O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
zrozumiałem, z powodu braku silniejszych argumentów zostałem nazwany czerwonym / różowym, oba określenia pasują do mnie jak do papieża karabin, ale cóż. skoro ktoś nie jest z nami, to przez czarnobiały pryzmat oczywiście musi być przeciwko nam, z nimi, neokomunistami i pederastami.
O wielki! wskaż te argumenty, bo moim zdaniem to co prezentowałeś, to były co najwyżej średniej świeżości pomyje... Czy to pasuje do ciebie jak karabin, czy jak różdżka dobrotliwej wróżki, to już problem drugorzędny... Papę zostaw w spokoju, bo jakby się za sprawę nie brać, nie dorastasz mu do pięt, więc nie bluźnij braciszku.

a w ogóle, najlepszym rozwiązaniem w każdej racjonalniej dyskusji jest się odciąć z powodu swojego wieku, nie zastanowiwszy się ani chwilę nad tym, czy siwej głowie należy się szacunek tylko z powodu wieku czy może trzeba coś więcej.

Nie wspominałbym o tej przypadłości, gdyby nagminnie nie wypominał mi tego NB. Poza tym mam zupełny zlew, ale czasem fajnie wykorzystać perspektywę wieku, o której nie możesz wiedzieć, właśnie z racji wieku. Z definicji taka dyskusja jest bez sensu. Ha Ha

anie zapominajmy o wkładaniu innym osobom w usta słów które nie wypowiedziały i z powodu tych właśnie słów ich krytykowanie.

we w którym miejscu amigo? Bo rzeźbisz na wielce biednego... Aż mi Cię żal...

jedno można powiedzieć na pewno, stary porządek w głowie masz na tyle że z taką wprawą w prowadzeniu propagandy nadawałbyś się na stanowisko sekretarza kc pzpr. pasowałoby do prezentowanej niechęci wobec tego co nowoczesne, niech żyje stary, dobry porządek

Widzę, żeś totalnie i permanentnie nie w temacie. Takie wice są domeną różowo- czerwonych. To co ja uprawiam, należy zaliczyć do niepoprawnie politycznych prawd objawionych- skierowanych przeciwko tym kacykom rodem z cytowanego przez ciebie KC PZPR. A że o nim tak gładko pyszczysz pod moim adresem, to tylko dowód, jak mało w istocie o tym wiesz... Choć chcesz uchodzić, za zucha-drucha wszechwiedzącego...
jak tak sobie będziesz bezpodstawnie pogrywał, to chromolę cię i udowodnię ci twoją miałkość. Załóż się... I próbuj mnie dalej amigo!

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
nie będę dalej prowadził tej, powiedzmy, dyskusji, w twoim mniemaniu
chcesz uchodzić, za zucha-drucha wszechwiedzącego
i vice versa - to bez sensu. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść i właśnie to zrobię, żegnam ozięble :trollface:

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Nie wytrzymałem.

Biaf. Czytam to i leje ze śmiechu. Nie chce mi się wierzyć że jesteś nadętym bufonem, naprawdę. Mam nadzieję, że to jakiś Twój minieksperyment na forum. Bo jeśli wszystko co piszesz jest prawda. To Twoje prawdy objawione są mega, ale to mega żałosne. Wiem że są tu ludzie, żywiący inne przekonania ode mnie. Ale jakoś potrafią je wyrazić w zupełnie inny sposób, niż z dobitnym hasłem "precz z komuną" przebijającym się w tle. A jak widzę ostatnio nie przejawiasz żadnego innego podejścia i de facto Twoje wszystkie wypowiedzi sprowadzają się do "och jak ja pier***e komuchów!!!". Serio :)

Także wyrażam ponownie moje przekonanie, że jest to jakiś Twój eksperyment. Howgh :) życzę miłej nocy i idę sobie obejrzeć jakiś odmóżdżający film

