V.
Chcę się pożegnać z wszystkimi tutaj, a szczególnie Boomem, Bojanem i Bractwem :) Fajnie było przez te kilka lat, aż do czasu, kiedy zaczęto olewać gup. Nie ważne zresztą. Może kiedyś tu jeszcze zajrzę, jak się to wszystko pozmienia. Dla niewtajemniczonych, dlaczego to piszę- dostałem bana za hm... jakieś obrażanie administracji, ale tutaj nie wiem, o co chodzi, pytajcie Elka :trollface: Aha, ze mną wyleciał również tomi (można nas spotkać na forum RoMka).
Trzymajcie się, papa! :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Co ty pieprzysz - tomi zrezygnował sam i to w czysto pokojowym nastawieniu.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Tomi odszedł sam z redakcji, to raz. Są sprawy, które mogą się nie podobać niektórym, to dwa. Ale to nie powód aby snuć teorie spiskowe na temat forum i portalu. Nie wiem o co kaman z tobą Ven, ale ja widzę 80% warna, więc zbanowany nie powinieneś być (no chyba, że z innej instancji). Tyle.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Sam odszedł z redakcji, to fakt. Ale sam się nie zbanował, o to się rozchodzi.

O tym nie wiedziałem, ale trudno się dziwić znając jego podejście w ostatnim czasie. Jak mi bluzgał na gg (a podobno mnie lubi) to nie chcę sobie wyobrażać co wypisywał innym. W ogóle maił podejście, że wszystko jest do d*py, a już forum całkowicie. Najpierw robicie wszystko aby dostać bana, a gdy sprawa stanie się faktem, wszczynacie wielkie larum. Trochę to po gówniarsku, nie sądzicie?

Każdy ma swój punkt widzenia. Może postawcie się w roli admina i zadajcie sobie pytanie, co zrobilibyście z gościem wiecznie brużdżącym i permanentnie niezadowolonym, którego jedyną aktywnością są posty krytykujące i deprecjonujące prace innych na forum i samego forum w sobie, a nie dającym nic innego w zamian. Zresztą, po co ja to piszę. I tak nie przekonam malkontentów.
A że Bojan narzeka, że to nie to samo forum? Wszystko się zmienia i ewoluuje. Boja też na pewno nie jest taki sam jak na początku funkcjonowania tutaj. Można płakać nad przeszłością (zwykle świetlaną), albo wziąć się za robotę i robić coś konstruktywnego.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Lata mi to. Wchodzę na forum by pogadać, popisać na pewne tematy. Stało się co się stało, jest nad czym w ogóle się roztkliwiać?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zrezygnował kilka dni temu, nie prosił o bana. Mimo tego dostał go dziś razem ze mną.

Twoje multikonto też nie będzie miało tutaj dalszego żywota.

Fahrenheit

Pimpu?
Zabraliście shouta, żeby "zwiększyć aktywność", więc nic dziwnego, że zaczyna się robić na forum nieciekawie. Naprawdę myślicie, że pozbywanie się nowoczesnych udogodnień dokądś doprowadzi?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Być może shout będzie się pojawiał co sobotę. To faza projektowa.

switek17

Member
Właśnie. Wpadłem na forum pogadać, bo mi nudno i nawet nie ma jak :< Zawiodłem się na was, oh! :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Yeed, słyszałem że broniłeś magistra, jak poszło? W ogóle, o co w tym chodzi?

Do góry Bottom