O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
O Bojanowie to ja wiedziałem jak jeszcze nie miałem internetów i wiedzę swą rozległą czerpałem niczym czerpakiem z Encyklopedii PWN.

A pogoda dzisiaj zacna, cieplutko, z 15 stopni jest spokojnie.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Teraz robi u chińczyka ;)

Miałeś chamie złoty róg, teraz ostał ci się ino chińczyk ;D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
a ja sem dostał wezwanie na komisję wojskową. Za dni parę dołączę do rezerw ;p.

Cedric

GołoWąs
a ja sem dostał wezwanie na komisję wojskową. Za dni parę dołączę do rezerw ;p.
Szczerze mówiąc nie wiem po co te rezerwy .
Najpierw zmniejszają wojsko do walonych 100 000 żołnierzy (tyle to nawet jednego miasta nie obroni :lolface: ) i zrobili zawodówkę , a teraz tworzą rezerwy .
Które i tak kupkę zrobią w razie konfliktu zbrojnego, bo gówienko będą wyszkolone :lolface:
Gdzie tu sens gdzie logika ja się pytam ?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Może po to, by nie było w razie wybuchu wojny/zamieszek/kij wie co niepotrzebnej paniki i by ludzie z rezerwowych potrafili pomóc cywilom? Generalnie to taką chyba funkcję pełnią NSR...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/02549-a0cf40950528a25.jpg

chyba jednak polubię kwejka ;D

Cedric

GołoWąs
http://29.media.tumblr.com/tumblr_livaauxH9c1qzy7s2o1_500.png :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Oj, coś czuję, że zaraz wpadnie ED, Boja czy inny kolorowy i zacznie rąbać warnami za same linki z kwejka...

Baj da łej: gram sobie w Gothica 3 z tymi wszystkimi patchami i dodatkami. I powiem wam, że się w ogóle nie nudzi. Ostatnio wyczaiłem zbroję gladiatora, a walka o mistrzostwo areny z Angarem była choć trochę bardziej wymagającą sieczką.

Randal

Banned
To chyba na trudnym poziomie bo na innym walka z Anagarem nie jest nawet lekkim spacerkiem. Kiedys na samyd początku gry wybrałem się do Mora Sul i z lekkimi trudnościami ale pokonałem Angara, a nie miałem nawet zbroii. :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Szczur, błagam cię, czytaj ze zrozumieniem. Przecież napisałem, że mam zainstalowane EE oraz Quest Pack 4.

A potem się dziwić że matury z polskiego co poniektórzy nie zdają...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Oj, coś czuję, że zaraz wpadnie ED, Boja czy inny kolorowy i zacznie rąbać warnami za same linki z kwejka...

Wywołałeś wilka z lasu. Oczywiście można dawać linki ale nie co post. Tak Ced mówię do ciebie, widać ty się nas nie boisz.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Nie było co post :trollface:
Ale masz rację ,nie boję się was :eek:jciec:

to się zacznij, bo "BEDOM BANY" , ostatnio wszędzie trafiam na twój spam :rolleyes: . może jest parę wyjątków

z kwejka nie korzystam, ale boom czasami mi zabawne kociambry podsyła

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Kwejk robi się nudny i tandetny, za dużo szrotu się przez to przelewa. Soup lepszy.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Co racja to racja. Ostatnio za dużo w niej rymowanek.

Kwejk skończył się na Kill 'Em All

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ostatnio powstała MASA kwejkopodobnych stron, jak dzisiaj widziałem co kumple przeglądali to się zdziwiłem, bo nawet takich stronek nie znałem, a okazały się być nawet bardziej rozbudowane od kwejka. Także badziewie internetowe z którego można się pośmiać znajdziemy nie tylko na jednym kwejku.

EDIT:

Boom, pozdro jeszcze raz xD http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/31103-acd877f0d4711a95d44824a06fe25160..jpg :trollface:

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Imo i tak sadistic.pl jest najlepszy :) zwłaszcza jak ktoś szuka nie tylko obrazków :p

Do góry Bottom