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
nie będę dalej prowadził tej, powiedzmy, dyskusji, w twoim mniemaniu Cytat

chcesz uchodzić, za zucha-drucha wszechwiedzącego i vice versa - to bez sensu. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść i właśnie to zrobię, żegnam ozięble :trollface:

Tej powiedzmy dyskusji? Bo co? Z innymi dyskutujesz, a ze mną już nie? Ośmieszasz się takim tekstem, co więcej, ośmieszasz się w moim mniemaniu. Dotychczas brałem cię za poważnego gościa. Teraz już nie mogę, choćbym chciał. Dlatego zawsze już będę odnosił się do ciebie z małej litery... Dla mnie, czy jesteś bohaterem jakiegoś BSTU, czy też nie- jesteś mały faella, czyli kiepski gość pozujący na myśliciela... W sumie od dawna miałem tę wiedzę, lecz nie było powodu się nią dzielić, bo po co?

Nie zmienia to jednak faktu, że miałka kreatura pozostaje miałką kreaturą, cokolwiek sama by o sobie myślała...

Nie wytrzymałem.

Biaf. Czytam to i leje ze śmiechu. Nie chce mi się wierzyć że jesteś nadętym bufonem, naprawdę. Mam nadzieję, że to jakiś Twój minieksperyment na forum. Bo jeśli wszystko co piszesz jest prawda. To Twoje prawdy objawione są mega, ale to mega żałosne. Wiem że są tu ludzie, żywiący inne przekonania ode mnie. Ale jakoś potrafią je wyrazić w zupełnie inny sposób, niż z dobitnym hasłem "precz z komuną" przebijającym się w tle. A jak widzę ostatnio nie przejawiasz żadnego innego podejścia i de facto Twoje wszystkie wypowiedzi sprowadzają się do "och jak ja pier***e komuchów!!!". Serio :)

Także wyrażam ponownie moje przekonanie, że jest to jakiś Twój eksperyment. Howgh :) życzę miłej nocy i idę sobie obejrzeć jakiś odmóżdżający film
Więc cię zawiodę postępowcu... Ja zaściankowy prawicowiec myślę tak naprawdę i nie ma w tym co piszę żadnej ściemy...
Jak się okazuję i na niwie internetu spada na takich jak ja anatema, czyli przekleństwo, vulgo wykluczenie...

Czekam teraz pokornie, aż władza forum wydrze mi odrobinę mojej funkcji w imię owej niepoprawności politycznej, a wtedy każdy domorosły Baran będzie mógł mi dokopać do wiwatu ile wlezie...

Jeżeli chodzi o politykę to mam swój pogląd. Jedno jest pewne- z wami ogony, którzy nie macie pojęcia o niczym- nie mam zamiaru się spierać, bo po co? Bez sensu.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie wytrzymałem.

Namka, stawiaj kurde przecinki ; o

Kto jest za tym żeby Biafre wywalić z forum? :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Niech dr. Cox pokaże jak bardzo jestem ubawiony ^^

Cokolwiek ten bełkot znaczy... Zgłaszajcie się wasale Booma. Co jeszcze mogę powiedzieć: zgłaszajcie się intelektualni bracia wiary NB w swój własny intelekt, co jest hazardem samym w sobie, i to klasy wszechświatowej. Rachunek prawdopodobieństwa wskazujący na podobny wynik, równa się 0,000087, co daje nam trzy brudne i przepocone paznokcie Booma po pijackiej imprezie, czyli nadające się tylko do spalenia w piecu...

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Biaf, co chcesz zyskać wyzywając ludzi od kloszardów? Wiesz w ogóle co to znaczy? Nie wydaje mi się.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
rocks-your-so-boring.jpg

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Boom, robisz mi apetyt na scrubs'ów!

Tak, to było do Ciebie. Nie wiem dlaczego, ale po Tobie spodziewałem się więcej.

