O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Lubię śmiać się z innych ale nie jestem fiutem i śmieję się też z samego siebie.

Dla mnie to nowości firmy Matell, ale niech będzie...

To dlatego, że nie masz dystansu do siebie

Udowadniam takowy po stokroć, ale oczywiście ty go nie dostrzeżesz. Nie ma szans, więc i dyskusja jałowa.

To, że uważasz iż ci wrzucam od początku, świadczy tylko o tym, że nie wyczułęś żartu bo najwyraźniej masz zbyt wysokie mniemanie o sobie by ktoś mógł ci coś zarzucić.

To ciekawa teoria... Gość mi dopieprza z definicji, po czym twierdzi, że nie miał wyjścia, bo taki był profil jego pracy dyplomowej. A on twierdzi (aby było śmieszniej), że lewar z południowo- zachodniej polski. powinien zrobić wszystko zań, tak aby wszystko grało...

WTF? Ja się pytam?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Z prostego powodu Biafra. Gdy widzę że ktoś się z siebie śmieje, nie bierze tego co mu powiedziałem do siebie, to wtedy bardzo łatwo mogę go polubić. Z tobą się nie udało. Wiem, nie mów, wiem, że masz to gdzieś. Ja też.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Z prostego powodu Biafra. Gdy widzę że ktoś się z siebie śmieje, nie bierze tego co mu powiedziałem do siebie, to wtedy bardzo łatwo mogę go polubić. Z tobą się nie udało. Wiem, nie mów, wiem, że masz to gdzieś. Ja też.

Wow! Nie mam tego gdzieś! pasuje Panie Boom?
Jeżeli tak to jestem szczęśliwy HU hU Ha HA !!!!

Ujmę to tak, nie sprostałem Twoim wyszukanym standardom, coś snob. Czemuś snob? (z domu tego nie wyniosłeś) Boś pozorant/figurant... Robisz za kogoś kim nie jesteś... Więc kim jesteś Wicek, bez napletka ? Gadaj! Kim?
Bo dla mnie nikim!

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Dobra, stuknijcie się fujarami na zgodę i skończcie te smutne dysputy, bo się płakać chce jak się Was czyta ;f

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Ty bojan idź spać bo ci łydka odpadnie ;p

A co do ciebie Biafra, gadaj sobie ile chcesz, ja już nie zamierzam się przepychać. Hejtuj na zdrowie wszystko co chcesz.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
O! Boom! Dzięki z tę łaskawość, ale moim zdaniem przegrałeś polemikę, więc dajesz pola. Choć te stwierdzenia mogą być za skomplikowane na twą obciążoną, a z natury niezbyt mądrą głowę. Tak więc bujaj się oficerze przyszłości. I jeżeli od takich jak ty, ma zależeć prosperita emetytów, to sądzę, iż utpią jest marzenie szansy na lazurowy brzeg...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
7ac6ab1bfb7f61cee16983c83fb7125f.jpg

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No jam jest zajebisty, teraz się skapnąłem że od ponad 2 lat mam zablokowane dodawanie komentarzy. Hah, nie ma to jak zaktualizować stare wpisy, hre hre.
Ktoś mi global moda gratulował, dżizas, kiedy to było.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
No jam jest zajebisty, teraz się skapnąłem że od ponad 2 lat mam zablokowane dodawanie komentarzy. Hah, nie ma to jak zaktualizować stare wpisy, hre hre.
Ktoś mi global moda gratulował, dżizas, kiedy to było.
sto lat temu ;) co nie oznacza że kiedyś nie powróci ten lazurowy kolorek

chłopaki kochane, wyluzujcie wszyscy bo mi ciśnienie skacze jak was czytam i odechciewa mi sie wchodzić w ten temat.
biaf nie możesz zakladać że młode osoby (nawet b.młode) nie mają pojęcia o pewnych rzeczach. dzisiaj młodzież jest tak obcykana że ja sie uczę od nich. oczywiscie mogą być dziedziny w których mają mniej wiedzy od nas starych pryków, ale jest ich coraz mniej :cool: , polityka, poglądy na różne tematy i wiedza itd nie mają nic wspólnego z wiekiem, to tylko zależy od tego czy ktoś się czymś interesuje, czy tylko żyje z dnia na dzień mając wszystko głęboko... a zachowanie nie ma nic wspólnego z wiedzą czy wiekiem! a co do wywalania ciebie czy innych... jestem przeciw bo kotrast musi być, chociażby po to aby dyskusja trwała, tylko trochę wiecej kultury (wszyscy)

btw draguś widze że zaraziłeś sie ode mnie, mam na myśli pisanie małymi literami po kropce, hehe nie jestem sama :*

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
A ten dalej to samo ;O

P.S Twoje poglądy Twoja sprawa. Mi nic do tego. Chodziło mi o infantylność ich wyrażania.

Ładną dziś mamy pogodę co nie? :D Na dziś zaplanowane prace ogródkowe, oprócz nauki ^^

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja powiem tak. Czy Biaf ma dystans do samego siebie czy nie - trudno to stwierdzić. Trudno też zdefiniować granice dystansu do siebie, a braku szacunku do samego siebie. Inna sprawa Boom, że ważna jest kalibracja. Jak po dwóch - trzech próbach 'żartowania" z nim zauważyłeś, że twoje żarciki nie działają ma niego pozytywnie, trzeba było odpuścić. Wiem, wiem, to nie w twoim stylu. Ale widzisz sam, że do niczego dobrego to nie doprowadziło.

