O wielki! wskaż te argumenty, bo moim zdaniem to co prezentowałeś, to były co najwyżej średniej świeżości pomyje... Czy to pasuje do ciebie jak karabin, czy jak różdżka dobrotliwej wróżki, to już problem drugorzędny... Papę zostaw w spokoju, bo jakby się za sprawę nie brać, nie dorastasz mu do pięt, więc nie bluźnij braciszku.zrozumiałem, z powodu braku silniejszych argumentów zostałem nazwany czerwonym / różowym, oba określenia pasują do mnie jak do papieża karabin, ale cóż. skoro ktoś nie jest z nami, to przez czarnobiały pryzmat oczywiście musi być przeciwko nam, z nimi, neokomunistami i pederastami.
a w ogóle, najlepszym rozwiązaniem w każdej racjonalniej dyskusji jest się odciąć z powodu swojego wieku, nie zastanowiwszy się ani chwilę nad tym, czy siwej głowie należy się szacunek tylko z powodu wieku czy może trzeba coś więcej.
Nie wspominałbym o tej przypadłości, gdyby nagminnie nie wypominał mi tego NB. Poza tym mam zupełny zlew, ale czasem fajnie wykorzystać perspektywę wieku, o której nie możesz wiedzieć, właśnie z racji wieku. Z definicji taka dyskusja jest bez sensu. Ha Ha
anie zapominajmy o wkładaniu innym osobom w usta słów które nie wypowiedziały i z powodu tych właśnie słów ich krytykowanie.
we w którym miejscu amigo? Bo rzeźbisz na wielce biednego... Aż mi Cię żal...
jedno można powiedzieć na pewno, stary porządek w głowie masz na tyle że z taką wprawą w prowadzeniu propagandy nadawałbyś się na stanowisko sekretarza kc pzpr. pasowałoby do prezentowanej niechęci wobec tego co nowoczesne, niech żyje stary, dobry porządek
Widzę, żeś totalnie i permanentnie nie w temacie. Takie wice są domeną różowo- czerwonych. To co ja uprawiam, należy zaliczyć do niepoprawnie politycznych prawd objawionych- skierowanych przeciwko tym kacykom rodem z cytowanego przez ciebie KC PZPR. A że o nim tak gładko pyszczysz pod moim adresem, to tylko dowód, jak mało w istocie o tym wiesz... Choć chcesz uchodzić, za zucha-drucha wszechwiedzącego...
jak tak sobie będziesz bezpodstawnie pogrywał, to chromolę cię i udowodnię ci twoją miałkość. Załóż się... I próbuj mnie dalej amigo!