Hmm... nie wiem do końca, czy masz teraz na myśli moją wypowiedź o wysyłaniu filmików na PW czy wchodzenie na pewne strony. Niemniej jednak nie widzę w swoim zachowaniu nic dziwnego, lubię oglądać różne rzeczy, często tak obrzydliwe, że ludzie o słabych nerwach tego raczej nie wytrzymają lub czarny humor, więc rzeczą oczywistą jest, że nie podam linku na forum. A że ktoś o tych obrzydlistwach wspomniał to wtrąciłem swoje 3 grosze, nic więcej. Jeśli ktoś lubi takie rzeczy to podam mu to prywatnie, nie wiem w czym rzecz.

Spodziewałeś się więcej? Nie jesteś pierwszą osobą, która się na mnie zawiodła, więc przeżyję, ale proszę o jedno - wytłumacz mi, co w moim zachowaniu było tak rażącego, że musiałeś to napisać? Ja nic nie zauważyłem, reszta chyba też nie, bo jesteś jedyną osobą, która zwróciła mi uwagę.

I pisząc to nie chcę się usprawiedliwiać czy wdawać w głupie dyskusje, po prostu trochę mnie to zastanawia : )

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biaf, co chcesz zyskać wyzywając ludzi od kloszardów? Wiesz w ogóle co to znaczy? Nie wydaje mi się.

Zasmuciłeś mnie i wzruszyłeś w jednym tekście... Jak to, ja nie wiem jak wygląda kloszard? Jak to, ja nie wiem co to znaczy kloszard? Toż mowa o mnie we własnej osobie...

Feo ! Trochę wiary w człowieka, trochę wiary proszę!!!

Hmm... nie wiem do końca, czy masz teraz na myśli moją wypowiedź o wysyłaniu filmików na PW czy wchodzenie na pewne strony. Niemniej jednak nie widzę w swoim zachowaniu nic dziwnego, lubię oglądać różne rzeczy, często tak obrzydliwe, że ludzie o słabych nerwach tego raczej nie wytrzymają lub czarny humor, więc rzeczą oczywistą jest, że nie podam linku na forum. A że ktoś o tych obrzydlistwach wspomniał to wtrąciłem swoje 3 grosze, nic więcej. Jeśli ktoś lubi takie rzeczy to podam mu to prywatnie, nie wiem w czym rzecz.

Spodziewałeś się więcej? Nie jesteś pierwszą osobą, która się na mnie zawiodła, więc przeżyję, ale proszę o jedno - wytłumacz mi, co w moim zachowaniu było tak rażącego, że musiałeś to napisać? Ja nic nie zauważyłem, reszta chyba też nie, bo jesteś jedyną osobą, która zwróciła mi uwagę.

I pisząc to nie chcę się usprawiedliwiać czy wdawać w głupie dyskusje, po prostu trochę mnie to zastanawia : )

Odpowiem na Twoje wątpliwości, ale teraz czekam na obcasy na mojej twarzy. Stowarzyszenie niezależnych poetów wolnomyślicieli postanowiło mi do pieprzyć. Rano więc, mogę nie mieć siły sprawczej, by dokonać Twojej psychoanalizy... Wybacz więc przyjacielu. Well, a może przyjacielu to za dużo powiedziane, pewnikiem tak///

Ale kogo to obchodzie .. he he

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Biaf, wiary to ja mam gigantyczne pokłady. Lecz co do Ciebie to jest ona akurat dość niska, bo nie rozumiem po co robisz to co robisz. Chyba że rajcuje Cię aspołeczeństwo. Wielu tu już takich było i uwierz mi że każdy wymiękał i uciekał. Nie wiem jak długo będziesz w stanie przyjmować wszystkie ataki ludzi i je ignorować, ale Twoja to sprawa.

Chyba że to Twoja misja życiowa, wyprowadzać z równowagi i wkurzać innych : ]
Nie, mnie nie udaje Ci się wkurzyć, musisz jeszcze popracować, wyrażam tylko moją opinię.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Biafra widzi kloszarda zawsze gdy patrzy w lustro, więc nie zarzucajcie mu takiej niewiedzy :trollface:

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Biafra widzi kloszarda zawsze gdy patrzy w lustro, więc nie zarzucajcie mu takiej niewiedzy :trollface:

O tym mówię Boja, o tym właśnie mówię... Nic nie kryję... he he

Chyba że rajcuje Cię aspołeczeństwo.