Te moje przytyki w stosunku do ciebie to jest nic w porównaniu z tym jak na przykład jeździmy ze sobą ja i Rangiz. Nieważne jednak jakimi k**wami byśmy się nie obrzucili obaj wiemy, że to tylko żarty.
Sorry za posuchę w ostatniej konwersacji, ale nie miałem formy. Musimy pogadać, bo dawno tego nie czyniliśmy, maderfakerze.

P.S. Nie wiem, nie śledzę tematu, i nie za bardzo orientuję się w szczegółach. Tak czy siak, Biafra nie jest rozwydrzonym 15-latkiem, a jego pozycja na forum nie jest przypadkowa. Także możecie go nie lubić jako usera, nie zgadzać się z jego poglądami itd. W końcu mamy ponoć wolność. Tak czy siak, jako mod spełnia nasze oczekiwania = będzie z nami i amen (chociaż i tak te propozycje wyrzucenia go traktuje z przymrożeniem oko oczywiście).

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
ŁADNA POGODA DZISIAJ.

Żartowałem, u mnie jest kijowa.

Biaf, wierz mi, ja cię lubię, ba, popieram twoje poglądy nawet. W większości. Ale nie można też w każdym szukać lewaka i esbeka. Jeśli chcesz znać moje zdanie, to też nie lubię i nigdy umyślnie nie oglądałem żadnego świństwa. Mam jakiś taki odruch. Ale gdy ostatnio widziałem, jak znajomi przeglądają sadistic to po prostu oko czasami umknęło w tamtą stronę (ludzka ciekawość, cóż poradzić) i widziałem parę rzeczy. Wiesz co jest najgorsze po przejrzeniu takich kilku obrazków? Zobojętnienie. Bo jak zobaczysz kilka, to już reszta cię nie rusza. Taka jest prawda.

Generalnie jednak za bardzo się wczułeś. Ja też nie popieram tego, że Arvi lubi pooglądać jakieś świństwo. Ale to jego sprawa. Nie obchodzi mnie to, są przecież różni ludzie, a żyjemy (było nie było) w wolnym kraju. Nie będę już tutaj definiował, czym jest swawola a czym wolność, ale nie ma się co tak wkurzać o byle pierdołę.

Inna sprawa, że idealista z ciebie i aspołeczny typ. Ale własnej idei też nie powinno się komuś do gardła wciskać.

Generalnie to nie zrozumiałem o co chodzi z tym, że boom włazi komuś w d*pę... serio, nie ogarnąłem. Może czegoś nie wiem, who cares.

W każdym razie proponuję po partyjnym buziaku sobie dać i się uspokoić.

EDIT:

Ktoś tu ma chyba nie po kolei we łbie.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ładną dziś mamy pogodę co nie? :D Na dziś zaplanowane prace ogródkowe, oprócz nauki ^^
Nie wiem jak u innych, ale u mnie ładna pogoda była przez jakieś 3 ostatnie dni. Dzisiaj trochę chłodniej, no i nie ma słoneczka.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Jak już przy pogodzie na dobre jesteśmy, to u mnie od 3-4 dni non stop chmury. A wczoraj niezła ulewa była. Dzisiaj w sumie też, ale ma być także jakaś burza.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
nawet nie chciało mi się czytać w całości tej sprzeczki ;)

Wszystko jest dla ludzi, a że ludzi mamy rożnych to różnie reagują.
To nawet zabawne czytać takie sprzeczki i pomyśleć sobie "o kierva pierwszy raz to nie ja sprzeczam się z "połową forum ;D".

Dzięki Biaf, że ściągasz mi metkę tego co się dopiedala do wszystkiego. Nie zrozum mnie źle ;) masz swoje poglądy i to szanuje.
Po prostu za dużo w tym wszystkim zwykłych emocji, a za mało poszanowania innych. Wiadomo, że inne poglądy prowokują sprzeczki.
Na tym forum od lat brakuje zrozumienia i tolerancji na szerszą skalę. U każdego z nas.
Może to sprawa, że jesteśmy bandą popaprańców, która ciągle kotłuje w tym garnku.
Czasem kipi ostro, jednak mimo tych nagłych wybuchów zupa się nie przypala....hahaha o czym ja piedole...mama mia :)

ave boysy

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Może to sprawa, że jesteśmy bandą popaprańców, która ciągle kotłuje w tym garnku.
Czasem kipi ostro, jednak mimo tych nagłych wybuchów zupa się nie przypala....hahaha o czym ja piedole...mama mia :)

O gotowaniu :trollface:
Fundusze mi się kurna kończą. A pogoda do d... ale w sumie nie ma co narzekać bo ostatnio było bardzo ładnie to w końcu musiał przyjść deszcz.

Randal

Banned
Nie ma na co narzekać, dobrze jest przynajmniej u mnie ale z tego co widzę u innych nie zaciekawie.
Zawsze może być gorzej niż jest...

milioner

New Member
wiecie co : jak fajnie było mieć dostęp do działu moderatorzy, wiem oc zym gadaja

Randal

Banned
Ja, nawet bez dostępu do tego dziłu mdogę ci powiedzieć o czym gadają. Gadają pewnie o wszystkim i o niczym ale gadają i o nas i wymieniają sie uwagami na nasz temat.
Taka moja uwaga : pisz o polsku!

Do góry Bottom