Jeżeli społeczność definiujesz jako bezpardonowe wchodzenie w d*pę, każdemu kto ci zagra według potrzeb Twego portwela (doraźnego) i potrzeb, to masz rację- gardzę nim i wolę być outsidetrem. Nigdy tego nie ukrywałem, Mam w d*pie "wierchuszkę"/ Tym bardziej mam w d*pie, takich ziutków jak Boom, którzy lżą mnie od początku mojej tu bytności. Jakbym był Boomem i miał trochę oleju w głowie, to zadałbym sobie pytanie: przeginam ja, czy nie???? Ktoś mi z to dopieprzy, czy nie??? A na końcu wielkie HE HE HEE

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Boom może i włazi w d*pę. Nie zauważyłem tego szczerze powiedziawszy, pewnie dlatego że się nie przyglądałem. Ale zrobię to teraz aby sprawdzić czy dobrze prawisz.
Mimo wszystko boli Cię to? Bo nawet jeśli tak jest, to co Ci do tego? Tracisz coś lub on zyskuje?
Mnie to tak obchodzi jak tegoroczny śnieg.

Wiele rzeczy mnie denerwuje, ale nie muszę wyrażać tego dla szerokiego ogółu, wiedząc że będę atakowany z każdej strony. Po prostu zachowuję to dla siebie i osobę denerwującą mnie, traktuje inaczej niż resztę.

Rób jak tam wolisz, mnie to nie przeszkadza, chciałem raczej poznać Twoje zdanie.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Wiele rzeczy mnie denerwuje, ale nie muszę wyrażać tego dla szerokiego ogółu, wiedząc że będę atakowany z każdej strony. Po prostu zachowuję to dla siebie i osobę denerwującą mnie, traktuje inaczej niż resztę.
Rób jak tam wolisz, mnie to nie przeszkadza, chciałem raczej poznać Twoje zdanie.

W sumie masz rację... Wszystko zależy od sytuacji rodzinnej, finansowej i zaangażowania własnego, że tak powiem...
Kupa knotów wypowiada się na tematy, o których nie może mieć pojęcia, choćby bardzo chciała, bo nie może mieć- to biznes dorosłych... I co? Szczurzą się tu na forum., jak Boom czy inni... by pokazać swoje cool i tpe. mam to w gdzieś....

Więc jak lewar będzie maił problem, niech nie idzie po pomoc do mnie... Tyle....

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Niby komu właże w d*pę? Nie rozglądałem się więc może gdzieś zaszedłem w ciemności.

Hejter's gonna hate.
m bardziej mam w d*pie, takich ziutków jak Boom, którzy lżą mnie od początku mojej tu bytności
To dlatego, że nie masz dystansu do siebie. Pamiętam, że jedyna rzeczą którą przykuło moją uwagę było to, że podobno jesteś starszy nawet od abi a jednak nie chcesz zdradzić swego wieku. Lubię śmiać się z innych ale nie jestem fiutem i śmieję się też z samego siebie. To, że uważasz iż ci wrzucam od początku, świadczy tylko o tym, że nie wyczułęś żartu bo najwyraźniej masz zbyt wysokie mniemanie o sobie by ktoś mógł ci coś zarzucić. Te moje przytyki w stosunku do ciebie to jest nic w porównaniu z tym jak na przykład jeździmy ze sobą ja i Rangiz. Nieważne jednak jakimi k**wami byśmy się nie obrzucili obaj wiemy, że to tylko żarty.

Nie wiem, masz wrzoda czy co, może jesteś cholerykiem, ale po co to wyładowywać na forum, kup sobie worek treningowy czy co. Albo zachowaj się jak na prawdziwego dziadka przystało i posadź coś w ogródku. Nie jest jeszcze zbyt ciepło więc rozumiem, że reumatyzm musi ci dokuczać.

Do góry Bottom